|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:58 am
MoonInverse Pisarz MoonInverse Pisarz MoonInverse PIIIIISIOOOOO!!!!!!!!!!! A TY WIESZ, ŻE MAM POKOIK OBOK CIEBIE???!!! <ściska, tuli, dusi...> MOONIŚŚŚŚŚŚ wiem słoneczko widziałem, bedziemy sasiadami hehe wink 4laugh A czemu Ciem tak dłuugo nie było...? Stęskniłam siem za Tobą!to ciebie długo nie było hehe xd no a jesli ja nie bylem to znaczy ze pracowałem przy moim łuku--własnie nie mowilem ci ze robie łu, ma 1.90 cm xp i postac sie mozna chcąc go napiąc ale juz skonczyłem, porozwalałem sobie dłonie i wygladam jak mumia zabandazowany, ale co tam, jestem z siebie dumny hihi wink 3nodding Ńiaf! Wstąpiłeś do jakiegoś Grodu Rycerskiego? O.o Moja friendka chce wstąpić do Drużyny Grodu Bielskiego jako łucznik, bo dziewczyna nie może być rycerzem XD Ja, jak bendem pełnoletnia i siem do niej przeprowadze to bendem tam za barda robić! Lutnie sobie sprawie i Jaskrowy kapelusz z piórkiem! mrgreen tak, wiesz na uczelni u nas jest bractwo rycerskie i chce sie zapisac, mam miecz no i teraz łuk wiec jeszcze profesji nie wybrałem, bede tym i tym xd hehe, moze kiedys na jakims zlocie sie spotkamy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:58 am
Lethiel cioś sie dzialo jak mnie nie bylo ???? 3nodding nie wiem, bo przyszłam chwilę wcześniej ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:59 am
Siemka ludziki biggrin
Pisarz dawno cie nie widzialam 3nodding kope lat!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:01 am
Lethiel witaj 4laugh *ogromniasty przytulas* 4laugh hej hej smile wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Siemka ludziki biggrin Pisarz dawno cie nie widzialam 3nodding kope lat!! biggrin Hej Kari biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Siemka ludziki biggrin Pisarz dawno cie nie widzialam 3nodding kope lat!! biggrin witaj *przytulasek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:03 am
Pisarz MoonInverse Pisarz MoonInverse Pisarz MoonInverse PIIIIISIOOOOO!!!!!!!!!!! A TY WIESZ, ŻE MAM POKOIK OBOK CIEBIE???!!! <ściska, tuli, dusi...> MOONIŚŚŚŚŚŚ wiem słoneczko widziałem, bedziemy sasiadami hehe wink 4laugh A czemu Ciem tak dłuugo nie było...? Stęskniłam siem za Tobą!to ciebie długo nie było hehe xd no a jesli ja nie bylem to znaczy ze pracowałem przy moim łuku--własnie nie mowilem ci ze robie łu, ma 1.90 cm xp i postac sie mozna chcąc go napiąc ale juz skonczyłem, porozwalałem sobie dłonie i wygladam jak mumia zabandazowany, ale co tam, jestem z siebie dumny hihi wink 3nodding Ńiaf! Wstąpiłeś do jakiegoś Grodu Rycerskiego? O.o Moja friendka chce wstąpić do Drużyny Grodu Bielskiego jako łucznik, bo dziewczyna nie może być rycerzem XD Ja, jak bendem pełnoletnia i siem do niej przeprowadze to bendem tam za barda robić! Lutnie sobie sprawie i Jaskrowy kapelusz z piórkiem! mrgreen tak, wiesz na uczelni u nas jest bractwo rycerskie i chce sie zapisac, mam miecz no i teraz łuk wiec jeszcze profesji nie wybrałem, bede tym i tym xd hehe, moze kiedys na jakims zlocie sie spotkamy wink Niaf całkiem możliwe. Bendem brzdąkać na lutni i śpiewać! XD Tylko nie uciekaj jak mnie zobaczysz lub... usłyszysz ^^""""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:04 am
