|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:13 am
Sayokun wskakuje do wody chyba za mały ten basen powiękrzamy go??? skocz po łopatę i machaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:14 am
Ozzwald *przytula się* koc chyba nie jest dobrą ochroną przed chemią ale jedno jest pewne oni nas teraz nie widzą... heart Nyu 3nodding *Przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:15 am
Kukus Lethiel *noorkooje* *wyplywa z pluskiem* 4laugh daaaaaaaaaaaaaaaaaaa... widzę syrenę, widzę syrenę *podskakuje jak zdebilały* ale fajnie, prawdziwa syrena w naszym basenie *poślizgnął się i wpadł do basenu* eek ...... hihi 4laugh *podplywa i przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald czemu nie potem bedziemy siętam kompać i zmutujemy się będziemy mieli dodatkowe ręce, nogi, dwie głowy, a pamiętajcie że "co dwie głowy to nie jedna" Ja nie chce crying *Chowa się pod kocem* *wczołguje się pod koc* Nyu heart *przytula się* koc chyba nie jest dobrą ochroną przed chemią ale jedno jest pewne oni nas teraz nie widzą... heart jak schowasz stopy to już zupełnie będziesz niewidzialny... jak dziecko... "skoro ja ich nie widzę to oni mnie też" i zasłania oczy pi.es. nie zapominaj, że mamy niewyrównane rachunki jeśli chodzi o koce i kobiety blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Vykk Hejka ludziska ...co tam porabiacie?? pływamy, topimy się i inne... to całkiem miło tylko żebyście sie nie potopili przynajmniej jeszcze nie teraz ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:16 am
Vykk Hejka ludziska ...co tam porabiacie?? *wyplywa* witaj kimkolwiek jesteś 4laugh xd *machu machu z wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:16 am
Kukus Sayokun wskakuje do wody chyba za mały ten basen powiękrzamy go??? skocz po łopatę i machaj po co łopatę 'wyciąga lethiel z basenu' wszyscy wychodzić 'pstryka palcami i pojawia się wieeeeeeeeelka kwadratowa dziura' no teraz tylko 'pstryka palcami i pokrywa się betonem farbą a następnie wodą' gotowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:18 am
Lethiel Vykk Hejka ludziska ...co tam porabiacie?? *wyplywa* witaj kimkolwiek jesteś 4laugh xd *machu machu z wody* *Podaje ręczniczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:19 am
Lethiel Kukus Lethiel *noorkooje* *wyplywa z pluskiem* 4laugh daaaaaaaaaaaaaaaaaaa... widzę syrenę, widzę syrenę *podskakuje jak zdebilały* ale fajnie, prawdziwa syrena w naszym basenie *poślizgnął się i wpadł do basenu* eek ...... hihi 4laugh *podplywa i przytula* 4laugh maj hiroł... ju sewt maj lajf *tulimy tulimy* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:20 am
Kukus pi.es. nie zapominaj, że mamy niewyrównane rachunki jeśli chodzi o koce i kobiety blaugh o co ci chodzi ??? ja nie czaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Kukus Sayokun wskakuje do wody chyba za mały ten basen powiękrzamy go??? skocz po łopatę i machaj po co łopatę 'wyciąga lethiel z basenu' wszyscy wychodzić 'pstryka palcami i pojawia się wieeeeeeeeelka kwadratowa dziura' no teraz tylko 'pstryka palcami i pokrywa się betonem farbą a następnie wodą' gotowe fajny jesteś... ale właśnie zapewniłeś mi betonowe buty, gamoniu sweatdrop Ozz, możesz przynieść młot pneumatyczny z mojego płaszcza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Kukus Sayokun wskakuje do wody chyba za mały ten basen powiękrzamy go??? skocz po łopatę i machaj po co łopatę 'wyciąga lethiel z basenu' wszyscy wychodzić 'pstryka palcami i pojawia się wieeeeeeeeelka kwadratowa dziura' no teraz tylko 'pstryka palcami i pokrywa się betonem farbą a następnie wodą' gotowe dość szybka metoda pytanie tylko czy bezpieczna...jak widac nie koniecznie bo jusz ktoś sie zdążył poślizgnąć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 7:22 am
Vykk Lethiel Vykk Hejka ludziska ...co tam porabiacie?? *wyplywa* witaj kimkolwiek jesteś 4laugh xd *machu machu z wody* *Podaje ręczniczek* dziekować 3nodding .. ale ja ide plywać xd *wskakooje do basenu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald *przytula się* koc chyba nie jest dobrą ochroną przed chemią ale jedno jest pewne oni nas teraz nie widzą... heart Nyu 3nodding *Przytula* *całuje w szyjke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus pi.es. nie zapominaj, że mamy niewyrównane rachunki jeśli chodzi o koce i kobiety blaugh o co ci chodzi ??? ja nie czaje Nyu question eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|