|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:55 am
Ozzwald YumiTao Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd podobno tu zero ruchu ruchu xd to był podstęp 3nodding xd *przytula sie* domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:57 am
YumiTao Ozzwald YumiTao Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd podobno tu zero ruchu ruchu xd to był podstęp 3nodding xd *przytula sie* domokun heart zgubilem piuropusz.... znaczy sie moje piurko... nie widzialas go ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:59 am
Kiray YumiTao Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd jak Go nie ma to mozesz sie do mnie przytulic xd pirate *patrzy na Ozza* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Kiray YumiTao Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd jak Go nie ma to mozesz sie do mnie przytulic xd pirate *patrzy na Ozza* rofl ja udaje ze tego nie bylo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiray Ozzwald YumiTao Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd podobno tu zero ruchu ruchu xd to sie postaraj... xd sie staram staram... jestem strasznie najedzony... kolacje chyba dzisiaj oleje... a co wszamales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:03 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd podobno tu zero ruchu ruchu xd to był podstęp 3nodding xd *przytula sie* domokun heart zgubilem piuropusz.... znaczy sie moje piurko... nie widzialas go ? moge Ci oddac wianke na wlosy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:04 am
Kiray Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd podobno tu zero ruchu ruchu xd to był podstęp 3nodding xd *przytula sie* domokun heart zgubilem piuropusz.... znaczy sie moje piurko... nie widzialas go ? moge Ci oddac wianke na wlosy... juz sobie kupilem oszamalem pizze na obiad... i jeszcze jestem pelny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:07 am
Ozzwald Kiray Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd podobno tu zero ruchu ruchu xd to był podstęp 3nodding xd *przytula sie* domokun heart zgubilem piuropusz.... znaczy sie moje piurko... nie widzialas go ? moge Ci oddac wianke na wlosy... juz sobie kupilem oszamalem pizze na obiad... i jeszcze jestem pelny... a ja potrzebuje jeszcze sporo hajsu zeby sobie kupic caly komplet ktory sobie wybralem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:08 am
dlaczego wszysyc teraz zaczeli ten sloganizer uzywac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:11 am
Kiray dlaczego wszysyc teraz zaczeli ten sloganizer uzywac... ja to kiepski jestem w nowosciach.. nie wiem o co chodzi... ja sie zatrzymalem w epoce kamienia lupanego.. UGABUGA !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:11 am
Kiray a ja potrzebuje jeszcze sporo hajsu zeby sobie kupic caly komplet ktory sobie wybralem... moge ci cos kopsnąc ... heart 3nodding narazie kasa mi nie potrzebna ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:13 am
YumiTao Kiray a ja potrzebuje jeszcze sporo hajsu zeby sobie kupic caly komplet ktory sobie wybralem... moge ci cos kopsnąc ... heart 3nodding narazie kasa mi nie potrzebna ... ja tez 900 moge ci dac... wiecej nie mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|