|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:46 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp witaj.... joł, wariat ale mi dzisiaj rano piwskiem w pokoju waliło.. a u mnie wali jest pierdzielnik jakby tornado przeszło pierdzielnik tez mam to u nas rodzinne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:47 am
Aidanna Kukus Ozzwald Kukus znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp witaj.... joł, wariat milo sie witacie razz jeszcze nie widziałaś neszej rozmowy jak się spotkamy na melanżach.. i jeszcze mamy różne poglady... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:48 am
(przekaz telepatyczny od Yosei'a) ...albo nie... ...coś musi być z bankiem nie tak... ...bo on mówił, że mi wysłał trade, a ja nic nie dostałem... ...a teraz widzę, że mój trade też nie poszedł... ...w każdym razie - Sayonara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp witaj.... joł, wariat ale mi dzisiaj rano piwskiem w pokoju waliło.. a u mnie wali jest pierdzielnik jakby tornado przeszło pierdzielnik tez mam to u nas rodzinne pierdzielnik???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kukus Ozzwald Kukus znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp witaj.... joł, wariat milo sie witacie razz no ba... najmilej to on mnie wita jak się spooźniam... po wycięciu wulgaryzmów jest cooś w stylu "[...] znoow się [...] ja ci zaraz [...] ty [...] masz flaszke?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:49 am
Aidanna Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp witaj.... joł, wariat ale mi dzisiaj rano piwskiem w pokoju waliło.. a u mnie wali jest pierdzielnik jakby tornado przeszło pierdzielnik tez mam to u nas rodzinne pierdzielnik??? pierdzielnik = straszny bałagan który powoduje trudności w przemieszczaniu się po pokoju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:51 am
Aidanna Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp witaj.... joł, wariat ale mi dzisiaj rano piwskiem w pokoju waliło.. a u mnie wali jest pierdzielnik jakby tornado przeszło pierdzielnik tez mam to u nas rodzinne pierdzielnik??? delikatnie rzecz ujmując nieporządek na wielką skalę... ubrania na telewizorze... jedzenie z ostatnich dwooch dni na biurku... etc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:51 am
Kukus Aidanna Kukus Ozzwald Kukus znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp witaj.... joł, wariat milo sie witacie razz no ba... najmilej to on mnie wita jak się spooźniam... po wycięciu wulgaryzmów jest cooś w stylu "[...] znoow się [...] ja ci zaraz [...] ty [...] masz flaszke?" hehehehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:56 am
po cięshkim boju z ceboolą, papryka i pomidorem ... wygralam !!! powroocilam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:57 am
Lethiel po cięshkim boju z ceboolą, papryka i pomidorem ... wygralam !!! powroocilam 4laugh witaj, przytulaneczko *tulimy tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:58 am
Lethiel po cięshkim boju z ceboolą, papryka i pomidorem ... wygralam !!! powroocilam 4laugh witaj księżniczko... a nie mogłaś jakiegoś rycerza do tego zatrudnić...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:00 am
Ozzy, trzymaj mnie... Ruda znów się do mnie odezwała... jak ja mam ją delikatnie spławić? mam jej dosyć... ile można wierzyć pannie, ktoora w ciągu 20 minut 3 razy zmienia wersję wydarzeń w kwestii nieobecności na moim melanżu urodzinowym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:01 am
Ozzwald Lethiel po cięshkim boju z ceboolą, papryka i pomidorem ... wygralam !!! powroocilam 4laugh witaj księżniczko... a nie mogłaś jakiegoś rycerza do tego zatrudnić...? te... fajną masz bajerkę... ale nie wiem czemu przeżywam de ja vu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:02 am
Kukus Lethiel po cięshkim boju z ceboolą, papryka i pomidorem ... wygralam !!! powroocilam 4laugh witaj, przytulaneczko *tulimy tulimy* 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:03 am
Kukus Ozzwald Lethiel po cięshkim boju z ceboolą, papryka i pomidorem ... wygralam !!! powroocilam 4laugh witaj księżniczko... a nie mogłaś jakiegoś rycerza do tego zatrudnić...? te... fajną masz bajerkę... ale nie wiem czemu przeżywam de ja vu blaugh też często mam de ja vu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|