|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:43 am
Magdzia a moze poprostu tylko sam tak myslisz a jest calkowicie inaczej uwierz... każdy ci powie, że kawał ze mnie chuja... ja i moi przyjaciele jesteśmy sukami i jesteśmy z tego dumni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:45 am
Kukus Magdzia a moze poprostu tylko sam tak myslisz a jest calkowicie inaczej uwierz... każdy ci powie, że kawał ze mnie chuja... ja i moi przyjaciele jesteśmy sukami i jesteśmy z tego dumni... z czegos trzeba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:17 am
Kukus Magdzia a moze poprostu tylko sam tak myslisz a jest calkowicie inaczej uwierz... każdy ci powie, że kawał ze mnie chuja... ja i moi przyjaciele jesteśmy sukami i jesteśmy z tego dumni... lol, skoro tak twierdzisz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:44 am
Magdzia lol, skoro tak twierdzisz blaugh zasadniczo lubię ludzi... póki robią to co chcę... albo mają wystarczające cohones by potrafić się mi umiejętnie przeciwstawić... dla innych nie ma litości
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:15 am
Kukus Magdzia a moze poprostu tylko sam tak myslisz a jest calkowicie inaczej uwierz... każdy ci powie, że kawał ze mnie chuja... ja i moi przyjaciele jesteśmy sukami i jesteśmy z tego dumni... POPIERAM!!! i zmieniam zdanie... już cię nie lubię. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:17 am
kurcze takie rzeczy mogli tilko Polacy wymyslec blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:57 am
axiaPL kurcze takie rzeczy mogli tilko Polacy wymyslec blaugh w zasadzie takie rzeczy to mogli tylko PAŻ wymyślić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 4:40 am
eek Ten topik to jak oaza na srodku pustyni. tylko chyba malo ludzi tu przychodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 6:57 am
Łacina.....Kurwa..... stressed scream 2 koła w plecy 2 tygodnie do egza... stressed scream ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:28 am
Christoff_Gangrell Łacina.....Kurwa..... stressed scream 2 koła w plecy 2 tygodnie do egza... stressed scream ... trza bylo sie uczyc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:39 am
Baliaur Christoff_Gangrell Łacina.....Kurwa..... stressed scream 2 koła w plecy 2 tygodnie do egza... stressed scream ... trza bylo sie uczyc blaugh sweatdrop uczyłem sie....SERZIO ale jakoś mi nie wchodzi.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 1:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:38 am
*wyjmuje zza kontuaru lustro* mam chujowy nastrój... czas na syntetyczne szczęście... *z kieszeni wyciąga pakuneczek i wysypuje jego zawartość na lustro leżące na stole* a teraz czas na wybór karty czyniącej honory *z portfela wyciąga trzy karty kredytowe* hmm... ene due... a chuj z tym, te dwie... *rozgniata grudy kartą, następnie strąca z niej część tego co się przykleiło, a drugą zrywa resztę* fiu fiu... una lunga bianco stricche... *robi siatkę z długich, grubych kresek proszku na lustrze* ktoś chętny? *kładzie dwie rurki obok lustra*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|