|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:32 pm
Kiray Ozzwald racqel Kot poszedl kosic trawe, a ja ide dzwonic do domu... a co ja bede robic ? z psem dopiero za 30 min musze wyjsc mozemy sie napic *wyjmuje butelke i szklanki, polewa i podaje szklanke* pijmy! pijmy... zeby nas w Markach u Pawla nie napadli.. bo Bee mowi ze tam ciekawa okolica... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:39 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald racqel Kot poszedl kosic trawe, a ja ide dzwonic do domu... a co ja bede robic ? z psem dopiero za 30 min musze wyjsc mozemy sie napic *wyjmuje butelke i szklanki, polewa i podaje szklanke* pijmy! pijmy... zeby nas w Markach u Pawla nie napadli.. bo Bee mowi ze tam ciekawa okolica... xp to za to wypic trzeba... ale chociaz nas za lumpow nie beda brali, a jak bedziemy mieli voode to nas nie pobija a sie nawet zaprzyjaznimy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:45 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald racqel Kot poszedl kosic trawe, a ja ide dzwonic do domu... a co ja bede robic ? z psem dopiero za 30 min musze wyjsc mozemy sie napic *wyjmuje butelke i szklanki, polewa i podaje szklanke* pijmy! pijmy... zeby nas w Markach u Pawla nie napadli.. bo Bee mowi ze tam ciekawa okolica... xp oj tak...na Markach to tam szukaja guza wszyscy .... domokun po co ty tam jedziesz ? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:46 pm
YumiTao Ozzwald Kiray Ozzwald racqel Kot poszedl kosic trawe, a ja ide dzwonic do domu... a co ja bede robic ? z psem dopiero za 30 min musze wyjsc mozemy sie napic *wyjmuje butelke i szklanki, polewa i podaje szklanke* pijmy! pijmy... zeby nas w Markach u Pawla nie napadli.. bo Bee mowi ze tam ciekawa okolica... xp oj tak...na Markach to tam szukaja guza wszyscy .... domokun po co ty tam jedziesz ? domokun bo kolega skonczyl remont swojego domu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:47 pm
Kiray Ozzwald Kiray Ozzwald racqel Kot poszedl kosic trawe, a ja ide dzwonic do domu... a co ja bede robic ? z psem dopiero za 30 min musze wyjsc mozemy sie napic *wyjmuje butelke i szklanki, polewa i podaje szklanke* pijmy! pijmy... zeby nas w Markach u Pawla nie napadli.. bo Bee mowi ze tam ciekawa okolica... xp to za to wypic trzeba... ale chociaz nas za lumpow nie beda brali, a jak bedziemy mieli voode to nas nie pobija a sie nawet zaprzyjaznimy xd podobno tam za puszke piwa mozna dostac... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:53 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray Ozzwald racqel Kot poszedl kosic trawe, a ja ide dzwonic do domu... a co ja bede robic ? z psem dopiero za 30 min musze wyjsc mozemy sie napic *wyjmuje butelke i szklanki, polewa i podaje szklanke* pijmy! pijmy... zeby nas w Markach u Pawla nie napadli.. bo Bee mowi ze tam ciekawa okolica... xp to za to wypic trzeba... ale chociaz nas za lumpow nie beda brali, a jak bedziemy mieli voode to nas nie pobija a sie nawet zaprzyjaznimy xd podobno tam za puszke piwa mozna dostac... xp .... eek ....to bedziemu musieli siedziec w domu...mi to nie bedize przszkadzalo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:54 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray Ozzwald racqel Kot poszedl kosic trawe, a ja ide dzwonic do domu... a co ja bede robic ? z psem dopiero za 30 min musze wyjsc mozemy sie napic *wyjmuje butelke i szklanki, polewa i podaje szklanke* pijmy! pijmy... zeby nas w Markach u Pawla nie napadli.. bo Bee mowi ze tam ciekawa okolica... xp to za to wypic trzeba... ale chociaz nas za lumpow nie beda brali, a jak bedziemy mieli voode to nas nie pobija a sie nawet zaprzyjaznimy xd podobno tam za puszke piwa mozna dostac... xp tam za wszytsko mozna dostac ...za sam fakt ze jestes na ich terenie ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:01 pm
YumiTao tam za wszytsko mozna dostac ...za sam fakt ze jestes na ich terenie ... domokun a skad kolezanka to wszystko wie? najwyzej wezme ze soba bagnet domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:14 pm
oi! i co tu sie dzieje? widze zastoj jakis......hmmm *polewa bimberek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:14 pm
Kiray YumiTao tam za wszytsko mozna dostac ...za sam fakt ze jestes na ich terenie ... domokun a skad kolezanka to wszystko wie? najwyzej wezme ze soba bagnet domokun ja se giwere zakupie na stadionie x lecia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:24 pm
Kiray YumiTao Kiray YumiTao tam za wszytsko mozna dostac ...za sam fakt ze jestes na ich terenie ... domokun a skad kolezanka to wszystko wie? najwyzej wezme ze soba bagnet domokun powiedzmy ze kolezanka wie bo ma tam wroga numer uno mrgreen i duzo wie na temat Marek i całego tego srodowiska w jakim obraca sie wr�g (kiedys przyjaciel ... ninja )rozpoznanie terenu wroga to podstawa... pirate a my jestesmy w tym dobzi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|