Miss_Karina Siemka ludziki biggrin Pisarz dawno cie nie widzialam 3nodding kope lat!! biggrin i ja ciebie smile witaj witaj co u ciebie słychać? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:06 am
Pisarz Miss_Karina Siemka ludziki biggrin Pisarz dawno cie nie widzialam 3nodding kope lat!! biggrin i ja ciebie smile witaj witaj co u ciebie słychać? wink Witam witam wszystkich, a u mnie spoko mam w koncu najprawdziwsze wakacje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:07 am
MoonInverse Pisarz MoonInverse Pisarz MoonInverse Pisarz MoonInverse PIIIIISIOOOOO!!!!!!!!!!! A TY WIESZ, ŻE MAM POKOIK OBOK CIEBIE???!!! <ściska, tuli, dusi...> MOONIŚŚŚŚŚŚ wiem słoneczko widziałem, bedziemy sasiadami hehe wink 4laugh A czemu Ciem tak dłuugo nie było...? Stęskniłam siem za Tobą!to ciebie długo nie było hehe xd no a jesli ja nie bylem to znaczy ze pracowałem przy moim łuku--własnie nie mowilem ci ze robie łu, ma 1.90 cm xp i postac sie mozna chcąc go napiąc ale juz skonczyłem, porozwalałem sobie dłonie i wygladam jak mumia zabandazowany, ale co tam, jestem z siebie dumny hihi wink 3nodding Ńiaf! Wstąpiłeś do jakiegoś Grodu Rycerskiego? O.o Moja friendka chce wstąpić do Drużyny Grodu Bielskiego jako łucznik, bo dziewczyna nie może być rycerzem XD Ja, jak bendem pełnoletnia i siem do niej przeprowadze to bendem tam za barda robić! Lutnie sobie sprawie i Jaskrowy kapelusz z piórkiem! mrgreen tak, wiesz na uczelni u nas jest bractwo rycerskie i chce sie zapisac, mam miecz no i teraz łuk wiec jeszcze profesji nie wybrałem, bede tym i tym xd hehe, moze kiedys na jakims zlocie sie spotkamy wink Niaf całkiem możliwe. Bendem brzdąkać na lutni i śpiewać! XD Tylko nie uciekaj jak mnie zobaczysz lub... usłyszysz ^^""""głuptas :p nie uciekne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:13 am
Pisarz MoonInverse Pisarz MoonInverse Pisarz MoonInverse Pisarz MoonInverse PIIIIISIOOOOO!!!!!!!!!!! A TY WIESZ, ŻE MAM POKOIK OBOK CIEBIE???!!! <ściska, tuli, dusi...> MOONIŚŚŚŚŚŚ wiem słoneczko widziałem, bedziemy sasiadami hehe wink 4laugh A czemu Ciem tak dłuugo nie było...? Stęskniłam siem za Tobą!to ciebie długo nie było hehe xd no a jesli ja nie bylem to znaczy ze pracowałem przy moim łuku--własnie nie mowilem ci ze robie łu, ma 1.90 cm xp i postac sie mozna chcąc go napiąc ale juz skonczyłem, porozwalałem sobie dłonie i wygladam jak mumia zabandazowany, ale co tam, jestem z siebie dumny hihi wink 3nodding Ńiaf! Wstąpiłeś do jakiegoś Grodu Rycerskiego? O.o Moja friendka chce wstąpić do Drużyny Grodu Bielskiego jako łucznik, bo dziewczyna nie może być rycerzem XD Ja, jak bendem pełnoletnia i siem do niej przeprowadze to bendem tam za barda robić! Lutnie sobie sprawie i Jaskrowy kapelusz z piórkiem! mrgreen tak, wiesz na uczelni u nas jest bractwo rycerskie i chce sie zapisac, mam miecz no i teraz łuk wiec jeszcze profesji nie wybrałem, bede tym i tym xd hehe, moze kiedys na jakims zlocie sie spotkamy wink Niaf całkiem możliwe. Bendem brzdąkać na lutni i śpiewać! XD Tylko nie uciekaj jak mnie zobaczysz lub... usłyszysz ^^""""głuptas :p nie uciekne xp No dobrze. Jak nie uciekniesz... To przynajmniej weź jakieś proszki przeciwzawałowe i zatyczki do uszu, bo według BAAAAAAARDZO WIELU osób śpiewam nieczysto... A według JESZCZE WIĘKSZEJ LICZBY osób nie śpiewam, tylko wyję XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|