|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:19 am
Kukus Katka1989 Hejko wszystkim!!! 4laugh jelloł, Katiuszka... miło widzieć uśmiech na twoim pyszczku wink ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:20 am
Katka1989 Hejko wszystkim!!! 4laugh Witome na kaszebach... My Cie ugoscic po krolewsko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:21 am
Aidanna hehe.... wy to wciaz imprezujecie a ja ten rok mam caly zajety ja też mam cały rok robotę... ale zasada mojego działania jest prosta... w weekend muszę się wyszaleć, bo inaczej mnie rozniesie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:22 am
no cze... gdzieś w nocy zniknął?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:22 am
Katka1989 Kukus Katka1989 Hejko wszystkim!!! 4laugh jelloł, Katiuszka... miło widzieć uśmiech na twoim pyszczku wink ^^ No nie... ty tesz masz takie fajne skrzydelka... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:23 am
Kukus no cze... gdzieś w nocy zniknął? hehe nie wiem o 3 brat obudził mnie przy kompie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:24 am
Rynn the Vampire Katka1989 Hejko wszystkim!!! 4laugh hej wszystkim wink ja tylko na sekundkę tak...o, Kati, widzę, że zrezygnowałaś z OMG czy tam AFK na rzecz scarfika? smile 3nodding teraz mam 19k i zbieram kasę, żeby odkupić moje skrzydełka. Musiałam je sprzedać, żeby jak najszybciej kupić scarf bo rośnie na wartości xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:26 am
Aidanna Katka1989 Hejko wszystkim!!! 4laugh Witome na kaszebach... My Cie ugoscic po krolewsko xd jaaaasne... w wakacje dwooch kaszubów w Jastarni mnie z siekierą ganiało jak się dowiedzieli, że jestem z Warszawy... a wcześniej z nami byli na kilku imprezach na poołwyspie i pili woodkę... dopiero jak jechaliśmy z Jastarni do Władka to zauważyli, że my mamy na samochodzie rejestracje warszawską i im się odwidziało kumplowanie z nami mam nadzie, że ty nie ejsteś kaszubskim agresorem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:27 am
hej Sayoke... zbumuj umnie na quwscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:30 am
Kukus Aidanna Katka1989 Hejko wszystkim!!! 4laugh Witome na kaszebach... My Cie ugoscic po krolewsko xd jaaaasne... w wakacje dwooch kaszubów w Jastarni mnie z siekierą ganiało jak się dowiedzieli, że jestem z Warszawy... a wcześniej z nami byli na kilku imprezach na poołwyspie i pili woodkę... dopiero jak jechaliśmy z Jastarni do Władka to zauważyli, że my mamy na samochodzie rejestracje warszawską i im się odwidziało kumplowanie z nami no coz ja tez bylam w jastarni i byli tam sami mili ludzie... wszyscy mowili mi i moim przyjaciólkom czesc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:33 am
Aidanna Kukus Aidanna Katka1989 Hejko wszystkim!!! 4laugh Witome na kaszebach... My Cie ugoscic po krolewsko xd jaaaasne... w wakacje dwooch kaszubów w Jastarni mnie z siekierą ganiało jak się dowiedzieli, że jestem z Warszawy... a wcześniej z nami byli na kilku imprezach na poołwyspie i pili woodkę... dopiero jak jechaliśmy z Jastarni do Władka to zauważyli, że my mamy na samochodzie rejestracje warszawską i im się odwidziało kumplowanie z nami no coz ja tez bylam w jastarni i byli tam sami mili ludzie... wszyscy mowili mi i moim przyjaciólkom czesc 3nodding ogoolnie to tam byli bardzo fajni ludzie ale ci dwaj mnie przerazili... ganiać kogoś z siekierą za to, że jest z innego miasta eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|