|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 10:34 am
Insane Lady-sama o, fajny utwór ^^. szczególnie ta pierwsza wersja (nie licząc tej z demówki) Gazette - Cockroach ano, kredki sa genialne, jak sie idzie spac.... a teraz cos z Wladcy Pierscieni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 11:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 10:31 am
Big Band Benny Goodman Band - "Sing, Swing, Sing".
A dzisiaj rano trafiłam na Mezzo na oryginał "Ody do radości" - od początku do końca, z chórem, tenorem, i na kilka głosów pod koniec, w ojczystym, dojczlandzkim języku. Fajnie było.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 8:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 9:07 am
U mnie tak dość psychodelicznie, bo pani Dana International "Cinque Milla" ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 9:11 am
LolaPi U mnie tak dość psychodelicznie, bo pani Dana International "Cinque Milla" ^^ heart heart heart LOLa utwor jeest piekny i jakis nowy jeszcze wyszedl nie pamietam jak sie nazywa wink masz jakies mp3 z dana *puppy eyes*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 9:16 am
Ayah_TheMetalMania LolaPi U mnie tak dość psychodelicznie, bo pani Dana International "Cinque Milla" ^^ heart heart heart LOLa utwor jeest piekny i jakis nowy jeszcze wyszedl nie pamietam jak sie nazywa wink masz jakies mp3 z dana *puppy eyes* Lola jest sweet biggrin Teledysk jest świetny (i do tego tego samego autora co Cinque Milla) Poszukam na płytkach (obecnie urzęduję na laptopie rodzicielki) i jak znajdę to Ci prześlę smile Jak chcesz to możesz się odezwać do mnie na gygy- 8025446 :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 10:14 am
LolaPi Ayah_TheMetalMania LolaPi U mnie tak dość psychodelicznie, bo pani Dana International "Cinque Milla" ^^ heart heart heart LOLa utwor jeest piekny i jakis nowy jeszcze wyszedl nie pamietam jak sie nazywa wink masz jakies mp3 z dana *puppy eyes* Lola jest sweet biggrin Teledysk jest świetny (i do tego tego samego autora co Cinque Milla) Poszukam na płytkach (obecnie urzęduję na laptopie rodzicielki) i jak znajdę to Ci prześlę smile Jak chcesz to możesz się odezwać do mnie na gygy- 8025446 :3 ost .Grey-Man Z checia bede wdzieczna heart wszystkie piosenki Dany International czy to LOLA CZY Love Boy czy cinque Milla uwielbiam *_* czy inne tylko mam taki bol ze jestem tymczasowo pozbawiona internetu i tak tylko okazyjnie moge wpelzac crying co za bol oto moj mail jakby ci sie chcialo wyslac Dane :* metalayah@yahoo.pl DZIekowac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 11:06 am
Cisza... Wreszcie!!! Jakie to piękne crying ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 3:08 pm
Szumu komputerka słucham...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 3:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 11:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 1:26 pm
Reklama "pan kierowca i sen jego dziewczyny"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 1:42 pm
zmora13 Szumu komputerka słucham... Powtórka z rozrywki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|