|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:15 am
Iael Ozzwald Iael Yellow *krzykną Iael stojąc na małej chmurce, zeskoczył z niej i wylądował bezpiecznie na ziemi* hejka! cześć.. co tam u ciebie i twojej siostry ?? kurde stary nie pytaj rano była czerwona ze złości bo musiała do szkoły jechać (przypominam że dziś sobota) po szystej miałą autobus, pobudziłą całe województwo ja schowałąem sie pod łóżko i przeczekałem burze póżniej jak jóż poszła położyłem się spowrotem i zasnołem tsa... czy ona co sobote będzie jeździć do szkoły ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:18 am
już... crying no to pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:19 am
Ozzwald Iael Ozzwald Iael Yellow *krzykną Iael stojąc na małej chmurce, zeskoczył z niej i wylądował bezpiecznie na ziemi* hejka! cześć.. co tam u ciebie i twojej siostry ?? kurde stary nie pytaj rano była czerwona ze złości bo musiała do szkoły jechać (przypominam że dziś sobota) po szystej miałą autobus, pobudziłą całe województwo ja schowałąem sie pod łóżko i przeczekałem burze póżniej jak jóż poszła położyłem się spowrotem i zasnołem tsa... czy ona co sobote będzie jeździć do szkoły ? nie tylko dzisiaj (na szczęście hehe) ma siedem godzin PO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:23 am
Iael nie tylko dzisiaj (na szczęście hehe) ma siedem godzin PO to beznadziejnie ja w pierwszej klasie i drugiej miałem po jednej godz a teraz już nie mam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:25 am
ja chce cos dostac... w takim tempie nigdy nic niekupie no!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:26 am
Ozzwald Iael nie tylko dzisiaj (na szczęście hehe) ma siedem godzin PO to beznadziejnie ja w pierwszej klasie i drugiej miałem po jednej godz a teraz już nie mam blaugh A ja w pierwszej klasie miłam debilną nauczycuielke u której siedząć w pierwszsejb ławce przy biorku wszystko ściągałam od koleżanki siedzącej za mną. Niestety nie wytrzymała ona psychicznie lekcji z naszą klasą i odeszła (ze szkoły wink ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:28 am
brutalnie mnie podsiadnięto xd powroocilam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:29 am
Lethiel brutalnie mnie podsiadnięto xd powroocilam 4laugh huraa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:30 am
Ozzwald Lethiel brutalnie mnie podsiadnięto xd powroocilam 4laugh huraa... witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:31 am
Lethiel brutalnie mnie podsiadnięto xd powroocilam 4laugh czejść brakowało mi cie tu (nie miał kto na mnie stawać hehe XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:31 am