|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:07 am
Ja- Yosei Czarny Ja- Yosei Czarny Ja- Yosei Sei chan Yosei jest jedna opaska za 4100 lepiej kup bo potem nie będzie. ...właśnie zauważyłęm...ale dzięki... ...chce ktoś może kupić white punk band? xd A jak to wygląda? ...bodajże to samo co masz na łębie - tyle, że białe... xp No tak, rzeczywiście sweatdrop A za ile sprzedajesz?? ...no cóż w sklepie to stoi za 1554 golda... ...najlepiej jakbyś mógł mi dac za to 1600... ...bo jak kupiłem tą ninja-band to prawie nie mam kasy... xd Na Marketplace to znalazłem za 1400... I zbieram na mp3 playera za 8k... Ale tak między nami, Polakami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:08 am
Czarny Ja- Yosei Czarny Ja- Yosei Czarny Ja- Yosei Sei chan Yosei jest jedna opaska za 4100 lepiej kup bo potem nie będzie. ...właśnie zauważyłęm...ale dzięki... ...chce ktoś może kupić white punk band? xd A jak to wygląda? ...bodajże to samo co masz na łębie - tyle, że białe... xp No tak, rzeczywiście sweatdrop A za ile sprzedajesz?? ...no cóż w sklepie to stoi za 1554 golda... ...najlepiej jakbyś mógł mi dac za to 1600... ...bo jak kupiłem tą ninja-band to prawie nie mam kasy... xd Na Marketplace to znalazłem za 1400... I zbieram na mp3 playera za 8k... Ale tak między nami, Polakami... ...to bierzesz...? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:09 am
Nyu, ja chce rare itemka crying czemu nic mi nie wyskakuje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:11 am
Sei chan Nyu, ja chce rare itemka crying czemu nic mi nie wyskakuje crying cierpliwosć jest cnotą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:12 am
Sei chan Nyu, ja chce rare itemka crying czemu nic mi nie wyskakuje crying niejestes sama... ja przez dwa misiace a moze dluzej dostalam dwa PN i jednego trunksa... a ogonek dostalam od Iisjaha heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:12 am
Ozzwald Sei chan Nyu, ja chce rare itemka crying czemu nic mi nie wyskakuje crying cierpliwosć jest cnotą... Ale ja bym chciała cos fajnego złapać crying , no ale list przynajmniej już mam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:13 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Nyu, ja chce rare itemka crying czemu nic mi nie wyskakuje crying cierpliwosć jest cnotą... Ale ja bym chciała cos fajnego złapać crying , no ale list przynajmniej już mam 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:14 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Nyu, ja chce rare itemka crying czemu nic mi nie wyskakuje crying cierpliwosć jest cnotą... Ale ja bym chciała cos fajnego złapać crying , no ale list przynajmniej już mam 3nodding a kto by niechcial... ja mam questa ale nikt niechce pomuc... bezduszni ludzie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:16 am
Aidanna Sei chan Ozzwald Sei chan Nyu, ja chce rare itemka crying czemu nic mi nie wyskakuje crying cierpliwosć jest cnotą... Ale ja bym chciała cos fajnego złapać crying , no ale list przynajmniej już mam 3nodding a kto by niechcial... ja mam questa ale nikt niechce pomuc... bezduszni ludzie domokun To zrób sobie w podpisie link do niego. Ja ci bym chętnie trochę pobumpował, jakbym wiedział gdzie to jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:17 am
Ja miałam questa tylko przez dwa tygodnie, dotałam dwie dotacje i złapałam żadkiego itemka (Jakieś gogle) i mogłam zakończyć questa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:18 am
Czarny Aidanna Sei chan Ozzwald Sei chan Nyu, ja chce rare itemka crying czemu nic mi nie wyskakuje crying cierpliwosć jest cnotą... Ale ja bym chciała cos fajnego złapać crying , no ale list przynajmniej już mam 3nodding a kto by niechcial... ja mam questa ale nikt niechce pomuc... bezduszni ludzie domokun To zrób sobie w podpisie link do niego. Ja ci bym chętnie trochę pobumpował, jakbym wiedział gdzie to jest... ooooo ozzwald mnie znalazl biggrin hehe zaraz podam adresik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|