|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:20 pm
Ech...Yumcio idzie spac...dobranoc wszystkim^^...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:21 pm
Yumehayla Ech...Yumcio idzie spac...dobranoc wszystkim^^... niech mocz będzie z tobą narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:23 pm
Yumehayla Ech...Yumcio idzie spac...dobranoc wszystkim^^... dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:24 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald Sayokun jak wam sie nudzi to możecie sprawdzić co napisałem w melinie mnie się nie nudzi skacze z jednej nogi na drugą.. prubując powstrzymać potrzebe fizjologiczną... lej przez okno... rozumiem ze mi zapłacisz 20 zeta za ten wyczyn... chociarz nie ty lałeś z drugiego pietra i wziołeś 20 a ja z 7 będe lać to chce 70 zł to było 3 piętro... Dest ci da 50... zgłoś sie doniego jutro... powiemy mu, że obiecał po pijaku ostatnio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:25 pm
Yumehayla Ech...Yumcio idzie spac...dobranoc wszystkim^^... blanoc, Yumcio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:25 pm
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Sayokun jak wam sie nudzi to możecie sprawdzić co napisałem w melinie mnie się nie nudzi skacze z jednej nogi na drugą.. prubując powstrzymać potrzebe fizjologiczną... lej przez okno... rozumiem ze mi zapłacisz 20 zeta za ten wyczyn... chociarz nie ty lałeś z drugiego pietra i wziołeś 20 a ja z 7 będe lać to chce 70 zł to było 3 piętro... Dest ci da 50... zgłoś sie doniego jutro... powiemy mu, że obiecał po pijaku ostatnio to było drugie pietro tam jest parter pięto nr 1,2 i strych blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:27 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Sayokun jak wam sie nudzi to możecie sprawdzić co napisałem w melinie mnie się nie nudzi skacze z jednej nogi na drugą.. prubując powstrzymać potrzebe fizjologiczną... lej przez okno... rozumiem ze mi zapłacisz 20 zeta za ten wyczyn... chociarz nie ty lałeś z drugiego pietra i wziołeś 20 a ja z 7 będe lać to chce 70 zł to było 3 piętro... Dest ci da 50... zgłoś sie doniego jutro... powiemy mu, że obiecał po pijaku ostatnio to było drugie pietro tam jest parter pięto nr 1,2 i strych blaugh lej z balkonu pod wiatr może nalejesz sąsiadce na balkon mój kumpel tak jednej nabełtał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:29 pm
Sayokun Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Sayokun jak wam sie nudzi to możecie sprawdzić co napisałem w melinie mnie się nie nudzi skacze z jednej nogi na drugą.. prubując powstrzymać potrzebe fizjologiczną... lej przez okno... rozumiem ze mi zapłacisz 20 zeta za ten wyczyn... chociarz nie ty lałeś z drugiego pietra i wziołeś 20 a ja z 7 będe lać to chce 70 zł to było 3 piętro... Dest ci da 50... zgłoś sie doniego jutro... powiemy mu, że obiecał po pijaku ostatnio to było drugie pietro tam jest parter pięto nr 1,2 i strych blaugh lej z balkonu pod wiatr może nalejesz sąsiadce na balkon mój kumpel tak jednej nabełtał już załatwiłem zasłoniłem oczy przeszedłem i to samo w drodze powrotnej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:32 pm
Ozzwald Sayokun Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Sayokun jak wam sie nudzi to możecie sprawdzić co napisałem w melinie mnie się nie nudzi skacze z jednej nogi na drugą.. prubując powstrzymać potrzebe fizjologiczną... lej przez okno... rozumiem ze mi zapłacisz 20 zeta za ten wyczyn... chociarz nie ty lałeś z drugiego pietra i wziołeś 20 a ja z 7 będe lać to chce 70 zł to było 3 piętro... Dest ci da 50... zgłoś sie doniego jutro... powiemy mu, że obiecał po pijaku ostatnio to było drugie pietro tam jest parter pięto nr 1,2 i strych blaugh lej z balkonu pod wiatr może nalejesz sąsiadce na balkon mój kumpel tak jednej nabełtał już załatwiłem zasłoniłem oczy przeszedłem i to samo w drodze powrotnej... trudno nalejesz jutro ps. spotkałeś jakiś cień po drodze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:34 pm
Sayokun ps. spotkałeś jakiś cień po drodze niestey nic nie widziałem... naszczęscie często pije i droge do kibla mam opanowaną do perfekcji nie musze widziec drogi.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:37 pm
Ozzwald Sayokun ps. spotkałeś jakiś cień po drodze niestey nic nie widziałem... naszczęscie często pije i droge do kibla mam opanowaną do perfekcji nie musze widziec drogi.. blaugh a obudziłeś się kiedyś u sąsiada z niewiadomego powodu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:39 pm
Sayokun Ozzwald Sayokun ps. spotkałeś jakiś cień po drodze niestey nic nie widziałem... naszczęscie często pije i droge do kibla mam opanowaną do perfekcji nie musze widziec drogi.. blaugh a obudziłeś się kiedyś u sąsiada z niewiadomego powodu??? jeszcze nie miałem tej przyjemności zawsze mnie odprowadzają do własciwego domu ba dodam nawet że do właściwego pokoju blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:47 pm
nudno jakieś kobiety by się przydały...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:52 pm
no nie zaraz zaczne pisać monolog z hamleta ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|