|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:35 am
Sei chan Lethiel Falcone witam wszystkich ............... witaj *przytula* lol.. jeszcze nigdy nie przytulalam X eek Nyu, u mnie on nadal jest xu mnie tesh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ...Falcone... ...lubimy Sasuke, co?  he he................ bardzo madre zdanie co nie................ pierwszy zauwazyles ze to z Naruta wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:36 am
Chodzi o to, że nie widac avka Falcone.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:37 am
Falcone Ja- Yosei ... ...Falcone... ...lubimy Sasuke, co?  he he................ bardzo madre zdanie co nie................ pierwszy zauwazyles ze to z Naruta wink ...zrozumienie jest pierwszym krokiem ku pomyślnej przyszłości... ...sam kiedyś chciałem to sobie dać do sygnaturki... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:37 am
Sei chan Chodzi o to, że nie widac avka Falcone. jezu problemy se robicie ja siebie widze wink a po za tym kiedys pewnie sie naprawi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:38 am
Falcone Sei chan Chodzi o to, że nie widac avka Falcone. jezu problemy se robicie ja siebie widze wink a po za tym kiedys pewnie sie naprawi sweatdrop ...no ja też widzę bez problemu... ... ...ale to pewnie więź zrozumienia Ninja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:39 am
Ja- Yosei Falcone Ja- Yosei ... ...Falcone... ...lubimy Sasuke, co?  he he................ bardzo madre zdanie co nie................ pierwszy zauwazyles ze to z Naruta wink ...zrozumienie jest pierwszym krokiem ku pomyślnej przyszłości... ...sam kiedyś chciałem to sobie dać do sygnaturki... ninja a ja to mam od poczatku pobytu ba Gaii tez lubisz naruta question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:40 am
Ale ja i Lethiel tez chcemy widzieć avka Falcone, jak ktos jest x'em to jest tak troche dziko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:41 am
Falcone Ja- Yosei Falcone Ja- Yosei ... ...Falcone... ...lubimy Sasuke, co?  he he................ bardzo madre zdanie co nie................ pierwszy zauwazyles ze to z Naruta wink ...zrozumienie jest pierwszym krokiem ku pomyślnej przyszłości... ...sam kiedyś chciałem to sobie dać do sygnaturki... ninja a ja to mam od poczatku pobytu ba Gaii tez lubisz naruta question ...tia - ja uwielbiam Naruto... ...ale anime widziałem dopiero do 9 odcinka (koleś z sieci zablokował mi programy p2p od godz. 12 do 24...bo policja monitoruje) stare ...lecz uwielbiam już ten klimat... ...myślałem nawet o kupowaniu mangi...ale nie wiem czy nie lepiej Ruroniego Kenshina... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:41 am
Sei chan Ale ja i Lethiel tez chcemy widzieć avka Falcone, jak ktos jest x'em to jest tak troche dziko. najpierw moosialy bysmy sie stać prawdziwymi ninja ninja...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:42 am
)quote="Ja- Yosei"] Falcone Sei chan Chodzi o to, że nie widac avka Falcone. jezu problemy se robicie ja siebie widze wink a po za tym kiedys pewnie sie naprawi sweatdrop ...no ja też widzę bez problemu... ... ...ale to pewnie więź zrozumienia Ninja... szczera prawda (kurcze mam 75 odcinkow i dalej sie nie chce sciagac bo strasznie powoli sciaga 2kb/s xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:44 am
Lethiel Sei chan Ale ja i Lethiel tez chcemy widzieć avka Falcone, jak ktos jest x'em to jest tak troche dziko. najpierw moosialy bysmy sie stać prawdziwymi ninja ninja...... 3nodding Ja nie chce być ninja, wole być kotem, Nyu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan Ale ja i Lethiel tez chcemy widzieć avka Falcone, jak ktos jest x'em to jest tak troche dziko. najpierw moosialy bysmy sie stać prawdziwymi ninja ninja...... 3nodding ja mam karate pig... razz a tak wogole to o co chodzi, czemu ktos jest X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ...hm... ...a jak to tłumaczyć właściwie... bo ja rozumiem o co w tym chodzi...ale jak to dokładnie przetłumaczyć to nie wiem...chyba... "prawdziwa moc leży wewnątrz krwi zemsty Twoich ludzi (?) ... ...diabelskie owoce mogą mnie tam doprowadzić (?)..." ...hm... ...bo wiem co to zdanie oznacza... ...ale sam chyba rozumiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|