|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:55 am
dlaczego na tym forum najlepiej idą nam tematy szkolne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:56 am
ile razy mam mowic. Z niemca NIE. NIEMCA UCZE SIE DLA SIEBIE. Mature zdaje z matmy i angola (+polski bleeee)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:56 am
Sayokun dark wampirek iisjah Sayokun dark wampirek iisjah Bywa i tak... jak sobie pomysle ze za kilka dni nie bede mial czasu na nic to mi sie zyc nie chce (nie dosc ze lekcje to jeszcze -3 godz angola -godzina niemca -3 godz matmy A do tego musze znalezc jeden dzien na gre w RPGi (nie popuscze) Ech, masz tylko godzinę niemca eek Ja mam 3 sweatdrop Na szczęscie dyrek chce nam zmiejszyć do 2... e tam JA MAM 9 MATM W TYGODNIU 4 NORMALNE 3 FAKULTETY I 2 DODATKOWE I WSZYSTKIE Z WINOGRONKIEM No ja w tygodniu mam 5 w szkole ale bede bral na polibudzie korki (3 godziny) jak zdawac mature to zdawac (a fakultetow nie mam - dyrekcja pojebana zabrala) chcewz zdawać maturę z niemca?? Okropność xp nieeeeeeeeeee nie z niemca tylko nieeeeeeee toooooooooooooooooooooooooo ja zdaje z anglika fizy matmy i może chemii tego odstatniego nie jestem pewien Ja zamiezam zdawać (oprócz polskiego oczywiście) angielski, biologię, chemię (wszystkie na rozszezonym poziomie) i jeszcze geografię lub historię (jeszcze nie zdecydowałam, ale mam na razie czas wink ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:58 am
dark wampirek Ja zamiezam zdawać (oprócz polskiego oczywiście) angielski, biologię, chemię (wszystkie na rozszezonym poziomie) i jeszcze geografię lub historię (jeszcze nie zdecydowałam, ale mam na razie czas wink ). mów sobie tak że masz czas ja już w zeszłym roku zaczołem się do matmy przygotowywać... im szybciej zdecydujesz tym lepiej dla ciebie... bo czasu to jest niewiele...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 11:00 am
Ozzwald dark wampirek Ja zamiezam zdawać (oprócz polskiego oczywiście) angielski, biologię, chemię (wszystkie na rozszezonym poziomie) i jeszcze geografię lub historię (jeszcze nie zdecydowałam, ale mam na razie czas wink ). mów sobie tak że masz czas ja już w zeszłym roku zaczołem się do matmy przygotowywać... im szybciej zdecydujesz tym lepiej dla ciebie... bo czasu to jest niewiele... Mimo, że mam maturę za rok dopiero, to już wiem, ze będę zdawać polski, angielski, może niemiec i biologię rozszerzoną...nasza biologiczka już dostaje kota na punkcie nowej matury...najchętniej, to by się z nami w łikendy spotykała i tłukła nam jakieś pierdoły...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 11:02 am
Ozzwald dark wampirek Ja zamiezam zdawać (oprócz polskiego oczywiście) angielski, biologię, chemię (wszystkie na rozszezonym poziomie) i jeszcze geografię lub historię (jeszcze nie zdecydowałam, ale mam na razie czas wink ). mów sobie tak że masz czas ja już w zeszłym roku zaczołem się do matmy przygotowywać... im szybciej zdecydujesz tym lepiej dla ciebie... bo czasu to jest niewiele... Wiem. Na razie przygotowuję się z bioli (materiału tyle że na samą myśl mdli eek ) i chemiii (poziom podstawowy nie będzie dla mnie problemem, gorzej z rozszezonym...). Jeśli pójdę na te studia na które zamierzam iść to ani geografia ani historia nie będą mi potrzebne... No, ale lepiej mieć coś jeszcze na zapas... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 11:03 am
Delein Ozzwald dark wampirek Ja zamiezam zdawać (oprócz polskiego oczywiście) angielski, biologię, chemię (wszystkie na rozszezonym poziomie) i jeszcze geografię lub historię (jeszcze nie zdecydowałam, ale mam na razie czas wink ). mów sobie tak że masz czas ja już w zeszłym roku zaczołem się do matmy przygotowywać... im szybciej zdecydujesz tym lepiej dla ciebie... bo czasu to jest niewiele... Mimo, że mam maturę za rok dopiero, to już wiem, ze będę zdawać polski, angielski, może niemiec i biologię rozszerzoną...nasza biologiczka już dostaje kota na punkcie nowej matury...najchętniej, to by się z nami w łikendy spotykała i tłukła nam jakieś pierdoły... Nasza mówi, że nawet ją ta nowa matura przeraża więc nie wie jak my to wytrzymamy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 11:06 am
nikt nie zdaje z wiedzy o tańcu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 11:07 am
zna może ktoś lekarstwo na lenistwo... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 11:08 am
dark wampirek Delein Ozzwald dark wampirek Ja zamiezam zdawać (oprócz polskiego oczywiście) angielski, biologię, chemię (wszystkie na rozszezonym poziomie) i jeszcze geografię lub historię (jeszcze nie zdecydowałam, ale mam na razie czas wink ). mów sobie tak że masz czas ja już w zeszłym roku zaczołem się do matmy przygotowywać... im szybciej zdecydujesz tym lepiej dla ciebie... bo czasu to jest niewiele... Mimo, że mam maturę za rok dopiero, to już wiem, ze będę zdawać polski, angielski, może niemiec i biologię rozszerzoną...nasza biologiczka już dostaje kota na punkcie nowej matury...najchętniej, to by się z nami w łikendy spotykała i tłukła nam jakieś pierdoły... W ogóle nasza to fanatyczka...myśli, ze dla fakultetowiczów biologia jest całym światem i wszystkie wolne chwile poświęcają pierwotniakom... Nasza mówi, że nawet ją ta nowa matura przeraża więc nie wie jak my to wytrzymamy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 11:09 am
witajcie 4laugh ... powroocilam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 11:10 am
Lethiel witajcie 4laugh ... powroocilam smile Witaj Lethi biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 11:11 am
Lethiel witajcie 4laugh ... powroocilam smile czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 11:11 am
Lethiel witajcie 4laugh ... powroocilam smile lethiel 'przytula' miło cię znowu widzieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|