|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:54 am
A ja już mam list kupiony za 4k, aż się zdziwiłam, że juz jakiś za tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:55 am
Sei chan Yosei jest jedna opaska za 4100 lepiej kup bo potem nie będzie. ...właśnie zauważyłęm...ale dzięki... ...chce ktoś może kupić white punk band? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:55 am
Ja- Yosei ...no nie bardzo ich znam... ...ale poznam... ninja ...poszukam - ktoś musi mieć Naruto...(może Kage)...z moich kumpli w Tychach... ... ...i ciągle nie wiem czy kupować mangę Naruto czy Ruroniego...? ...(już tak się nie mogę zdecydować od miesiąca chyba) Kenshin............. no fajna manga ............no i sa tylko 2 tomy narazie a naruto 7 tomow xp kurde musze kase zaoszczedzic na naruta sweatdrop Tychow gdzie to wogule jest question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:56 am
Ja- Yosei Sei chan Yosei jest jedna opaska za 4100 lepiej kup bo potem nie będzie. ...właśnie zauważyłęm...ale dzięki... ...chce ktoś może kupić white punk band? xd A jak to wygląda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:57 am
Sei chan A ja już mam list kupiony za 4k, aż się zdziwiłam, że juz jakiś za tyle. no ja nie wiem czy mam teraz zbierac i kupic za 4.5k czy poczekac az beda za 4 k (ale moze nie byc duzo listow w tym miesiacu xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ja- Yosei ...no nie bardzo ich znam... ...ale poznam... ninja ...poszukam - ktoś musi mieć Naruto...(może Kage)...z moich kumpli w Tychach... ... ...i ciągle nie wiem czy kupować mangę Naruto czy Ruroniego...? ...(już tak się nie mogę zdecydować od miesiąca chyba) Kenshin............. no fajna manga ............no i sa tylko 2 tomy narazie a naruto 7 tomow xp kurde musze kase zaoszczedzic na naruta sweatdrop Tychow gdzie to wogule jest question ...no dlatego chyba wolałbym Ruroniego - bo miałbym od 1. tomu... ...a Naruto to musiałbym sporo nadganiać (bo nie lubie mieć czegoś nie od początku raczej) ... ...a Tychy? - województwo śląskie... ...dość spore miasto... ...w miarę... ...a Ty skąd jesteś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:58 am
Czarny Ja- Yosei Sei chan Yosei jest jedna opaska za 4100 lepiej kup bo potem nie będzie. ...właśnie zauważyłęm...ale dzięki... ...chce ktoś może kupić white punk band? xd A jak to wygląda? ...bodajże to samo co masz na łębie - tyle, że białe... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:59 am
Ja- Yosei ...no dlatego chyba wolałbym Ruroniego - bo miałbym od 1. tomu... ...a Naruto to musiałbym sporo nadganiać (bo nie lubie mieć czegoś nie od początku raczej) ... ...a Tychy? - województwo śląskie... ...dość spore miasto... ...w miarę... ...a Ty skąd jesteś? a ja jestem z REDY woj. POMORSKIE takie male miasto (w ktorym mozna tylko jedna mange dostac xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:01 am
Ja- Yosei Czarny Ja- Yosei Sei chan Yosei jest jedna opaska za 4100 lepiej kup bo potem nie będzie. ...właśnie zauważyłęm...ale dzięki... ...chce ktoś może kupić white punk band? xd A jak to wygląda? ...bodajże to samo co masz na łębie - tyle, że białe... xp No tak, rzeczywiście sweatdrop A za ile sprzedajesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:01 am
Ja chce blu giftbox, albo pink giftbox crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:02 am
Sei chan Ja chce blu giftbox, albo pink giftbox crying A kto nie chce... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:02 am
Czarny Ja- Yosei Czarny Ja- Yosei Sei chan Yosei jest jedna opaska za 4100 lepiej kup bo potem nie będzie. ...właśnie zauważyłęm...ale dzięki... ...chce ktoś może kupić white punk band? xd A jak to wygląda? ...bodajże to samo co masz na łębie - tyle, że białe... xp No tak, rzeczywiście sweatdrop A za ile sprzedajesz?? ...no cóż w sklepie to stoi za 1554 golda... ...najlepiej jakbyś mógł mi dac za to 1600... ...bo jak kupiłem tą ninja-band to prawie nie mam kasy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|