|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:03 am
Ozzwald Lethiel po cięshkim boju z ceboolą, papryka i pomidorem ... wygralam !!! powroocilam 4laugh witaj księżniczko... a nie mogłaś jakiegoś rycerza do tego zatrudnić...? witaj *przytulas* whee a po cio mi rycerz ?? blaugh . sama sobie poradzilam. co to dla mnie.... whee cebula mnie pokonala.... ale z reszta nie mialam problemoof 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:04 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Lethiel po cięshkim boju z ceboolą, papryka i pomidorem ... wygralam !!! powroocilam 4laugh witaj księżniczko... a nie mogłaś jakiegoś rycerza do tego zatrudnić...? te... fajną masz bajerkę... ale nie wiem czemu przeżywam de ja vu blaugh też często mam de ja vu ty... robimy dziś nalot na Yelonxy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:06 am
Lethiel Ozzwald Lethiel po cięshkim boju z ceboolą, papryka i pomidorem ... wygralam !!! powroocilam 4laugh witaj księżniczko... a nie mogłaś jakiegoś rycerza do tego zatrudnić...? witaj *przytulas* whee a po cio mi rycerz ?? blaugh . sama sobie poradzilam. co to dla mnie.... whee cebula mnie pokonala.... ale z reszta nie mialam problemoof 3nodding czesc domokun zbumpuj u mnie na quescie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:06 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Lethiel po cięshkim boju z ceboolą, papryka i pomidorem ... wygralam !!! powroocilam 4laugh witaj księżniczko... a nie mogłaś jakiegoś rycerza do tego zatrudnić...? te... fajną masz bajerkę... ale nie wiem czemu przeżywam de ja vu blaugh też często mam de ja vu ty... robimy dziś nalot na Yelonxy? po pierwsze czy jest koniu(czyt. czy możemy u niego nocować) ? po drugie czy jest lokal ? po trzecie... zaniesiesz mnie tam ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:07 am
Aidanna Lethiel Ozzwald Lethiel po cięshkim boju z ceboolą, papryka i pomidorem ... wygralam !!! powroocilam 4laugh witaj księżniczko... a nie mogłaś jakiegoś rycerza do tego zatrudnić...? witaj *przytulas* whee a po cio mi rycerz ?? blaugh . sama sobie poradzilam. co to dla mnie.... whee cebula mnie pokonala.... ale z reszta nie mialam problemoof 3nodding czesc domokun zbumpuj u mnie na quescie oki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:10 am
idę z psem na spacer a ty kukus flirtuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:13 am
Ozzwald idę z psem na spacer a ty kukus flirtuj... uuuu... kukus.... z kim flirt domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:14 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Lethiel po cięshkim boju z ceboolą, papryka i pomidorem ... wygralam !!! powroocilam 4laugh witaj księżniczko... a nie mogłaś jakiegoś rycerza do tego zatrudnić...? te... fajną masz bajerkę... ale nie wiem czemu przeżywam de ja vu blaugh też często mam de ja vu ty... robimy dziś nalot na Yelonxy? po pierwsze czy jest koniu(czyt. czy możemy u niego nocować) ? po drugie czy jest lokal ? po trzecie... zaniesiesz mnie tam ? ad 1. zaraz obadam ad 2. lokal się jakoś wymusi na Przemsie ad 3. a jedzie mi tu czołg?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:15 am
Hejko wszystkim!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:15 am
Ozzwald idę z psem na spacer a ty kukus flirtuj... moja nie znaju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:16 am
Katka1989 Hejko wszystkim!!! 4laugh jelloł, Katiuszka... miło widzieć uśmiech na twoim pyszczku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:17 am
Katka1989 Hejko wszystkim!!! 4laugh witaj 4laugh *przytula* lol.. ja tysh jush jestem .. moosialam sie na nastempnych warzywkach wyshywać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:17 am
hehe.... wy to wciaz imprezujecie a ja ten rok mam caly zajety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:18 am
Katka1989 Hejko wszystkim!!! 4laugh hej wszystkim wink ja tylko na sekundkę tak...o, Kati, widzę, że zrezygnowałaś z OMG czy tam AFK na rzecz scarfika? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:19 am
Lethiel Katka1989 Hejko wszystkim!!! 4laugh witaj 4laugh *przytula* lol.. ja tysh jush jestem .. moosialam sie na nastempnych warzywkach wyshywać xd jak ja się cieszę, że zarówno ja jak i matka jesteśmy leniwi i kupujemy surówki gotwe w sklepie... co nie oznacza, że nie potrafię gotować, na swoje nieszczęście przyswoiłem tę sztuką i za dużo osoob o tym wie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|