|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:22 am
Ozzwald Kukus pi.es. nie zapominaj, że mamy niewyrównane rachunki jeśli chodzi o koce i kobiety blaugh o co ci chodzi ??? ja nie czaje podpowiedź #Deszcze nieszpokine... pofargały sfiat... a my na fej woiiiiinie ładnych pare łat#
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:23 am
Lethiel Vykk Lethiel Vykk Hejka ludziska ...co tam porabiacie?? *wyplywa* witaj kimkolwiek jesteś 4laugh xd *machu machu z wody* *Podaje ręczniczek* dziekować 3nodding .. ale ja ide plywać xd *wskakooje do basenu* *Iael purpurowy z braku tlenu zasną pod wodą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:23 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald *przytula się* koc chyba nie jest dobrą ochroną przed chemią ale jedno jest pewne oni nas teraz nie widzą... heart Nyu 3nodding *Przytula* *całuje w szyjke* redface heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:24 am
Kukus Ozzwald Kukus pi.es. nie zapominaj, że mamy niewyrównane rachunki jeśli chodzi o koce i kobiety blaugh o co ci chodzi ??? ja nie czaje podpowiedź #Deszcze nieszpokine... pofargały sfiat... a my na fej woiiiiinie ładnych pare łat# chyba nie będziesz przy najblirzszej okazji sabotować eee ten teges majonez no wiesz czego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk Lethiel Vykk Hejka ludziska ...co tam porabiacie?? *wyplywa* witaj kimkolwiek jesteś 4laugh xd *machu machu z wody* *Podaje ręczniczek* dziekować 3nodding .. ale ja ide plywać xd *wskakooje do basenu* wskakuje do lethiel tu można kontrolować temperature wody 'wskazuje na kontroler' jaką chcesz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zaraz wracam ide cos zjesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:25 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald *przytula się* koc chyba nie jest dobrą ochroną przed chemią ale jedno jest pewne oni nas teraz nie widzą... heart Nyu 3nodding *Przytula* *całuje w szyjke* redface heart *szepcze do ucha* może zdejmiesz koszulke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:26 am
Iael Lethiel Vykk Lethiel Vykk Hejka ludziska ...co tam porabiacie?? *wyplywa* witaj kimkolwiek jesteś 4laugh xd *machu machu z wody* *Podaje ręczniczek* dziekować 3nodding .. ale ja ide plywać xd *wskakooje do basenu* *Iael purpurowy z braku tlenu zasną pod wodą* eek *noorkooje i wyciaga na powierzchnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:26 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus pi.es. nie zapominaj, że mamy niewyrównane rachunki jeśli chodzi o koce i kobiety blaugh o co ci chodzi ??? ja nie czaje podpowiedź #Deszcze nieszpokine... pofargały sfiat... a my na fej woiiiiinie ładnych pare łat# chyba nie będziesz przy najblirzszej okazji sabotować eee ten teges majonez no wiesz czego... ano nie będę.. ale jest warunek... zabierz się wreszcie za poważne działania, a nie tylko flacha grana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:27 am
Ozzwald *szepcze do ucha* może zdejmiesz koszulke... Nyu, nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus pi.es. nie zapominaj, że mamy niewyrównane rachunki jeśli chodzi o koce i kobiety blaugh o co ci chodzi ??? ja nie czaje podpowiedź #Deszcze nieszpokine... pofargały sfiat... a my na fej woiiiiinie ładnych pare łat# chyba nie będziesz przy najblirzszej okazji sabotować eee ten teges majonez no wiesz czego... ano nie będę.. ale jest warunek... zabierz się wreszcie za poważne działania, a nie tylko flacha grana ale ja nie jestem seksoholikiem tylko alkoholikiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:29 am
Sei chan Ozzwald *szepcze do ucha* może zdejmiesz koszulke... Nyu, nie. a jednak się skusiłaś odkryć troche więcej swojego ciałka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|