|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 6:28 am
Kagenoyami Ok, ale wiedz tez, ze nasze relacje na to pozwalaja, bynajmniej nie z braku szacunku, a z czystego zamilowania do absurdalnego poczucia humoru 3nodding Chyba ze tak mrgreen Juz sie nie wtracam, obiecuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 6:36 am
Kagenoyami EvilYuki Nie chce sie wtracac w cudze sprawy, aczkolwiek, Kage, ty tez nie powinienes sobie na takie zarty pozwalac... Moze i ona to akceptuje, ale to wyglada jakbys nie mial do niej szacunku... a wiem (bo to widac) ze tak nie jest... Ale robcie sobie co chcecie mrgreen Ja tylko wyrazilam swoje skromniutkie, evilowe zdanie :3 Ok, ale wiedz tez, ze nasze relacje na to pozwalaja, bynajmniej nie z braku szacunku, a z czystego zamilowania do absurdalnego poczucia humoru 3nodding ...Ta-jest! ... ... ...PS. chcialem tu dodac, ze chaz jest glupi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 6:58 am
Kagenoyami crazy chaz Kagenoyami crazy chaz uuuuu........ stary i tak dziwne ze jeszcze sie trzymasz Raz: Tylko ja moge sobie pozwolic na takiego rodzaju teksty w kierunku Mojego Zlotka Dwa: Nie spoufalaj sie, mlody... 1. widocznie nie tylko ty rolleyes 2. neva Rzucaj tymi swoimi dzieciecymi gadkami, linkinuj sobie i blaznij, obgaduj za plecami i nazywaj zbrodnicza ofiara internetu (to mnie rozdupilo mrgreen ), bo to po mnie calkowicie splywa 3nodding ale odpieprz sie od Ib, zgoda? To, ze ja moge pozwolic sobie na jakies zarty w jej strone, nie znaczy, ze moze to zrobic kazdy inny, a szczegolnie Ty... stare ja nie musze cie obgadywac... ja ci wszystko powiedzialem co o tobie mysle... krycie jest bezsensowne a ty nie zrozumiales tego co napisalem talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:01 am
RUFUS.ABBYSINIAN Kagenoyami EvilYuki Nie chce sie wtracac w cudze sprawy, aczkolwiek, Kage, ty tez nie powinienes sobie na takie zarty pozwalac... Moze i ona to akceptuje, ale to wyglada jakbys nie mial do niej szacunku... a wiem (bo to widac) ze tak nie jest... Ale robcie sobie co chcecie mrgreen Ja tylko wyrazilam swoje skromniutkie, evilowe zdanie :3 Ok, ale wiedz tez, ze nasze relacje na to pozwalaja, bynajmniej nie z braku szacunku, a z czystego zamilowania do absurdalnego poczucia humoru 3nodding ...Ta-jest! ... ... ...PS. chcialem tu dodac, ze chaz jest glupi.i mowi to czlek ktory nic o mnie nie wie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:07 am
RUFUS.ABBYSINIAN Kagenoyami EvilYuki Nie chce sie wtracac w cudze sprawy, aczkolwiek, Kage, ty tez nie powinienes sobie na takie zarty pozwalac... Moze i ona to akceptuje, ale to wyglada jakbys nie mial do niej szacunku... a wiem (bo to widac) ze tak nie jest... Ale robcie sobie co chcecie mrgreen Ja tylko wyrazilam swoje skromniutkie, evilowe zdanie :3 Ok, ale wiedz tez, ze nasze relacje na to pozwalaja, bynajmniej nie z braku szacunku, a z czystego zamilowania do absurdalnego poczucia humoru 3nodding ...Ta-jest! ... ... ...PS. chcialem tu dodac, ze chaz jest glupi. TY NIE JESTES WCALE LEPSZY! że już się tak wtrące ;| nie jesteś od niego lepszy bo wypowiadasz się na jego temat wogóle nic o nim nie wiedząc, wiec wyluzuj trochę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:07 am
...Ty mnie od ludzi nie wyzywaj! ...A poza tym, wiem wystarczajaco... ...Ale fajnie, bedzie klotnia, bedzie klotnia! ...I dadza mi bana! Hah! ...To ja dodam, ze jestescie beznadziejni! I...i w ogole!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:11 am
Dzieci , cicho albo na Melinę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:13 am
PointZer0 Dzieci , cicho albo na Melinę xd ...Buntujesz sie?! scream ...To ja tu jestem wladza! ..."To ja jestem tu prawem!" ... ...Jeszcze sie zemszcze, argh...! scream ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:14 am
RUFUS.ABBYSINIAN PointZer0 Dzieci , cicho albo na Melinę xd ...Buntujesz sie?! scream ...To ja tu jestem wladza! ..."To ja jestem tu prawem!" ... ...Jeszcze sie zemszcze, argh...! scream ... xp idż lepiej sobie muzyki posłuchać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:21 am
a teraz kochane dzieci....... pocalujcie misia w... ^_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:24 am
EvilYuki a teraz kochane dzieci....... pocalujcie misia w... ^_- ...buzi, buzi... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 7:31 am