|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:37 am
no w temacie o pokoikach ktoś tam się ostro temu sprzeciwił...a ja też się zastanawiam, czy by się nie wprowadzić do was. Czy to jest dom otwarty czy nie? Ja najchętniej bym sobie zbudowała jakiś domek na drzewko nieopodal hamaka Pisarza, żeby mi pisał teksty, to bym robiła do nich muzykę i grała XDDD albo....nie iwme, ale bym miała też tarasik i w ogóle biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:40 am
PIIIIISIOOOOO!!!!!!!!!!! A TY WIESZ, ŻE MAM POKOIK OBOK CIEBIE???!!! <ściska, tuli, dusi...>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:43 am
Micc no w temacie o pokoikach ktoś tam się ostro temu sprzeciwił...a ja też się zastanawiam, czy by się nie wprowadzić do was. Czy to jest dom otwarty czy nie? Ja najchętniej bym sobie zbudowała jakiś domek na drzewko nieopodal hamaka Pisarza, żeby mi pisał teksty, to bym robiła do nich muzykę i grała XDDD albo....nie iwme, ale bym miała też tarasik i w ogóle biggrin To Micc też lubi tarasiki? ^____^ Piknie! Zawsze siem mogem z Tobą moim tarasem podzielić ;P A domek otwarty jest... Zapisz siem do gildii naszej ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:43 am
Micc no w temacie o pokoikach ktoś tam się ostro temu sprzeciwił...a ja też się zastanawiam, czy by się nie wprowadzić do was. Czy to jest dom otwarty czy nie? Ja najchętniej bym sobie zbudowała jakiś domek na drzewko nieopodal hamaka Pisarza, żeby mi pisał teksty, to bym robiła do nich muzykę i grała XDDD albo....nie iwme, ale bym miała też tarasik i w ogóle biggrin hehe, wiesz ja na tym hamaku to z reguły śpie (wtajemniczeni wiedza wink ) choc tekstu piosenki jeszcze nie pisalem haha, ciekawe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:45 am
MoonInverse PIIIIISIOOOOO!!!!!!!!!!! A TY WIESZ, ŻE MAM POKOIK OBOK CIEBIE???!!! <ściska, tuli, dusi...> MOONIŚŚŚŚŚŚ wiem słoneczko widziałem, bedziemy sasiadami hehe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:48 am
Pisarz MoonInverse PIIIIISIOOOOO!!!!!!!!!!! A TY WIESZ, ŻE MAM POKOIK OBOK CIEBIE???!!! <ściska, tuli, dusi...> MOONIŚŚŚŚŚŚ wiem słoneczko widziałem, bedziemy sasiadami hehe wink 4laugh A czemu Ciem tak dłuugo nie było...? Stęskniłam siem za Tobą!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:51 am
|
|
|
|
|
|
|
MoonInverse Pisarz MoonInverse PIIIIISIOOOOO!!!!!!!!!!! A TY WIESZ, ŻE MAM POKOIK OBOK CIEBIE???!!! <ściska, tuli, dusi...> MOONIŚŚŚŚŚŚ wiem słoneczko widziałem, bedziemy sasiadami hehe wink 4laugh A czemu Ciem tak dłuugo nie było...? Stęskniłam siem za Tobą!to ciebie długo nie było hehe xd no a jesli ja nie bylem to znaczy ze pracowałem przy moim łuku--własnie nie mowilem ci ze robie łu, ma 1.90 cm xp i postac sie mozna chcąc go napiąc ale juz skonczyłem, porozwalałem sobie dłonie i wygladam jak mumia zabandazowany, ale co tam, jestem z siebie dumny hihi wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:54 am
Pisarz MoonInverse Pisarz MoonInverse PIIIIISIOOOOO!!!!!!!!!!! A TY WIESZ, ŻE MAM POKOIK OBOK CIEBIE???!!! <ściska, tuli, dusi...> MOONIŚŚŚŚŚŚ wiem słoneczko widziałem, bedziemy sasiadami hehe wink 4laugh A czemu Ciem tak dłuugo nie było...? Stęskniłam siem za Tobą!to ciebie długo nie było hehe xd no a jesli ja nie bylem to znaczy ze pracowałem przy moim łuku--własnie nie mowilem ci ze robie łu, ma 1.90 cm xp i postac sie mozna chcąc go napiąc ale juz skonczyłem, porozwalałem sobie dłonie i wygladam jak mumia zabandazowany, ale co tam, jestem z siebie dumny hihi wink 3nodding Ńiaf! Wstąpiłeś do jakiegoś Grodu Rycerskiego? O.o Moja friendka chce wstąpić do Drużyny Grodu Bielskiego jako łucznik, bo dziewczyna nie może być rycerzem XD Ja, jak bendem pełnoletnia i siem do niej przeprowadze to bendem tam za barda robić! Lutnie sobie sprawie i Jaskrowy kapelusz z piórkiem! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:56 am