|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:19 am
dark wampirek Kukus dark wampirek Sei chan Nie będę cię gonić, bo znowu mnie do akwarium wrzucisz, jak w drzewo wpadnę stare *Poprawia bandarze* I teraz czekanie, aż mi pizze dowiozą. Jaką?? biggrin odgrzewaną pi.es. opuszczasz się w obowiązkach mojego antyfana... co to ma znaczyć, matole... od ponad 2 tygodni mi nie pyskowałaś... co to ma znaczyć? scream To, że mam duzo roboty przy tłumaczeniu i edytowaniu mang scream I nia mam czasu na siedzenie na Gai scream Jak mi załatwisz własnego kompa i zwolnienie ze szkoły to będę ci częściej pyskowała!! scream stressed scream domokun ej a znasz jakos dobra strone z mangami ??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:20 am
Nyu^ ^. Wampirku dla kogo mangi tłumaczysz??
Brat wrócił z chorwacji i kraba na kompie postawił.(naszczęście ususzonego)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Kukus dark wampirek Sei chan Nie będę cię gonić, bo znowu mnie do akwarium wrzucisz, jak w drzewo wpadnę stare *Poprawia bandarze* I teraz czekanie, aż mi pizze dowiozą. Jaką?? biggrin odgrzewaną pi.es. opuszczasz się w obowiązkach mojego antyfana... co to ma znaczyć, matole... od ponad 2 tygodni mi nie pyskowałaś... co to ma znaczyć? scream To, że mam duzo roboty przy tłumaczeniu i edytowaniu mang scream I nia mam czasu na siedzenie na Gai scream Jak mi załatwisz własnego kompa i zwolnienie ze szkoły to będę ci częściej pyskowała!! scream stressed scream domokun tłumaczeniu mang? ty znasz jakikolwiek język oprócz Polskiego, ktoorym również się nędznie posługujesz? eek toś mnie zaskoczyła... ale nawet nie licz na to, że będę inwestował w ciebie... trzeba było tyle nie żreć... teraz zamiast wydawać na kurację miałabyś na kompa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ozzwald Kukus jakto ci nie pozwalam? po prostu się wnerwiam gdy kłocisz się z dzieciarnią... to poniżej twego poziomu moja wina że tylko takie do mnie startują... przyciągasz swój poziom blaugh co zgłaszasz sie na ochotnika do kłutni ..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:21 am
Sei chan Nyu^ ^. Wampirku dla kogo mangi tłumaczysz?? Brat wrócił z chorwacji i kraba na kompie postawił.(naszczęście ususzonego) Dla Korosu Lame. Adres w WWW. Tylko nie przstrasz się layem. Ten jest próbny. Niedługo pojawi się właśniwy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus tłumaczeniu mang? ty znasz jakikolwiek język oprócz Polskiego, ktoorym również się nędznie posługujesz? eek toś mnie zaskoczyła... ale nawet nie licz na to, że będę inwestował w ciebie... trzeba było tyle nie żreć... teraz zamiast wydawać na kurację miałabyś na kompa ludzie spokojnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ozzwald Kukus jakto ci nie pozwalam? po prostu się wnerwiam gdy kłocisz się z dzieciarnią... to poniżej twego poziomu moja wina że tylko takie do mnie startują... przyciągasz swój poziom blaugh ty... ty... ty... młody przynajmniej ma bajerę jakąś... a ty co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:22 am
Kukus dark wampirek Kukus dark wampirek Sei chan Nie będę cię gonić, bo znowu mnie do akwarium wrzucisz, jak w drzewo wpadnę stare *Poprawia bandarze* I teraz czekanie, aż mi pizze dowiozą. Jaką?? biggrin odgrzewaną pi.es. opuszczasz się w obowiązkach mojego antyfana... co to ma znaczyć, matole... od ponad 2 tygodni mi nie pyskowałaś... co to ma znaczyć? scream To, że mam duzo roboty przy tłumaczeniu i edytowaniu mang scream I nia mam czasu na siedzenie na Gai scream Jak mi załatwisz własnego kompa i zwolnienie ze szkoły to będę ci częściej pyskowała!! scream stressed scream domokun tłumaczeniu mang? ty znasz jakikolwiek język oprócz Polskiego, ktoorym również się nędznie posługujesz? eek toś mnie zaskoczyła... ale nawet nie licz na to, że będę inwestował w ciebie... trzeba było tyle nie żreć... teraz zamiast wydawać na kurację miałabyś na kompa Kurację??? Chyba mnie z kimś pomyliłeś rolleyes Widać, że dobrą pamięcią to ty nie grzeszysz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:24 am
Ozzwald Sayokun Ozzwald Kukus jakto ci nie pozwalam? po prostu się wnerwiam gdy kłocisz się z dzieciarnią... to poniżej twego poziomu moja wina że tylko takie do mnie startują... przyciągasz swój poziom blaugh co zgłaszasz sie na ochotnika do kłutni ..? nie dzięki ja w tym dobry nie jestem ale będziesz się mógł pokłucić z moim kuzynem jak przyjdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:25 am
Sayokun Ozzwald Sayokun Ozzwald Kukus jakto ci nie pozwalam? po prostu się wnerwiam gdy kłocisz się z dzieciarnią... to poniżej twego poziomu moja wina że tylko takie do mnie startują... przyciągasz swój poziom blaugh co zgłaszasz sie na ochotnika do kłutni ..? nie dzięki ja w tym dobry nie jestem ale będziesz się mógł pokłucić z moim kuzynem jak przyjdzie oki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:26 am
Ja mykam telewizje pooglądać!!! Papatki!!1
*Przytula Ozziego* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Kukus dark wampirek Kukus dark wampirek Sei chan Nie będę cię gonić, bo znowu mnie do akwarium wrzucisz, jak w drzewo wpadnę stare *Poprawia bandarze* I teraz czekanie, aż mi pizze dowiozą. Jaką?? biggrin odgrzewaną pi.es. opuszczasz się w obowiązkach mojego antyfana... co to ma znaczyć, matole... od ponad 2 tygodni mi nie pyskowałaś... co to ma znaczyć? scream To, że mam duzo roboty przy tłumaczeniu i edytowaniu mang scream I nia mam czasu na siedzenie na Gai scream Jak mi załatwisz własnego kompa i zwolnienie ze szkoły to będę ci częściej pyskowała!! scream stressed scream domokun tłumaczeniu mang? ty znasz jakikolwiek język oprócz Polskiego, ktoorym również się nędznie posługujesz? eek toś mnie zaskoczyła... ale nawet nie licz na to, że będę inwestował w ciebie... trzeba było tyle nie żreć... teraz zamiast wydawać na kurację miałabyś na kompa Kurację??? Chyba mnie z kimś pomyliłeś rolleyes Widać, że dobrą pamięcią to ty nie grzeszysz. kukus to nie jest lina ale to tak przy okazji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ja mykam telewizje pooglądać!!! Papatki!!1 *Przytula Ozziego* heart paa *całuje na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:28 am
Sei chan Ja mykam telewizje pooglądać!!! Papatki!!1 *Przytula Ozziego* heart Żegnaj^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 10:28 am
Sayokun kukus to nie jest lina ale to tak przy okazji Sayo... dark wampirek jest prezesem mojego oficjalnego ANTYfan klubu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|