|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 9:14 am
YumiTao ha ! kupiłam sobie zestaw małego pijaka mrgreen teraz to moge pic dowoli *pije z gwinta ze swojej nowej niebieskiej buteleczki* mrgreen a wy takiej nie macie rofl tja
ale ja mam czerwona buteleczka samonapelniajaca heart domokun
argh wlasnie pije poranna kawke cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 9:46 am
YumiTao Real_Twisted YumiTao revcat YumiTao kurde co wy za cyrk odpieprzacie ? mrgreen wy ten teges ? xd a jak.... mrgreen nie mozna? mrgreen nie no mozna...ale czuje sie troche niezrecznie przy was... 3nodding xd eek czemu niezrecznie eek ? twisted nie lubei jak sie ktos przy mnie obmacuje mrgreen
narazie Kocur cool heart redface ale my sie nie obmacujemy redface sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 9:55 am
no nie wcale...
revcat *lapie ja w ostatniej chwili i nie daje zeskoczyc po czym mocno przytula i daje namietnego calusa*
revcat *przytula i daje goracego calusa Real*
a to co ma byc Real? mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:01 am
YumiTao no nie wcale...
revcat *lapie ja w ostatniej chwili i nie daje zeskoczyc po czym mocno przytula i daje namietnego calusa*
a to co ma byc Real? mrgreen rofl 4laugh przytulanie 4laugh whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:02 am
Real_Twisted YumiTao no nie wcale...
a to co ma byc Real? mrgreen rofl 4laugh przytulanie 4laugh whee heart whee twisted przytulanie + obmacywanie aaa i + całowanie 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:03 am
Baliaur YumiTao ha ! kupiłam sobie zestaw małego pijaka mrgreen teraz to moge pic dowoli *pije z gwinta ze swojej nowej niebieskiej buteleczki* mrgreen a wy takiej nie macie rofl tja
ale ja mam czerwona buteleczka samonapelniajaca heart domokun
argh wlasnie pije poranna kawke cool fuu..kawa...jakis czas piłam ale mi sie przejadła ... domokun 3nodding *pije ze swojego nowego zestawu bimber* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:07 am
YumiTao przytulanie + obmacywanie aaa i + całowanie 3nodding mrgreen ja tam nigdzie nie widze obmacywania 4laugh heart 4laugh whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:11 am
Real_Twisted YumiTao przytulanie + obmacywanie aaa i + całowanie 3nodding mrgreen ja tam nigdzie nie widze obmacywania 4laugh heart 4laugh whee heart whee twisted zle napisałam przytulanie = obmacywanie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:12 am
YumiTao Real_Twisted YumiTao przytulanie + obmacywanie aaa i + całowanie 3nodding mrgreen ja tam nigdzie nie widze obmacywania 4laugh heart 4laugh whee heart whee twisted zle napisałam przytulanie = obmacywanie mrgreen twisted winny sie tlumaczy a ja nie bede tlumaczyc sie xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:13 am
YumiTao Real_Twisted YumiTao przytulanie + obmacywanie aaa i + całowanie 3nodding mrgreen ja tam nigdzie nie widze obmacywania 4laugh heart 4laugh whee heart whee twisted zle napisałam przytulanie = obmacywanie mrgreen dobra uj z obmacywaniem ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:41 am
Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:49 am
YumiTao Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd jak Go nie ma to mozesz sie do mnie przytulic xd pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:50 am
YumiTao Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd podobno tu zero ruchu ruchu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:53 am
Ozzwald YumiTao Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd podobno tu zero ruchu ruchu xd to sie postaraj... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:55 am
Kiray Ozzwald YumiTao Ozz gdzie ty jestes ? domokun nie mam sie do czego przytulic heart xd podobno tu zero ruchu ruchu xd to sie postaraj... xd sie staram staram... jestem strasznie najedzony... kolacje chyba dzisiaj oleje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|