|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:47 pm
tej wiecie co ja spadam jestescie brutalni hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:47 pm
Delein *przysiada się* *ziewa również* jak wszyscy , to wszyscy-- nie ma jakiegoś ogulnego tematu, też se ziewne *ziewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:48 pm
Kagenoyami Rynn the Vampire ....to zależy od humoru...jak będzie miał średni, to kilka osób wyjdzie z blizną na czole układającą się w napis "pierdolony kot"...jak zły, to kilka osób się utopi w kiblu albo rozgniecie na betonie, bo będą udawać ptaszki...jak będzie miał dobry, to popisze ich markerem do ubrań i poczeka aż porządnie wsiąknie w skórę... Ze niby co?!! Ze ja?!! Blizne?!!! Kobieto... to chyba przez ten szpital.. Przeciez wszyscy wiedza, ze gleboka rana cieta nie zagoi sie w pare godzin, nie mowiac juz o klotej np. nozem mysliwskim.. kochanie, chodziło mi o wyrażenie "wyjdzie z tego" w sensie, że zostaną im później blizny...jak już się zagoi...mój błąd, nie sprecyzowałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:48 pm
Labudziak Delein *przysiada się* *ziewa również* jak wszyscy , to wszyscy-- nie ma jakiegoś ogulnego tematu, też se ziewne *ziewa* dobry pomysł xd 'ziewa'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:49 pm
Yumehayla Sayokun hej ludzie pod drzwiami leżało 10 nowych stojaków z metalowym kantem tylko czemu one się ruszają eek [Chowa sie za najblizej stojaca osoba i patrzy szalonym wzrokiem] Zabierzcie je stad crying lol... obronie cie twisted whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Delein *przysiada się* *ziewa również* jak wszyscy , to wszyscy-- nie ma jakiegoś ogulnego tematu, też se ziewne *ziewa* labudziak , prosze , odezwij sie .... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Labudziak Delein *przysiada się* *ziewa również* jak wszyscy , to wszyscy-- nie ma jakiegoś ogulnego tematu, też se ziewne *ziewa* dobry pomysł xd 'ziewa' nie ziewajmy tyle, po sie cieplej zrobi w pokoju -_- *przestaje ziewać.. *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Labudziak Delein *przysiada się* *ziewa również* jak wszyscy , to wszyscy-- nie ma jakiegoś ogulnego tematu, też se ziewne *ziewa* dobry pomysł xd 'ziewa' nie roobcie tak.... ziewanie jest... *ziewa* .. uh... zaraźliwe xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:50 pm
wired_00 chyba se pojde zaraz ciąć się nożem kuchennym * siada na fotelu i podpiera sie rekoma* Chcesz skalpel? *wyciąga z torby taki ładny zgrabny...może i używany...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:50 pm
Dabster tej wiecie co ja spadam jestescie brutalni hehe wydaje ci się... my jesteśmy bardzo spokojna młodzież
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:51 pm
wired_00 chyba se pojde zaraz ciąć się nożem kuchennym * siada na fotelu i podpiera sie rekoma* najlepiej w misce z gorącą wodą. I podłóż coś, żeby nie zaplamić dywanu, po co robić mamie problemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Labudziak Delein *przysiada się* *ziewa również* jak wszyscy , to wszyscy-- nie ma jakiegoś ogulnego tematu, też se ziewne *ziewa* dobry pomysł xd 'ziewa' nie roobcie tak.... ziewanie jest... *ziewa* .. uh... zaraźliwe xd whee 'ziewa' kto następny???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Dabster tej wiecie co ja spadam jestescie brutalni hehe wydaje ci się... my jesteśmy bardzo spokojna młodzież tak właśnie..i głosimy pokuj na świecie.. i jeżdzimy na wszytkie pielgrzymki -_- *nadal ziewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *przysiada się* *ziewa również* *usmiecha sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:52 pm
Delein wired_00 chyba se pojde zaraz ciąć się nożem kuchennym * siada na fotelu i podpiera sie rekoma* Chcesz skalpel? *wyciąga z torby taki ładny zgrabny...może i używany...* zwinęłaś linie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|