|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 11:42 pm
Labudziak prtawda *żuca sie na szyje* i kotku robimy..w końcu jesteśmy sami ^_~ *przytula sie* no , trasznie tu pusto , pewnie wszyscy spią
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 11:44 pm
wired_00 Labudziak prtawda *żuca sie na szyje* i kotku robimy..w końcu jesteśmy sami ^_~ *przytula sie* no , trasznie tu pusto , pewnie wszyscy spią raczej napewno kots jest..tylko nie może sie wmieszać do rozmowy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:05 am
Labudziak wired_00 Labudziak prtawda *żuca sie na szyje* i kotku robimy..w końcu jesteśmy sami ^_~ *przytula sie* no , trasznie tu pusto , pewnie wszyscy spią raczej napewno kots jest..tylko nie może sie wmieszać do rozmowy ^^ ahaaaaaaaa zmieniłam se oczka . lepiej teraz? a tej fryzurki co ja chce niema tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:06 am
^^ ja dopiero przyszłam więc Hejko! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:06 am
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak prtawda *żuca sie na szyje* i kotku robimy..w końcu jesteśmy sami ^_~ *przytula sie* no , trasznie tu pusto , pewnie wszyscy spią raczej napewno kots jest..tylko nie może sie wmieszać do rozmowy ^^ ahaaaaaaaa zmieniłam se oczka . lepiej teraz? a tej fryzurki co ja chce niema tam piękne oczka kotku..pasują do fryzury ^^ ..jesteś taka..słodka .ahh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:08 am
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak prtawda *żuca sie na szyje* i kotku robimy..w końcu jesteśmy sami ^_~ *przytula sie* no , trasznie tu pusto , pewnie wszyscy spią raczej napewno kots jest..tylko nie może sie wmieszać do rozmowy ^^ ahaaaaaaaa zmieniłam se oczka . lepiej teraz? a tej fryzurki co ja chce niema tam piękne oczka kotku..pasują do fryzury ^^ ..jesteś taka..słodka .ahh.. dziekuje *słodko sie uśmiech * hm? *odwraca sie i odbiega do katki * cześć *przytula sie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:09 am
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak prtawda *żuca sie na szyje* i kotku robimy..w końcu jesteśmy sami ^_~ *przytula sie* no , trasznie tu pusto , pewnie wszyscy spią raczej napewno kots jest..tylko nie może sie wmieszać do rozmowy ^^ ahaaaaaaaa zmieniłam se oczka . lepiej teraz? a tej fryzurki co ja chce niema tam piękne oczka kotku..pasują do fryzury ^^ ..jesteś taka..słodka .ahh.. dziekuje *słodko sie uśmiech * hm? *odwraca sie i odbiega do katki * cześć *przytula sie * hej ^^ *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:11 am
Katka1989 ^^ ja dopiero przyszłam więc Hejko! 3nodding czesc!! *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:13 am
teraz labudziak sie zmienił , co powiecie? * wkłada rączke d kieszeni i po chwili wyjmuje lizaka , wkłada go do buzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:14 am
wired_00 teraz labudziak sie zmienił , co powiecie? * wkłada rączke d kieszeni i po chwili wyjmuje lizaka , wkłada go do buzi* a co? żle? *patrzy jak wirduś je lizaka* ta czynność jest przepełniona erotyzmem... yeeeaaah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:15 am
Labudziak wired_00 teraz labudziak sie zmienił , co powiecie? * wkłada rączke d kieszeni i po chwili wyjmuje lizaka , wkłada go do buzi* a co? żle? *patrzy jak wirduś je lizaka* ta czynność jest przepełniona erotyzmem... yeeeaaah Labu tak jest fajnie ^^ bardziej mi się podoba niż wcześniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:17 am
Labudziak wired_00 teraz labudziak sie zmienił , co powiecie? * wkłada rączke d kieszeni i po chwili wyjmuje lizaka , wkłada go do buzi* a co? żle? *patrzy jak wirduś je lizaka* ta czynność jest przepełniona erotyzmem... yeeeaaah *zaczyna obkręcać swoj długi język wokół lizaka , poczym chowa go * serio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:17 am
Katka1989 Labudziak wired_00 teraz labudziak sie zmienił , co powiecie? * wkłada rączke d kieszeni i po chwili wyjmuje lizaka , wkłada go do buzi* a co? żle? *patrzy jak wirduś je lizaka* ta czynność jest przepełniona erotyzmem... yeeeaaah Labu tak jest fajnie ^^ bardziej mi się podoba niż wcześniej dzięki! *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:21 am
wired_00 Labudziak wired_00 teraz labudziak sie zmienił , co powiecie? * wkłada rączke d kieszeni i po chwili wyjmuje lizaka , wkłada go do buzi* a co? żle? *patrzy jak wirduś je lizaka* ta czynność jest przepełniona erotyzmem... yeeeaaah *zaczyna obkręcać swoj długi język wokół lizaka , poczym chowa go * serio? serio.. -_- powinnaś sie czasem zabawić w "cybersex" wiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:21 am
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 teraz labudziak sie zmienił , co powiecie? * wkłada rączke d kieszeni i po chwili wyjmuje lizaka , wkłada go do buzi* a co? żle? *patrzy jak wirduś je lizaka* ta czynność jest przepełniona erotyzmem... yeeeaaah *zaczyna obkręcać swoj długi język wokół lizaka , poczym chowa go * serio? serio.. -_- powinnaś sie czasem zabawić w "cybersex" wiesz? czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|