|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:14 am
wired_00 Labudziak Quote: nie bądz taką optymiską stare więc bede pesymistką xp Quote: i bardzo dobrze..myśle, że 1 na 2 miesiące starczy ^^v nie jestem okrutny, poprostu musze ci dawać jak najmniej okazji, do nabijania sie ze mnie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:15 am
Sei chan Nyu^ ^ O Labu ma czerwone włosy, kto mu farbe na głowe wylał?? no..i jak wyglądam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:16 am
... ...hm... ...jeśli mnie przytulasz, to znaczy, że właśnie siedzisz mi na kolanach...bo ja siedzę w fotelu...więc trudno mnie inaczej przytulić, nie siadając mi na kolanach... xp ... ...tak tylko...ostrzegam... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:17 am
Labudziak Sei chan Nyu^ ^ O Labu ma czerwone włosy, kto mu farbe na głowe wylał?? no..i jak wyglądam? Może być, ale teraz ubranie ci nie pasuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:18 am
Ja- Yosei ... ...hm... ...jeśli mnie przytulasz, to znaczy, że właśnie siedzisz mi na kolanach...bo ja siedzę w fotelu...więc trudno mnie inaczej przytulić, nie siadając mi na kolanach... xp ... ...tak tylko...ostrzegam... wink Nyu, Czemu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:18 am
Sei chan Labudziak Sei chan Nyu^ ^ O Labu ma czerwone włosy, kto mu farbe na głowe wylał?? no..i jak wyglądam? Może być, ale teraz ubranie ci nie pasuje wink wiem, wiem..dorobie sie..to kupie sobie inne ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:19 am
Sei chan Ja- Yosei ... ...hm... ...jeśli mnie przytulasz, to znaczy, że właśnie siedzisz mi na kolanach...bo ja siedzę w fotelu...więc trudno mnie inaczej przytulić, nie siadając mi na kolanach... xp ... ...tak tylko...ostrzegam... wink Nyu, Czemu?? ...co czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czemu nie mogę siąść ci na kolanach??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...tia... ...też to zauważyłem... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:20 am
Ja- Yosei ...tia... ...też to zauważyłem... surprised no i jak tam zycie płynie * siada przed nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:21 am
Sei chan Czemu nie mogę siąść ci na kolanach?? ...nie mówię, że nie możesz... ...tylko ostrzegam, że prawdopodobnie zrobiłaś to nieświadomie tuląc mnie... ...przez co spadłaś mi na kolana... ...hm... ...mi to tam nie przeszkadza... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:22 am
*wchodzi zmęczony do pokoju* dzień dobry...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|