|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 8:58 am
Aaaaaa.. moze kiedys spotkasz taka, to zobaczysz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 8:09 am
Wodzu Aaaaaa.. moze kiedys spotkasz taka, to zobaczysz Moze.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:44 am
Heheh no prosze mozna zobaczyć "i chuj" na gildii ^^
Fajna akcja ;]
i chuj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:35 am
novelin Heheh no prosze mozna zobaczyć "i chuj" na gildii ^^ Fajna akcja ;] i chuj ^^ 4laugh no fajna bahhdzo i huj^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 6:24 am
Baliaur novelin Heheh no prosze mozna zobaczyć "i chuj" na gildii ^^ Fajna akcja ;] i chuj ^^ 4laugh no fajna bahhdzo i huj^.^ wink I chuj nooo zimnooooo błoto chlapa i wogole niech josh wiosna bedzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 8:05 am
Christoff_Gangrell Baliaur novelin Heheh no prosze mozna zobaczyć "i chuj" na gildii ^^ Fajna akcja ;] i chuj ^^ 4laugh no fajna bahhdzo i huj^.^ wink I chuj nooo zimnooooo błoto chlapa i wogole niech josh wiosna bedzie... U nas to samo... też taka zjebana pogoda. Plucha, wilgoć... Ehh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 10:25 am
novelin Christoff_Gangrell Baliaur novelin Heheh no prosze mozna zobaczyć "i chuj" na gildii ^^ Fajna akcja ;] i chuj ^^ 4laugh no fajna bahhdzo i huj^.^ wink I chuj nooo zimnooooo błoto chlapa i wogole niech josh wiosna bedzie... U nas to samo... też taka zjebana pogoda. Plucha, wilgoć... Ehh... hujowa pogoda whee a mam pytanko od kiedy ten nasz cudowny wyrazik sie pisze przez "ch"??? ja i tak bede pisac przez "h" z przyzwyczajenia i huj ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 12:07 pm
Baliaur novelin Christoff_Gangrell Baliaur novelin Heheh no prosze mozna zobaczyć "i chuj" na gildii ^^ Fajna akcja ;] i chuj ^^ 4laugh no fajna bahhdzo i huj^.^ wink I chuj nooo zimnooooo błoto chlapa i wogole niech josh wiosna bedzie... U nas to samo... też taka zjebana pogoda. Plucha, wilgoć... Ehh... hujowa pogoda whee a mam pytanko od kiedy ten nasz cudowny wyrazik sie pisze przez "ch"??? ja i tak bede pisac przez "h" z przyzwyczajenia i huj ^.^A niech będzie może być i huj. hahah ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 8:14 am
Kurde monał tydzień po feriach... aj joz mam kur....de dosyc tej p&^&*& uczelnii.... scream mam pop&^&^&$ plan i powalone przedmioty i ogolnie jest do d... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:25 pm
Christoff_Gangrell Kurde monał tydzień po feriach... aj joz mam kur....de dosyc tej p&^&*& uczelnii.... scream mam pop&^&^&$ plan i powalone przedmioty i ogolnie jest do d... scream ty weź mnie naawet nie wkurwiaj... ja wracam na uczelnie od poniedziałku... i co na początek? oczywiście, kurwa, zajęcia praktyczne, 5 pierdolonych godzin ćwiczeń... ja się normalnie zajebie... albo nie, po namyśle... ZAJEBIĘ KOGOŚ KTO MI PODEJDZIE POD RĘKĘ, kurwa... ich popierdoliło... człowiek zchill-out'owany po feriach, a oni przypierdalają mu tak z grubej rury... ...i CHUJ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:37 pm
Kukus Christoff_Gangrell Kurde monał tydzień po feriach... aj joz mam kur....de dosyc tej p&^&*& uczelnii.... scream mam pop&^&^&$ plan i powalone przedmioty i ogolnie jest do d... scream ty weź mnie naawet nie wkurwiaj... ja wracam na uczelnie od poniedziałku... i co na początek? oczywiście, kurwa, zajęcia praktyczne, 5 pierdolonych godzin ćwiczeń... ja się normalnie zajebie... albo nie, po namyśle... ZAJEBIĘ KOGOŚ KTO MI PODEJDZIE POD RĘKĘ, kurwa... ich popierdoliło... człowiek zchill-out'owany po feriach, a oni przypierdalają mu tak z grubej rury... ...i CHUJ Cholera uwielbiam ten znaczek.......... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 3:12 pm
opcy Kukus Christoff_Gangrell Kurde monał tydzień po feriach... aj joz mam kur....de dosyc tej p&^&*& uczelnii.... scream mam pop&^&^&$ plan i powalone przedmioty i ogolnie jest do d... scream ty weź mnie naawet nie wkurwiaj... ja wracam na uczelnie od poniedziałku... i co na początek? oczywiście, kurwa, zajęcia praktyczne, 5 pierdolonych godzin ćwiczeń... ja się normalnie zajebie... albo nie, po namyśle... ZAJEBIĘ KOGOŚ KTO MI PODEJDZIE POD RĘKĘ, kurwa... ich popierdoliło... człowiek zchill-out'owany po feriach, a oni przypierdalają mu tak z grubej rury... ...i CHUJ Cholera uwielbiam ten znaczek.......... domokun Bo on napawa optymizmem. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:55 am
i chuj...
w czwartek mam poprawke Złaciny KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pierdolona Łacina jak ja tego guwna nienawidze... po chuj mim martwy jezyk w życiu???
Chuj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:13 am
I chuj!!! Kto sie jeszcze czepia Kitty, hemn?? Kurwa, ludzie, czy to kurwa telenowela?? Klan?? Nie kurwa, to moja sprawa i kitty!! Sorki, ale taka prawda!! [oczywiscie to dotyczy tylko kilku osob] I prosi sie KURWA o uszanowanie mojaj prosby!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:41 am
Wodzu I chuj!!! Kto sie jeszcze czepia Kitty, hemn?? Kurwa, ludzie, czy to kurwa telenowela?? Klan?? Nie kurwa, to moja sprawa i kitty!! Sorki, ale taka prawda!! [oczywiscie to dotyczy tylko kilku osob] I prosi sie KURWA o uszanowanie mojaj prosby!! scream Wodzu, spoko spoko - w tym topicu nikt o tym nawet nie wspomniał o niej. wink Tutaj się o poważnych rzeczach rozmawia ^^ ROTFL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|