|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:36 am
Lecę, bo jeszcze więcej kasy dzisiaj stracę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:36 am
Czarny Lecę, bo jeszcze więcej kasy dzisiaj stracę... narazie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:37 am
Czarny Lecę, bo jeszcze więcej kasy dzisiaj stracę... ...e-e-e stary - wracaj! ...wysłąłem ci opaskę - gdzie kasa?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:38 am
uuu jakie te.... oszustwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:39 am
Ja- Yosei Czarny Lecę, bo jeszcze więcej kasy dzisiaj stracę... ...e-e-e stary - wracaj! ...wysłąłem ci opaskę - gdzie kasa?! tsa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:39 am
Aidanna uuu jakie te.... oszustwo ...miejmy nadzieję, że jak Czarny przyjdzie na Gaie...to mi wyśle tą kasę... ... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:41 am
znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:42 am
Ja- Yosei Aidanna uuu jakie te.... oszustwo ...miejmy nadzieję, że jak Czarny przyjdzie na Gaie...to mi wyśle tą kasę... ... eek trzeba zrobic sad... i go skarzyc... ja moge byc sedzia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:42 am
Kukus znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp witaj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:43 am
Ozzwald Kukus znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp witaj.... joł, wariat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:44 am
Kukus Ozzwald Kukus znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp witaj.... joł, wariat ale mi dzisiaj rano piwskiem w pokoju waliło..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:44 am
Aidanna Ja- Yosei Aidanna uuu jakie te.... oszustwo ...miejmy nadzieję, że jak Czarny przyjdzie na Gaie...to mi wyśle tą kasę... ... eek trzeba zrobic sad... i go skarzyc... ja moge byc sedzia blaugh ...nie - nie trzeba... ...wierzę w jego uczciwość... ... ...ja teraz już lece - powiedzcie mu jak będzie, żeby mi wysłał tą kasę... ... ...no to... ...Bywajcie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:45 am
Ja- Yosei Aidanna Ja- Yosei Aidanna uuu jakie te.... oszustwo ...miejmy nadzieję, że jak Czarny przyjdzie na Gaie...to mi wyśle tą kasę... ... eek trzeba zrobic sad... i go skarzyc... ja moge byc sedzia blaugh ...nie - nie trzeba... ...wierzę w jego uczciwość... ... ...ja teraz już lece - powiedzcie mu jak będzie, żeby mi wysłał tą kasę... ... ...no to... ...Bywajcie! no to narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald Kukus znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp witaj.... joł, wariat milo sie witacie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus znoow zasnąłem o 5 rano... kiedyś mnie to wykończy xp witaj.... joł, wariat ale mi dzisiaj rano piwskiem w pokoju waliło.. a u mnie wali jest pierdzielnik jakby tornado przeszło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|