|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:06 pm
Delein w ogóle ona mówiła, ze jest zdolna o to samobójstwo popełnić =='' Tłumaczę jej, że to tylko znajomość gaiowa, jak większość tutaj, a ona dalej swoje == na temat samobujstwa nie chciałem sie wypowiadać bo jeszcze bym ją podpuścił i by to zrobiła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:07 pm
wired_00 witam!!!!!!!!!! powrociłam *wbiega do pokoju* Avsko ^^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:07 pm
wired_00 witam!!!!!!!!!! powrociłam *wbiega do pokoju* witaj.. biggrin cześć Rynn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:08 pm
Rynn the Vampire cześć wszystkim...sorki...wcześniej mnie wywiało bo Cień przyszedł... ojejq rynn !!! crying crying crying *podbiega i przytula* jesteś jush zdrowa ??!!! nic ci nie jest ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:08 pm
Rynn the Vampire cześć wszystkim...sorki...wcześniej mnie wywiało bo Cień przyszedł... Ave Rynn *uścisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:09 pm
Rynn the Vampire cześć wszystkim...sorki...wcześniej mnie wywiało bo Cień przyszedł... wiadomo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czy cos mnie cikawego omineło( czy wam tez przez jakis czas gaia niechciała chodzic?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire cześć wszystkim...sorki...wcześniej mnie wywiało bo Cień przyszedł... Witaj^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun hej lethiel kukus mówił że masz już swoje zdjęcie na kompie możesz pokazać proooooooszęęęęęęęę pepe ??!!... sweatdrop . ale .. ja nie mam zadnego zdjęcia.... sweatdrop stressed gonk nie masz sweatdrop kukus mówił że masz szkoda sad tak moowil ?? ....... kiedy ?? wlaśnie... kiedy powiedziałem, że ma zdjęcie na kompie... człowieku, ja jedynie gdy zacząłeś mędzić, że Lethiel nie ma żadnych zdjęć powiedziałem, że pewnie ma ale nie zasłużyliśmy sobie by uje oglądać, więc odbij
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 witam!!!!!!!!!! powrociłam *wbiega do pokoju* 4laugh witaj *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:10 pm
Kukus Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun hej lethiel kukus mówił że masz już swoje zdjęcie na kompie możesz pokazać proooooooszęęęęęęęę pepe ??!!... sweatdrop . ale .. ja nie mam zadnego zdjęcia.... sweatdrop stressed gonk nie masz sweatdrop kukus mówił że masz szkoda sad tak moowil ?? ....... kiedy ?? wlaśnie... kiedy powiedziałem, że ma zdjęcie na kompie... człowieku, ja jedynie gdy zacząłeś mędzić, że Lethiel nie ma żadnych zdjęć powiedziałem, że pewnie ma ale nie zasłużyliśmy sobie by uje oglądać, więc odbij hmm widocznie źle cię interpretowałem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:11 pm
wired_00 czy cos mnie cikawego omineło( czy wam tez przez jakis czas gaia niechciała chodzic?) Też ^^ Musiałam ratować się stronką Kage, żeby nie umrzeć z nudów XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel ślicznie uroczo wyglądasz w tej koszuli... jejq.. dziekooje 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eh
nie będe się witał po kolei z każdym kto przyszedł
więc
cze szystkim któży doszli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wired_00 witam!!!!!!!!!! powrociłam *wbiega do pokoju* 4laugh witaj *przytula* hejka , dawno sie z wami niewidziałam *przytuas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|