|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:51 am
stóóóóóóóóój zdepniesz sei 'biegnie w jej kierunku'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:52 am
Sei chan *Podchodzi do Sayo*Robisz eliksiry i nie wiesz który jest który.*Stroszy uszy i pokazuje pazury*Wrrr ja się nie znam na eliksirach crying to delein mi je przyżądza crying ja pomyliłem tylko butelki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:52 am
Sayokun stóóóóóóóóój zdepniesz sei 'biegnie w jej kierunku' eek *Chowa się pod swój fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:53 am
Sayokun stóóóóóóóóój zdepniesz sei 'biegnie w jej kierunku' *patrzy sie dziwnie na Sayokuna* o co cho... *patrzy pod nogi* O! Czesc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan *Podchodzi do Sayo*Robisz eliksiry i nie wiesz który jest który.*Stroszy uszy i pokazuje pazury*Wrrr ja się nie znam na eliksirach crying to delein mi je przyżądza crying ja pomyliłem tylko butelki crying Ale jej tu nie ma i nie ma nam kto pomóc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kakta iisjach pomóóóóżcie
zróbcie ten eliksir!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bujałem sie na krześle i spadłem troszku sie potłukłem crying i jeszcze mi nogi na chwile zdrętwiały
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:54 am
iisjah Sayokun stóóóóóóóóój zdepniesz sei 'biegnie w jej kierunku' *patrzy sie dziwnie na Sayokuna* o co cho... *patrzy pod nogi* O! Czesc! Znasz się na eliksirach, jak tam to tam leży książka otwarta na stronie jak zrobic odtrutkę. A teraz musze zająć się pewnym panem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald bujałem sie na krześle i spadłem troszku sie potłukłem crying i jeszcze mi nogi na chwile zdrętwiały pomóóóóóóóż ja i sei zmniejszyliśmy się do rozmiaru mrówek 'cieniutki głos z dywanu'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:55 am
Sei chan iisjah Sayokun stóóóóóóóóój zdepniesz sei 'biegnie w jej kierunku' *patrzy sie dziwnie na Sayokuna* o co cho... *patrzy pod nogi* O! Czesc! Znasz się na eliksirach, jak tam to tam leży książka otwarta na stronie jak zrobic odtrutkę. A teraz musze zająć się pewnym panem stare ja ja ja nie chciałem crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:56 am
Ozzwald bujałem sie na krześle i spadłem troszku sie potłukłem crying i jeszcze mi nogi na chwile zdrętwiały znam ten ból.................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:57 am
Niech ktos zrobi wreszcie te odtrurkę, bo on się rozkleja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:57 am
Falcone Ozzwald bujałem sie na krześle i spadłem troszku sie potłukłem crying i jeszcze mi nogi na chwile zdrętwiały znam ten ból................. już nie bede się bujał na krześle które ma kółka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:58 am
*wyjmuje pare podejrzanych butelek i zaczyna mieszać zawartość*
macie oto odtrutka.. nie pytajcie o składniki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|