|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:09 am
Sei chan *Cała w bandarzach siada w swoim fotelu*Nyu^ ^ eek co się stało... kto ci to zrobił...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:11 am
Ozzwald Sei chan *Cała w bandarzach siada w swoim fotelu*Nyu^ ^ eek co się stało... kto ci to zrobił... W drzewo wpadłam jak się z Sayo ganiałam, a potem mnie do akwarium wrzucili.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:11 am
Sei chan *Cała w bandarzach siada w swoim fotelu*Nyu^ ^ eee wszystko w pożądku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:12 am
... ... ninja ...hm...komuś dzieje się krzywda...? ...jestem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:12 am
Sayokun Sei chan *Cała w bandarzach siada w swoim fotelu*Nyu^ ^ eee wszystko w pożądku sweatdrop Tylko mnie boli wszystko po spotkaniu z drzewem i dnem akwarium xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:14 am
...wiesz co Sayokun... ...nie kupuj tego Darc Cape blaugh ...według mnie nie będzie Ci pasował do reszty, ale jak tam chcesz... xp ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan *Cała w bandarzach siada w swoim fotelu*Nyu^ ^ eek co się stało... kto ci to zrobił... W drzewo wpadłam jak się z Sayo ganiałam, a potem mnie do akwarium wrzucili. biedactwo... następnym razem nie wbiegaj na drzewo... blaugh a co do tego akwarium... *złowrogo spojrzał na Sayo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:15 am
Sei chan Sayokun Sei chan *Cała w bandarzach siada w swoim fotelu*Nyu^ ^ eee wszystko w pożądku sweatdrop Tylko mnie boli wszystko po spotkaniu z drzewem i dnem akwarium xp ja miałem więkżą wiksę ale przeżtłem trochę się poturbowałaś czeba cię ulecyć 'przynosi fiolkę z bezbarwnym płynem' wypij to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu^ ^ Kto kupił sobie już list??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:16 am
Yosei jak tam sprawa tranzakcji... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Patrzy się na płyn* eek To się dymi eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan *Cała w bandarzach siada w swoim fotelu*Nyu^ ^ eee wszystko w pożądku sweatdrop Tylko mnie boli wszystko po spotkaniu z drzewem i dnem akwarium xp uuuuu musiało boleć przynieść ci cosik ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:17 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Cała w bandarzach siada w swoim fotelu*Nyu^ ^ eee wszystko w pożądku sweatdrop Tylko mnie boli wszystko po spotkaniu z drzewem i dnem akwarium xp ja miałem więkżą wiksę ale przeżtłem trochę się poturbowałaś czeba cię ulecyć 'przynosi fiolkę z bezbarwnym płynem' wypij to ... ...a od kiedy to płyny lecznicze są bezbarwne...? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|