|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:32 am
Vykk Danii Vykk Danii Vykk Danii ehh . świat jest nędzny ludzie są nedzni nawruciły mnie skłonności samobujcze xp xp xp no nie przsadzaj...świat jest do dupy crying ale nie warto sie zabijać...przynajmniej samemu...jesli jusz tak bardzo chcesz to chodz zrobimy masowe samobójstwo... Ehh... to już niebędzie samobójstwo tylko ludobujstwo ... ale mnie tam wszystko jedno no co ty...przeciez to bedzie z wlasnej woli a nie przymuszone...czyżby bylo az tak zle???*przytula* Mam dziś fatalny chumar głowa mnie boli i mam temperature e tam to nie powod zeby sie zabijac...zeby zyc tez nie ale to swoja droga blaugh ...wyzdrowiejesz i bedzie dobrze Wyzdrowieć gdyby nie temperatura to by mnie w domu niebyło crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:35 am
Sei chan Iael Sei chan Sayokun Sei chan Boli xp *Siada w akwariu i rozgląda się dookoła* eek *Zaczyna płakać* crying noo uspokuj się 'wyciąga ją z akwarium' przepraszam no już *Dalej płacze*Boli crying *podaje jej bandaż* Nyu crying no juuuuuż 'przytula ją' przestań płakać przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:38 am
Dobra ide do uszka podciąć tempą łyżeczką żyły NArka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:39 am
Danii Dobra ide do uszka podciąć tempą łyżeczką żyły NArka xp a gdzie bys byla??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:39 am
Danii Dobra ide do uszka podciąć tempą łyżeczką żyły NArka xp żart pa aaa aaaaaaa aaa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:41 am
Vykk Danii Dobra ide do uszka podciąć tempą łyżeczką żyły NArka xp a gdzie bys byla?? Wdrugim pokoju bez odbioru xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:42 am
Sayokun no wydostałem się głupie sushi database iii ktoś wytłumaczy mi co to jest  bardzo proste...najgłupszy i najczesciej spotykany blad gaii...przez ktory nikt nie moze wjesc na zadne z forów... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:46 am
Vykk Sayokun no wydostałem się głupie sushi database iii ktoś wytłumaczy mi co to jest  bardzo proste...najgłupszy i najczesciej spotykany blad gaii...przez ktory nikt nie moze wjesc na zadne z forów... scream przeczytaj dokładnie dlaczegojest cheese_slave a nie sushi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:50 am
Sayokun Vykk Sayokun no wydostałem się głupie sushi database iii ktoś wytłumaczy mi co to jest  bardzo proste...najgłupszy i najczesciej spotykany blad gaii...przez ktory nikt nie moze wjesc na zadne z forów... scream przeczytaj dokładnie dlaczegojest cheese_slave a nie sushi tych bledów jest tu sporo ale kazdy przeszkadza w kozystaniu z naszej ukochanej gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:50 am
no jestem te błędy doprowadzą mnie do szału
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:54 am
Vykk Sayokun Vykk Sayokun no wydostałem się głupie sushi database iii ktoś wytłumaczy mi co to jest  bardzo proste...najgłupszy i najczesciej spotykany blad gaii...przez ktory nikt nie moze wjesc na zadne z forów... scream przeczytaj dokładnie dlaczegojest cheese_slave a nie sushi tych bledów jest tu sporo ale kazdy przeszkadza w kozystaniu z naszej ukochanej gildii taa ale chease_Slawe widziałem po raz pierwszy zawsze było w takim okienku sushi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:57 am
sorka ludziska ja musze spadac moze kiedy indziej wpadne...np.wieczorkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 8:57 am
Sayokun Vykk Sayokun Vykk Sayokun no wydostałem się głupie sushi database iii ktoś wytłumaczy mi co to jest  bardzo proste...najgłupszy i najczesciej spotykany blad gaii...przez ktory nikt nie moze wjesc na zadne z forów... scream przeczytaj dokładnie dlaczegojest cheese_slave a nie sushi tych bledów jest tu sporo ale kazdy przeszkadza w kozystaniu z naszej ukochanej gildii taa ale chease_Slawe widziałem po raz pierwszy zawsze było w takim okienku sushi ja właśnie miałem sushi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 9:00 am
Iael Sayokun Vykk Sayokun Vykk Sayokun no wydostałem się głupie sushi database iii ktoś wytłumaczy mi co to jest  bardzo proste...najgłupszy i najczesciej spotykany blad gaii...przez ktory nikt nie moze wjesc na zadne z forów... scream przeczytaj dokładnie dlaczegojest cheese_slave a nie sushi tych bledów jest tu sporo ale kazdy przeszkadza w kozystaniu z naszej ukochanej gildii taa ale chease_Slawe widziałem po raz pierwszy zawsze było w takim okienku sushi ja właśnie miałem sushi sushi też miałem jak zawsze ale to mnie zdziwiło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|