|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:52 am
*Rozgląda sie dookoła*A gdzie Ozzy zniknął, nyu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Iael dawno na basenie nie byłem jest tak ładnie kto idzie ze mną??*bierze ręcznik i kosz z prowiantem* JAAAAAAAAA podnosi lethiel i sacze z nią do wody yay !! 4laugh 'przytula leethiel i ciągnie ję ze sobą pod wode' whee łaaaaa .... bul bul *kto padnie pierwszy* 3nodding xd ty !! bo ja mam maske tlenową od Iaela 4laugh ] zawsze do pomocy (tym ładniejszym XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No to ja sobie leżak przyciągnę popatrzę na wasze wygłupy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:53 am
kurde... wojuję z włosami i nie moge ich ułożyć... cały czas mi opadają domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek No to ja sobie leżak przyciągnę popatrzę na wasze wygłupy xd Możesz też ze mną siąść na trampolinie, ta siatka jest całkiem wygodna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Rozgląda sie dookoła*A gdzie Ozzy zniknął, nyu??? wychodzi mokry z basenu.. tutaj jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus kurde... wojuję z włosami i nie moge ich ułożyć... cały czas mi opadają domokun co ci opada???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:54 am
Ozzwald Sei chan *Rozgląda sie dookoła*A gdzie Ozzy zniknął, nyu??? wychodzi mokry z basenu.. tutaj jestem... *Podaje mu ręcznik*Prosze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:54 am
Iael Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Iael dawno na basenie nie byłem jest tak ładnie kto idzie ze mną??*bierze ręcznik i kosz z prowiantem* JAAAAAAAAA podnosi lethiel i sacze z nią do wody yay !! 4laugh 'przytula leethiel i ciągnie ję ze sobą pod wode' whee łaaaaa .... bul bul *kto padnie pierwszy* 3nodding xd ty !! bo ja mam maske tlenową od Iaela 4laugh ] zawsze do pomocy (tym ładniejszym XD) xd *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:55 am
Sei chan *Rozgląda sie dookoła*A gdzie Ozzy zniknął, nyu??? hehehe poszedl chyba sie przebrac w kostium albo lezy na dnie basenu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun hej ludzie może ten jeden jaz pujdziemy nad jezioro??? stare widze że mój pomysł nawet nie został skomentowany stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan *Rozgląda sie dookoła*A gdzie Ozzy zniknął, nyu??? wychodzi mokry z basenu.. tutaj jestem... *Podaje mu ręcznik*Prosze 3nodding *bierze ręcznik sciąga mokre ciuchy i się wyciera* dziękuje... zimno mi... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:56 am
Sayokun Sayokun hej ludzie może ten jeden jaz pujdziemy nad jezioro??? stare widze że mój pomysł nawet nie został skomentowany stare woda w jeziorze jest zimna i grasuje tam jakis potwór blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:57 am
Lethiel Iael Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Iael dawno na basenie nie byłem jest tak ładnie kto idzie ze mną??*bierze ręcznik i kosz z prowiantem* JAAAAAAAAA podnosi lethiel i sacze z nią do wody yay !! 4laugh 'przytula leethiel i ciągnie ję ze sobą pod wode' whee łaaaaa .... bul bul *kto padnie pierwszy* 3nodding xd ty !! bo ja mam maske tlenową od Iaela 4laugh ] zawsze do pomocy (tym ładniejszym XD) xd *przytula* 4laugh *lapie za ręke i wyciąga z pod wody* niech sam się topi. gdie moja pirania*patrzy na ręke *ooXD *wyciąga lethiel z wody jest małą ale zemby ma wielkie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:57 am
Sayokun Kukus kurde... wojuję z włosami i nie moge ich ułożyć... cały czas mi opadają domokun co ci opada??? grzywa na oczyska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|