|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:56 pm
Sayokun Ozzwald HeeroX zzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzz nie spać...!! a co mamy robić??? sami faceci zero wódy... i zadnych dziewczyn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:57 pm
Sayokun Ozzwald HeeroX zzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzz nie spać...!! a co mamy robić??? sami faceci zero wódy... ja sobie właśnie piwo na lepszy sen wale a ty takim pesymizmem mi wyjezdzasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:58 pm
eee tam
'zasypia na fotelu lethiel'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:59 pm
a czemu miałbyś się nie liczyć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:02 pm
Kukus a czemu miałbyś się nie liczyć? myślałem że czekasz na jakieś kobietki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:08 pm
Sayokun Kukus a czemu miałbyś się nie liczyć? myślałem że czekasz na jakieś kobietki xd z konieczności to ty też mu wystarczysz (przepraszam głupi żart)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:08 pm
Sayokun Kukus a czemu miałbyś się nie liczyć? myślałem że czekasz na jakieś kobietki xd miło by było jakby były kobiety... ale się pytałem czy w ogoole są siakieś ludki, bo mi powiało samotnością po schabach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:10 pm
Kukus Sayokun Kukus a czemu miałbyś się nie liczyć? myślałem że czekasz na jakieś kobietki xd miło by było jakby były kobiety... ale się pytałem czy w ogoole są siakieś ludki, bo mi powiało samotnością po schabach a mnie pęcherz uciska jeszcze pół piwa zostało a nie chce siostrze i jej chłopakowi przeszkadzać gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:12 pm
Kukus Sayokun Kukus a czemu miałbyś się nie liczyć? myślałem że czekasz na jakieś kobietki xd miło by było jakby były kobiety... ale się pytałem czy w ogoole są siakieś ludki, bo mi powiało samotnością po schabach i tak są nudy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:14 pm
jak wam sie nudzi to możecie sprawdzić co napisałem w melinie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:15 pm
Sayokun jak wam sie nudzi to możecie sprawdzić co napisałem w melinie mnie się nie nudzi skacze z jednej nogi na drugą.. prubując powstrzymać potrzebe fizjologiczną...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:17 pm
Ozzwald Sayokun jak wam sie nudzi to możecie sprawdzić co napisałem w melinie mnie się nie nudzi skacze z jednej nogi na drugą.. prubując powstrzymać potrzebe fizjologiczną... lej przez okno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:18 pm
Kukus Ozzwald Sayokun jak wam sie nudzi to możecie sprawdzić co napisałem w melinie mnie się nie nudzi skacze z jednej nogi na drugą.. prubując powstrzymać potrzebe fizjologiczną... lej przez okno... lej do butelki i daj ją jutro destowi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:18 pm
Kukus Ozzwald Sayokun jak wam sie nudzi to możecie sprawdzić co napisałem w melinie mnie się nie nudzi skacze z jednej nogi na drugą.. prubując powstrzymać potrzebe fizjologiczną... lej przez okno... rozumiem ze mi zapłacisz 20 zeta za ten wyczyn... chociarz nie ty lałeś z drugiego pietra i wziołeś 20 a ja z 7 będe lać to chce 70 zł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 2:19 pm
Sayokun Kukus Ozzwald Sayokun jak wam sie nudzi to możecie sprawdzić co napisałem w melinie mnie się nie nudzi skacze z jednej nogi na drugą.. prubując powstrzymać potrzebe fizjologiczną... lej przez okno... lej do butelki i daj ją jutro destowi w butelce jest jeszcze końcówka przyczyny mojego nagłego ucisku na pęcherz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|