|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:03 pm
HeeroX Delein HeeroX chlip chlip zle sie czuje crying Co się stało...*przytula* glowa mnie boli i jakis taki ciezki sie czuje sad to przez te ciasteczka, HeeroXik... za dużo ciasteczek... poszło w biodra blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:04 pm
Lethiel Sayokun Sayokun Lethiel Sayokun 'ziewa' uh 'siada na fotelu lethiel' zajęte xd twisted hieh... tio mooj fotelik whee *podbiega i wciska siem kolo niego* na szczęście zgobiłem go duuużeeeego więc dwuch się zmieści xd 'przytula się do lethiel' mmm chuba nigdy z tąd nie zejde xd xd *przytula* 'przytula się jeszcze mocniej' jak mi dobrze jak radośnie ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX Delein HeeroX chlip chlip zle sie czuje crying Co się stało...*przytula* glowa mnie boli i jakis taki ciezki sie czuje sad Jak większośc dzisiaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun HeeroX Delein HeeroX chlip chlip zle sie czuje crying Co się stało...*przytula* glowa mnie boli i jakis taki ciezki sie czuje sad chcesz aspirynkę??? ketanol sobie weź...TAKIE prochy...miałam po nich haluny i bełkotałam...spytajcie Cienia xd brałam na te stawy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel Kukus Lethiel Yumehayla Sayokun hej ludzie pod drzwiami leżało 10 nowych stojaków z metalowym kantem tylko czemu one się ruszają eek [Chowa sie za najblizej stojaca osoba i patrzy szalonym wzrokiem] Zabierzcie je stad crying lol... obronie cie twisted whee 3nodding lol... powrót "Lathiel mściciela"... zabija urokiem i przytula na śmierć... *tulimy tulimy* lEthiel....... E....... nie a.... gonk przeprasz, miśku, ja piszę z rozpędu... nie patrzę na klawiry ech.. *przytula* oki.. . niech mi siem wiecej nie powtooshy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wired_00 odpowiedz mi labudziak! czemu mnie ciągle ignorujesz? zdradził cię z delein przez nią wszyscy wszystkich zdradzają tylko rynn i kage są razem delein się ich boi myśmy nawet ze sobą niechodzili , o coś sie obraził ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:05 pm
siema wrucile stwierdzilem ze swiat jest bardziej brutalny od was biggrin biggrin biggrin biggrin a kage jeszcze jest bo fajnie sie z nim gadalo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX Sayokun HeeroX Delein HeeroX chlip chlip zle sie czuje crying Co się stało...*przytula* glowa mnie boli i jakis taki ciezki sie czuje sad chcesz aspirynkę??? nie dzieki to skubana migrena po tej zmianie klimatu.... za dlugo siedzialem w tej turcji.... xp 'trzyma w rękach baseballa z napisem aspirynka' szkoda sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Lethiel Sayokun Sayokun Lethiel Sayokun 'ziewa' uh 'siada na fotelu lethiel' zajęte xd twisted hieh... tio mooj fotelik whee *podbiega i wciska siem kolo niego* na szczęście zgobiłem go duuużeeeego więc dwuch się zmieści xd 'przytula się do lethiel' mmm chuba nigdy z tąd nie zejde xd xd *przytula* co wy cochwila z tym przytulaniem!, ja tez chce! *wstaje z fotelika i przytula labudziaka* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:06 pm
A mnie prawie nigdy nikt nie przytula...czuje sie niekochany...[lezki w oczach]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:06 pm
Sayokun wired_00 odpowiedz mi labudziak! czemu mnie ciągle ignorujesz? zdradził cię z delein przez nią wszyscy wszystkich zdradzają tylko rynn i kage są razem delein się ich boi Kurwa Say chcesz coś jeszcze powiedzieć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:07 pm
Lethiel Labudziak Lethiel Sayokun Sayokun Lethiel Sayokun 'ziewa' uh 'siada na fotelu lethiel' zajęte xd twisted hieh... tio mooj fotelik whee *podbiega i wciska siem kolo niego* na szczęście zgobiłem go duuużeeeego więc dwuch się zmieści xd 'przytula się do lethiel' mmm chuba nigdy z tąd nie zejde xd xd *przytula* co wy cochwila z tym przytulaniem!, ja tez chce! *wstaje z fotelika i przytula labudziaka* 4laugh yeeej! dzięki *w końcu na jego twarzy pojawił sie mały uśmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:08 pm
Delein Sayokun wired_00 odpowiedz mi labudziak! czemu mnie ciągle ignorujesz? zdradził cię z delein przez nią wszyscy wszystkich zdradzają tylko rynn i kage są razem delein się ich boi Kurwa Say chcesz coś jeszcze powiedzieć? ... sory to nie miało być na ciebie po prostu lina mnie dobija
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla A mnie prawie nigdy nikt nie przytula...czuje sie niekochany...[lezki w oczach] *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla A mnie prawie nigdy nikt nie przytula...czuje sie niekochany...[lezki w oczach] *przytula* niemartw sie , dzisiaj te zjestem ignorowana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|