|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:32 am
ja teraz ciut mniej pale...tak okazjonalnie.... ale PallMAlle i Malboro to jest to heart (tylko ze to jest za drogie...20paczek=nowy HDD gonk zero kasy na przyjemnosci crying ) *odpala czerwone malboro i wypija drugiego kielicha* tak apropos to ja pierwsza fajke wypilam pod browaca...normalnie bym sie chyba wtedy udusila wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 4:54 am
Zdaaaaaaaaaałeeeeeeeem egza na 4+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees Trza to uczcić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *bierze 2 kielony i obala jednego po drugim zaraz potem obala wielki kufel browca jednym haustem* uuuuuuuuh to jest to whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 5:16 am
Ja moi drodzy jestem za tym aby otworzyć komandosa skoro jest okazja^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:27 am
natushka88 Ja moi drodzy jestem za tym aby otworzyć komandosa skoro jest okazja^^ blaugh *wyjmuje z obydwu kieszeni po komandosie otwiera je kciukami rozlewa do szklanek* prosze bardzo czestujcie sie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 1:55 am
he he biggrin Ja również proszę buteleczkę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:23 am
Kurwa!!!! Czy ja jestem przezroczysty?? 5 stron nikt sie nie odezwal do mnie slowem!! ja pierdole[tloocze glowa w sufit]
O kurwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:31 am
Wodzu Kurwa!!!! Czy ja jestem przezroczysty?? 5 stron nikt sie nie odezwal do mnie slowem!! ja pierdole[tloocze glowa w sufit] O kurwa... *podajke mu kufel i kielonak voodeczki* mash to cie powinmno uleczyć.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:40 am
Christoff_Gangrell Wodzu Kurwa!!!! Czy ja jestem przezroczysty?? 5 stron nikt sie nie odezwal do mnie slowem!! ja pierdole[tloocze glowa w sufit] O kurwa... *podajke mu kufel i kielonak voodeczki* mash to cie powinmno uleczyć.... whee Moj sig oddaje wszytsko.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:49 pm
KURWAĆ JA PIERDOLE................!!!!!!!!!!!!! ARGHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..... ... .. .. . taa juz sie uspokoilem..... Bogu dzieki za to miejsce....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 2:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 2:30 pm
opcy KURWAĆ JA PIERDOLE................!!!!!!!!!!!!! ARGHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..... ... .. .. . taa juz sie uspokoilem..... Bogu dzieki za to miejsce.... no już nie przesadzajmy... bogiem nie jestem... no może, młody bóg ze mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 9:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 2:18 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 2:20 am
Wlasnie mam w szkole jakies pojebane walę- tynki [zawny przez co po niektorych walentynkami] I skrylem sie w szkolnej bibliotece, by nie isc na jakies pojebczone przedstawienie... NA szczesicie mamy tu net.. razz
Zyczcie mi, co by mnie nie namiezyli, bo bedzie kijowo.. razz
Siedzi ze mna 2 kumpli [Pozdro, ale nie sa z gai.. razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |