|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:11 pm
Lethiel Kukus Sayokun hej lethiel kukus mówił że masz już swoje zdjęcie na kompie możesz pokazać proooooooszęęęęęęęę te... mnie nie mieszaj w swoje sępienie zdjęć od dziewczyn... witaj 4laugh *przytula* *przechyla glowe na bok* naprawde mu tak moofileś ?? jak zaczął mędzieć, że nie masz zdjęcia powiedziałem, że masz... ale sobie nie zasłużyliśmy byś je umieściła na GAIi... a ten napaleniec już to sobie przetłumaczył po swojemu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:13 pm
Lethiel - jeszcze nie jestem zdrowa...wypuścili mnie tylko na weekend...w poniedziałek wracam na punkcję zatokową, której boję się tak cholernie jak jeszcze nigdy niczego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel Kukus Sayokun hej lethiel kukus mówił że masz już swoje zdjęcie na kompie możesz pokazać proooooooszęęęęęęęę te... mnie nie mieszaj w swoje sępienie zdjęć od dziewczyn... witaj 4laugh *przytula* *przechyla glowe na bok* naprawde mu tak moofileś ?? jak zaczął mędzieć, że nie masz zdjęcia powiedziałem, że masz... ale sobie nie zasłużyliśmy byś je umieściła na GAIi... a ten napaleniec już to sobie przetłumaczył po swojemu aha.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel Kukus Sayokun hej lethiel kukus mówił że masz już swoje zdjęcie na kompie możesz pokazać proooooooszęęęęęęęę te... mnie nie mieszaj w swoje sępienie zdjęć od dziewczyn... witaj 4laugh *przytula* *przechyla glowe na bok* naprawde mu tak moofileś ?? jak zaczął mędzieć, że nie masz zdjęcia powiedziałem, że masz... ale sobie nie zasłużyliśmy byś je umieściła na GAIi... a ten napaleniec już to sobie przetłumaczył po swojemu Hehe...typowy kierunek myślenia dla faceta XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
ja niemoge , szkoła mnie zabija *tadadadaaaaam , ponura muzyka i błyskawica*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Lethiel - jeszcze nie jestem zdrowa...wypuścili mnie tylko na weekend...w poniedziałek wracam na punkcję zatokową, której boję się tak cholernie jak jeszcze nigdy niczego... crying .. jej... biedna rynn.... *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:15 pm
wired_00 ja niemoge , szkoła mnie zabija *tadadadaaaaam , ponura muzyka i błyskawica* co ty powiesz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:16 pm
Delein Kukus Lethiel Kukus Sayokun hej lethiel kukus mówił że masz już swoje zdjęcie na kompie możesz pokazać proooooooszęęęęęęęę te... mnie nie mieszaj w swoje sępienie zdjęć od dziewczyn... witaj 4laugh *przytula* *przechyla glowe na bok* naprawde mu tak moofileś ?? jak zaczął mędzieć, że nie masz zdjęcia powiedziałem, że masz... ale sobie nie zasłużyliśmy byś je umieściła na GAIi... a ten napaleniec już to sobie przetłumaczył po swojemu Hehe...typowy kierunek myślenia dla faceta XD stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:17 pm
*Wychodzi z pokoju machajac od niechcenia dlonia, z lekka duma i pogarda do wszystkich* siada przy scianie i wpatruje sie w sufit..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:17 pm
Dabster wired_00 ja niemoge , szkoła mnie zabija *tadadadaaaaam , ponura muzyka i błyskawica* co ty powiesz stare wiem wiem , nikt szkoły nielubi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:18 pm
Sayokun Delein Kukus Lethiel Kukus Sayokun hej lethiel kukus mówił że masz już swoje zdjęcie na kompie możesz pokazać proooooooszęęęęęęęę te... mnie nie mieszaj w swoje sępienie zdjęć od dziewczyn... witaj 4laugh *przytula* *przechyla glowe na bok* naprawde mu tak moofileś ?? jak zaczął mędzieć, że nie masz zdjęcia powiedziałem, że masz... ale sobie nie zasłużyliśmy byś je umieściła na GAIi... a ten napaleniec już to sobie przetłumaczył po swojemu Hehe...typowy kierunek myślenia dla faceta XD stare Nie patrzaj tak na mnie...czy ja powiedziałam, że ZŁY kierunek? Poza tym co my bysmy bez was zrobiły...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:18 pm
Lethiel Rynn the Vampire Lethiel - jeszcze nie jestem zdrowa...wypuścili mnie tylko na weekend...w poniedziałek wracam na punkcję zatokową, której boję się tak cholernie jak jeszcze nigdy niczego... crying .. jej... biedna rynn.... *przytula* ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|