|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:18 am
Ja- Yosei ...wiesz co Sayokun... ...nie kupuj tego Darc Cape blaugh ...według mnie nie będzie Ci pasował do reszty, ale jak tam chcesz... xp ... i tak będzie mi potrzebne na puźniej do tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu^ ^ Kto kupił sobie już list?? ja niestety sweatdrop stracialam forse xp ale zostawiam sobie list wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Patrzy się na płyn* eek To się dymi eek *Szybko odstawia fiolke na stół i chowa się za fotelem* eek To wybuchnie eek Deli jak to straciłaś forse??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Patrzy się na płyn* eek To się dymi eek eliksir zdrowego ciała wypij pomoże
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ja- Yosei ...wiesz co Sayokun... ...nie kupuj tego Darc Cape blaugh ...według mnie nie będzie Ci pasował do reszty, ale jak tam chcesz... xp ... i tak będzie mi potrzebne na puźniej do tego  eeeee.......... devil tail sweatdrop trudna sprawa sweatdrop hejka set biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:21 am
Sei chan Sei chan *Patrzy się na płyn* eek To się dymi eek *Szybko odstawia fiolke na stół i chowa się za fotelem* eek To wybuchnie eek Deli jak to straciłaś forse?? kupilam sobie list wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:22 am
Sei chan Sei chan *Patrzy się na płyn* eek To się dymi eek *Szybko odstawia fiolke na stół i chowa się za fotelem* eek To wybuchnie eek Deli jak to straciłaś forse?? sweatdrop nie wybuchnie tylko uleczy to jest eliksir zdrowego ciała woda z alnelskiego źródła i parę... dodatków no wiesz sproszkowane pióro anoła, włos jednorożca i pare dodatrów do smaku bez konserwantów no pij
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:23 am
Delisa Sayokun Ja- Yosei ...wiesz co Sayokun... ...nie kupuj tego Darc Cape blaugh ...według mnie nie będzie Ci pasował do reszty, ale jak tam chcesz... xp ... i tak będzie mi potrzebne na puźniej do tego  eeeee.......... devil tail sweatdrop trudna sprawa sweatdrop hejka set biggrin sweatdrop wiem to są plany na za 3 - 4 lata xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Sei chan Sei chan *Patrzy się na płyn* eek To się dymi eek *Szybko odstawia fiolke na stół i chowa się za fotelem* eek To wybuchnie eek Deli jak to straciłaś forse?? kupilam sobie list wink Aha *Wychyla się z za fotela i spogląda na fiolkę*Nyu, dobrze wypiję.*bierze do łapek fiolkę*Napewno nie wybuchnie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:25 am
Sayokun sweatdrop wiem to są plany na za 3 - 4 lata xp a ile kosztuje devil tail sweatdrop z 800 k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:26 am
Sei chan Delisa Sei chan Sei chan *Patrzy się na płyn* eek To się dymi eek *Szybko odstawia fiolke na stół i chowa się za fotelem* eek To wybuchnie eek Deli jak to straciłaś forse?? kupilam sobie list wink Aha *Wychyla się z za fotela i spogląda na fiolkę*Nyu, dobrze wypiję.*bierze do łapek fiolkę*Napewno nie wybuchnie?? napewno powinnaś poczuć diwne ciepło i duuuuuuuużo energii chyba że pomyliłem fiolki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|