|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:05 pm
Kiray opcy Kiray a mi do tej pory nic na mejla nie wyslali... stare O.o to dziwne....... nie poszlo w spam czasami?? a jak nie to sprobuj z innego mejla albo co.... antyspama wylaczylem... na dwa probowalem ale nic z tego... podejrzana sprawa neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:09 pm
Ozzwald Kiray opcy Kiray a mi do tej pory nic na mejla nie wyslali... stare O.o to dziwne....... nie poszlo w spam czasami?? a jak nie to sprobuj z innego mejla albo co.... antyspama wylaczylem... na dwa probowalem ale nic z tego... podejrzana sprawa neutral nom...abym zobaczyl o co w tej waszej grze chodzi...bo mnie ten Avathar troche nudzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:10 pm
Kiray Ozzwald Kiray opcy Kiray a mi do tej pory nic na mejla nie wyslali... stare O.o to dziwne....... nie poszlo w spam czasami?? a jak nie to sprobuj z innego mejla albo co.... antyspama wylaczylem... na dwa probowalem ale nic z tego... podejrzana sprawa neutral nom...abym zobaczyl o co w tej waszej grze chodzi...bo mnie ten Avathar troche nudzi... ta mnie wciagnela.. potem znudzila na jakies 4 dni... i znowu mi sie podoba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:14 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray opcy Kiray a mi do tej pory nic na mejla nie wyslali... stare O.o to dziwne....... nie poszlo w spam czasami?? a jak nie to sprobuj z innego mejla albo co.... antyspama wylaczylem... na dwa probowalem ale nic z tego... podejrzana sprawa neutral nom...abym zobaczyl o co w tej waszej grze chodzi...bo mnie ten Avathar troche nudzi... ta mnie wciagnela.. potem znudzila na jakies 4 dni... i znowu mi sie podoba... a w tym Avatharze chodzi o to aby zabic smoka..zeby z nim walczyc musisz miec 15 poziom, jak go pokonasz dostajesz tytul (narazie jestem zebrakiem po pierwszym smokobojstwie stajesz sie wloczega) i tak caly czas...moze beda jakies nowe opcje po tym zabojstwie smoka ale do tego musze dojsc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:16 pm
Kiray a w tym Avatharze chodzi o to aby zabic smoka..zeby z nim walczyc musisz miec 15 poziom, jak go pokonasz dostajesz tytul (narazie jestem zebrakiem po pierwszym smokobojstwie stajesz sie wloczega) i tak caly czas...moze beda jakies nowe opcje po tym zabojstwie smoka ale do tego musze dojsc xd ja zostane przy tej gierce co gram... bo jak bede grac w obie to mi sie znudza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:16 pm
oye como wa! pirate
UGABUGA !!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:19 pm
revcat oye como wa! pirate UGABUGA !!! mrgreen Witaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:19 pm
witajcie wwzyscy towarzysze! nie bylo mnie dawno bo nie bylo po co i nie bylo jak. a teraz na chwile tylko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:21 pm
revcat oye como wa! pirate UGABUGA !!! mrgreen czesc Kocur domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:21 pm
Kiray revcat oye como wa! pirate UGABUGA !!! mrgreen Witaj! ninja Kiray fajny masz plaszczyk....skad go masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:22 pm
YumiTao revcat oye como wa! pirate UGABUGA !!! mrgreen czesc Kocur domokun heart czesc Yumi.... czesc Rac.... czesc Ozz.... ide bede za 30 minut.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:24 pm
revcat oye como wa! pirate UGABUGA !!! mrgreen achooj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:25 pm
Kot poszedl kosic trawe, a ja ide dzwonic do domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:29 pm
racqel Kot poszedl kosic trawe, a ja ide dzwonic do domu... a co ja bede robic ? z psem dopiero za 30 min musze wyjsc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:30 pm
Ozzwald racqel Kot poszedl kosic trawe, a ja ide dzwonic do domu... a co ja bede robic ? z psem dopiero za 30 min musze wyjsc mozemy sie napic *wyjmuje butelke i szklanki, polewa i podaje szklanke* pijmy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|