|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:17 am
Ozzwald YumiTao Kiray a ja potrzebuje jeszcze sporo hajsu zeby sobie kupic caly komplet ktory sobie wybralem... moge ci cos kopsnąc ... heart 3nodding narazie kasa mi nie potrzebna ... ja tez 900 moge ci dac... wiecej nie mam... dzieki...ale narazie jeste mw trakcie zbierania...na sama czapke potrzebuje 19k, ale chyba jednak kupie pilotke i bedzie tez dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:19 am
Kiray Ozzwald YumiTao Kiray a ja potrzebuje jeszcze sporo hajsu zeby sobie kupic caly komplet ktory sobie wybralem... moge ci cos kopsnąc ... heart 3nodding narazie kasa mi nie potrzebna ... ja tez 900 moge ci dac... wiecej nie mam... dzieki...ale narazie jeste mw trakcie zbierania...na sama czapke potrzebuje 19k, ale chyba jednak kupie pilotke i bedzie tez dobrze jak bedzie ci jakies 3k brakowac to powiedz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:20 am
danke Yumi heart na chwilke znikam ide zobaczy ile to wszystko dokladnie bedzie kosztowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:23 am
Kiray danke Yumi heart na chwilke znikam ide zobaczy ile to wszystko dokladnie bedzie kosztowac... nmzc... heart 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:29 am
YumiTao Kiray danke Yumi heart na chwilke znikam ide zobaczy ile to wszystko dokladnie bedzie kosztowac... nmzc... heart 3nodding heart ze co ? ja nie czaje tych skrutow EDIT: Juz wiem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:33 am
Ozzwald YumiTao Kiray danke Yumi heart na chwilke znikam ide zobaczy ile to wszystko dokladnie bedzie kosztowac... nmzc... heart 3nodding heart ze co ? ja nie czaje tych skrutow EDIT: Juz wiem razz nmzc - nie ma za co ! mrgreen nudno no Ozz zabaw mnie rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:41 am
knamadafakano!!!!!
złooooooooooo
złooooooooo
złooooooo
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:43 am
YumiTao Ozzwald YumiTao Kiray danke Yumi heart na chwilke znikam ide zobaczy ile to wszystko dokladnie bedzie kosztowac... nmzc... heart 3nodding heart ze co ? ja nie czaje tych skrutow EDIT: Juz wiem razz nmzc - nie ma za co ! mrgreen nudno no Ozz zabaw mnie rofl xd nie wolno mi do kocna weekendu... blaugh moge co najwyzej z toba pic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:43 am
opcy knamadafakano!!!!! złooooooooooo złooooooooo złooooooo ninja złooooooooooo
złooooooooo
złooooooo
przyszło ... mrgreen czesc buc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:45 am
YumiTao opcy knamadafakano!!!!! złooooooooooo złooooooooo złooooooo ninja złooooooooooo
złooooooooo
złooooooo
przyszło ... mrgreen czesc buc czesc zmijka....... czesc Ozz...... jak tam NiME?? bo ostatnio cie zadko widywalem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:45 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao Kiray danke Yumi heart na chwilke znikam ide zobaczy ile to wszystko dokladnie bedzie kosztowac... nmzc... heart 3nodding heart ze co ? ja nie czaje tych skrutow EDIT: Juz wiem razz nmzc - nie ma za co ! mrgreen nudno no Ozz zabaw mnie rofl xd nie wolno mi do kocna weekendu... blaugh moge co najwyzej z toba pic nie to nie 3nodding Kiray jestes jeszcze tu ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:48 am
YumiTao nie to nie 3nodding Kiray jestes jeszcze tu ? mrgreen jestem... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:49 am
opcy YumiTao opcy knamadafakano!!!!! złooooooooooo złooooooooo złooooooo ninja złooooooooooo
złooooooooo
złooooooo
przyszło ... mrgreen czesc buc czesc zmijka....... czesc Ozz...... jak tam NiME?? bo ostatnio cie zadko widywalem mrgreen good good... dzisiaj znowu pogralem *laskocze Yumi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:50 am
Kiray YumiTao nie to nie 3nodding Kiray jestes jeszcze tu ? mrgreen jestem... xd lol ales sie wypindrował mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:51 am
YumiTao Kiray YumiTao nie to nie 3nodding Kiray jestes jeszcze tu ? mrgreen jestem... xd lol ales sie wypindrował mrgreen rofl no ba... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|