|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:32 am
Iael Lethiel brutalnie mnie podsiadnięto xd powroocilam 4laugh czejść brakowało mi cie tu (nie miał kto na mnie stawać hehe XD) hieh xd *przytula mocno* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:33 am
Lethiel Iael Lethiel brutalnie mnie podsiadnięto xd powroocilam 4laugh czejść brakowało mi cie tu (nie miał kto na mnie stawać hehe XD) hieh xd *przytula mocno* witaj 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:34 am
cio siem stalo sad *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:35 am
Sayokun WRÓCIŁEM brat wywalił mnie z kompa sweatdrop ale za tydziań będe miał własnego więc już takich wiks nie będzie xd 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:36 am
Lethiel Sayokun WRÓCIŁEM brat wywalił mnie z kompa sweatdrop ale za tydziań będe miał własnego więc już takich wiks nie będzie xd 4laugh *przytula* 'przytula ' xd już myślałem że nikt mnie nie przywita
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:36 am
Lethiel cio siem stalo sad *przytula* nie umie ośmiu tysiaków zebrać zabumpuj na jej queście
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:37 am
ja chce cos dostac... mam questa ale i tak nic crying albo paczuszke...tez juz dawno zadnej niemialam... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:38 am
Ozzwald chyba jeste smy tu tylko we dwoje... cos mi sie widzi ze jednak nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:38 am
Sayokun Lethiel Sayokun WRÓCIŁEM brat wywalił mnie z kompa sweatdrop ale za tydziań będe miał własnego więc już takich wiks nie będzie xd 4laugh *przytula* 'przytula ' xd już myślałem że nikt mnie nie przywita a właśnie dobry dzionekXD *podaje ręke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:40 am
Lethiel Ozzwald chyba jeste smy tu tylko we dwoje... cos mi sie widzi ze jednak nie xd właśnie a jeśli chcesz z kimś pogadać w cztery oczy to trzeba powiedzieć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald chyba jeste smy tu tylko we dwoje... cos mi sie widzi ze jednak nie xd zawsze tak jest... jak już się robi romantycznie wink to robi się tłum...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna ja chce cos dostac... mam questa ale i tak nic crying albo paczuszke...tez juz dawno zadnej niemialam... crying nie przesadzasz trochę? stare Każdy potrzebuje kasy... Ja już prawie od miesiąca nie miałam żadnego eventa i jakoś żyje. Masz do zebrania tylko 8k... a ja 20 i jakoś się nad sobą nie użalam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Lethiel cio siem stalo sad *przytula* nie umie ośmiu tysiaków zebrać zabumpuj na jej queście a moja wina ze nikt niechce mnie dontaowac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|