|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:17 am
revcat Real_Twisted revcat YumiTao Kici Kici Kocur... mrgreen a co Ty masz na glowie? mrgreen miauuuu Real *pryztula ja* nie marudz... mrgreen heart redface heart mrgreen *rzarzuca mu rece na szyje i siada na kolankach* czy trzeba podstepu bys mnie przytulil xd xd xd xd xd xd xd twisted Yumi uciekaj juz do tego fryzjera.... pirate moja siersc...... sweatdrop *przytula mocno Real* czasem trzeba.... mrgreen heart heart mrgreen 4laugh osz ty* zeskakuje mu z kolan* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:19 am
ekchem...tylko sie nie rozpedzcie ... mrgreen ja z/w ide na obiad 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:19 am
Real_Twisted osz ty* zeskakuje mu z kolan* twisted *lapie ja w ostatniej chwili i nie daje zeskoczyc po czym mocno przytula i daje namietnego calusa* zartowalem moja kochana redface heart mrgreen 4laugh mrgreen heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:20 am
YumiTao ekchem...tylko sie nie rozpedzcie ... mrgreen ja z/w ide na obiad 3nodding i tak do niczego nie dojdzie... whee heart whee smacznego twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:21 am
revcat Real_Twisted osz ty* zeskakuje mu z kolan* twisted *lapie ja w ostatniej chwili i nie daje zeskoczyc po czym mocno przytula i daje namietnego calusa* zartowalem moja kochana redface heart mrgreen 4laugh mrgreen heart mrgreen whee heart whee wiedzialam ze to zrobisz whee heart whee *mocno go przytula* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:23 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted osz ty* zeskakuje mu z kolan* twisted *lapie ja w ostatniej chwili i nie daje zeskoczyc po czym mocno przytula i daje namietnego calusa* zartowalem moja kochana redface heart mrgreen 4laugh mrgreen heart mrgreen whee heart whee wiedzialam ze to zrobisz whee heart whee *mocno go przytula* twisted 4laugh heart redface mrgreen 4laugh heart heart heart heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:29 am
kurde co wy za cyrk odpieprzacie ? mrgreen wy ten teges ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:30 am
YumiTao kurde co wy za cyrk odpieprzacie ? mrgreen wy ten teges ? xd a jak.... mrgreen nie mozna? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:32 am
revcat YumiTao kurde co wy za cyrk odpieprzacie ? mrgreen wy ten teges ? xd a jak.... mrgreen nie mozna? mrgreen nie no mozna...ale czuje sie troche niezrecznie przy was... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:35 am
YumiTao revcat YumiTao kurde co wy za cyrk odpieprzacie ? mrgreen wy ten teges ? xd a jak.... mrgreen nie mozna? mrgreen nie no mozna...ale czuje sie troche niezrecznie przy was... 3nodding xd ok ok ja i tak juz ide....musze Garba naprawic bo mi sie buntuje..... milego dnia Wam zycze....*polewa na odchodne* zdrowie *przytula i daje goracego calusa Real* pa pa pa mrgreen heart mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:35 am
YumiTao revcat YumiTao kurde co wy za cyrk odpieprzacie ? mrgreen wy ten teges ? xd a jak.... mrgreen nie mozna? mrgreen nie no mozna...ale czuje sie troche niezrecznie przy was... 3nodding xd eek czemu niezrecznie eek ? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:40 am
revcat YumiTao revcat YumiTao kurde co wy za cyrk odpieprzacie ? mrgreen wy ten teges ? xd a jak.... mrgreen nie mozna? mrgreen nie no mozna...ale czuje sie troche niezrecznie przy was... 3nodding xd ok ok ja i tak juz ide....musze Garba naprawic bo mi sie buntuje..... milego dnia Wam zycze....*polewa na odchodne* zdrowie *przytula i daje goracego calusa Real* pa pa pa mrgreen heart mrgreen 4laugh crying crying crying pa do zobaczenia crying crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:47 am
Real_Twisted YumiTao revcat YumiTao kurde co wy za cyrk odpieprzacie ? mrgreen wy ten teges ? xd a jak.... mrgreen nie mozna? mrgreen nie no mozna...ale czuje sie troche niezrecznie przy was... 3nodding xd eek czemu niezrecznie eek ? twisted nie lubei jak sie ktos przy mnie obmacuje mrgreen
narazie Kocur cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 7:31 am
revcat YumiTao revcat YumiTao kurde co wy za cyrk odpieprzacie ? mrgreen wy ten teges ? xd a jak.... mrgreen nie mozna? mrgreen nie no mozna...ale czuje sie troche niezrecznie przy was... 3nodding xd ok ok ja i tak juz ide....musze Garba naprawic bo mi sie buntuje..... milego dnia Wam zycze....*polewa na odchodne* zdrowie *przytula i daje goracego calusa Real* pa pa pa mrgreen heart mrgreen 4laugh fajnie a mnie to juz buzi nie dał...zapamietam to sobie cool ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 8:10 am
ha ! kupiłam sobie zestaw małego pijaka mrgreen teraz to moge pic dowoli *pije z gwinta ze swojej nowej niebieskiej buteleczki* mrgreen a wy takiej nie macie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|