|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:15 pm
Vykk bez tego "lonowego" wasika wygladasz lepiej A to zes mnie teraz rozpitolil mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:42 pm
Kagenoyami Vykk bez tego "lonowego" wasika wygladasz lepiej A to zes mnie teraz rozpitolil mrgreen zdarza sie i najlepszym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:44 pm
to zdjecie zrobilem specjalnie dla ciebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:53 pm
crazy chaz to zdjecie zrobilem specjalnie dla ciebie... ..a ja juz sie przy nim onanizowalem nawet, tylko wyobrazilem sobie, jak mnie smyrasz swoim dawnym wasikiem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 2:54 pm
Kagenoyami crazy chaz to zdjecie zrobilem specjalnie dla ciebie... ..a ja juz sie przy nim onanizowalem nawet, tylko wyobrazilem sobie, jak mnie smyrasz swoim dawnym wasikiem mrgreen a co Ib juz ci zbrzydla?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:01 pm
crazy chaz Kagenoyami crazy chaz to zdjecie zrobilem specjalnie dla ciebie... ..a ja juz sie przy nim onanizowalem nawet, tylko wyobrazilem sobie, jak mnie smyrasz swoim dawnym wasikiem mrgreen a co Ib juz ci zbrzydla? crying ... po prostu jej baczki i dredy na torsie mnie juz nie kreca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 3:25 pm
Kagenoyami crazy chaz Kagenoyami crazy chaz to zdjecie zrobilem specjalnie dla ciebie... ..a ja juz sie przy nim onanizowalem nawet, tylko wyobrazilem sobie, jak mnie smyrasz swoim dawnym wasikiem mrgreen a co Ib juz ci zbrzydla? crying ... po prostu jej baczki i dredy na torsie mnie juz nie kreca ciebie nie ale, mnie hm ?! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 4:18 am
Kagenoyami crazy chaz Kagenoyami crazy chaz to zdjecie zrobilem specjalnie dla ciebie... ..a ja juz sie przy nim onanizowalem nawet, tylko wyobrazilem sobie, jak mnie smyrasz swoim dawnym wasikiem mrgreen a co Ib juz ci zbrzydla? crying ... po prostu jej baczki i dredy na torsie mnie juz nie kreca uuuuu........ stary i tak dziwne ze jeszcze sie trzymasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 4:25 am
crazy chaz uuuuu........ stary i tak dziwne ze jeszcze sie trzymasz Raz: Tylko ja moge sobie pozwolic na takiego rodzaju teksty w kierunku Mojego Zlotka Dwa: Nie spoufalaj sie, mlody...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 5:57 am
Kagenoyami crazy chaz uuuuu........ stary i tak dziwne ze jeszcze sie trzymasz Raz: Tylko ja moge sobie pozwolic na takiego rodzaju teksty w kierunku Mojego Zlotka Dwa: Nie spoufalaj sie, mlody... 1. widocznie nie tylko ty rolleyes 2. neva
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 6:02 am
crazy chaz Kagenoyami crazy chaz uuuuu........ stary i tak dziwne ze jeszcze sie trzymasz Raz: Tylko ja moge sobie pozwolic na takiego rodzaju teksty w kierunku Mojego Zlotka Dwa: Nie spoufalaj sie, mlody... 1. widocznie nie tylko ty rolleyes 2. neva Rzucaj tymi swoimi dzieciecymi gadkami, linkinuj sobie i blaznij, obgaduj za plecami i nazywaj zbrodnicza ofiara internetu (to mnie rozdupilo mrgreen ), bo to po mnie calkowicie splywa 3nodding ale odpieprz sie od Ib, zgoda? To, ze ja moge pozwolic sobie na jakies zarty w jej strone, nie znaczy, ze moze to zrobic kazdy inny, a szczegolnie Ty... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 6:21 am
Kagenoyami To, ze ja moge pozwolic sobie na jakies zarty w jej strone, nie znaczy, ze moze to zrobic kazdy inny, a szczegolnie Ty... stare Nie chce sie wtracac w cudze sprawy, aczkolwiek, Kage, ty tez nie powinienes sobie na takie zarty pozwalac... Moze i ona to akceptuje, ale to wyglada jakbys nie mial do niej szacunku... a wiem (bo to widac) ze tak nie jest... Ale robcie sobie co chcecie mrgreen Ja tylko wyrazilam swoje skromniutkie, evilowe zdanie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 6:24 am
EvilYuki Nie chce sie wtracac w cudze sprawy, aczkolwiek, Kage, ty tez nie powinienes sobie na takie zarty pozwalac... Moze i ona to akceptuje, ale to wyglada jakbys nie mial do niej szacunku... a wiem (bo to widac) ze tak nie jest... Ale robcie sobie co chcecie mrgreen Ja tylko wyrazilam swoje skromniutkie, evilowe zdanie :3 Ok, ale wiedz tez, ze nasze relacje na to pozwalaja, bynajmniej nie z braku szacunku, a z czystego zamilowania do absurdalnego poczucia humoru 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|