|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:23 am
wired_00 Ja- Yosei ...tia... ...też to zauważyłem... surprised no i jak tam zycie płynie * siada przed nim* ...hm... ...wszystko raczej dobrze...ludzie dalej cierpią...umierają...rodzą się...żyją... ...może ktoś się napije ze mną?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:24 am
i znów zostałem na lodzie..co za życie *siada ba podłodze odwrucony pleacami do wszytkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *wchodzi zmęczony do pokoju* dzień dobry... Nyu^ ^*Skacze na Ozziego i go wywraca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *wchodzi zmęczony do pokoju* dzień dobry... hejka! *przytula sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *wchodzi zmęczony do pokoju* dzień dobry... ...witaj... ... ninja ...widzę, żeś zmanierowany troszkę...może herbaty...albo wina?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:25 am
jakie gorące powitanie moje drogie panie... dzięki temu już nie jestem taki zmęczony... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:25 am
Ja- Yosei wired_00 Ja- Yosei ...tia... ...też to zauważyłem... surprised no i jak tam zycie płynie * siada przed nim* ...hm... ...wszystko raczej dobrze...ludzie dalej cierpią...umierają...rodzą się...żyją... ...może ktoś się napije ze mną?ja z chęcią
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:26 am
Ja- Yosei Ozzwald *wchodzi zmęczony do pokoju* dzień dobry... ...witaj... ... ninja ...widzę, żeś zmanierowany troszkę...może herbaty...albo wina? poprosze herbaty... za wino podziękuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:27 am
Ozzwald jakie gorące powitanie moje drogie panie... dzięki temu już nie jestem taki zmęczony... biggrin niema za co biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:28 am
Nyu^ ^*Idzie do ogrodu poskakac na trampolinie* Mei zajął trampoline i je jakąś dziwnie długą kość.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:29 am
dziękuje *zaczyna powoli z umierem pić herbate spogl ądając na dno filiżanki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:29 am
*bierze filiżankę herbaty i zaczyna powoli pić*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:30 am
Sei chan Nyu^ ^*Idzie do ogrodu poskakac na trampolinie* Mei zajął trampoline i je jakąś dziwnie długą kość. eek czyja to kość kogo znowu tu zabili ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:31 am
Ozzwald Sei chan Nyu^ ^*Idzie do ogrodu poskakac na trampolinie* Mei zajął trampoline i je jakąś dziwnie długą kość. eek czyja to kość kogo znowu tu zabili ??? jak by co to nie moja robota
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|