|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:30 am
er...
ei,to byl piekny film xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:38 am
wilkus er...
ei,to byl piekny film xd a Simba byl pierwsza animowana postacia, ktora uznalam za przystojna! xd a rycze na tym filmie za kazdym razem... milooooooooosc rooosnieeeeeee woookooool naaaaaaaas! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:39 am
hehehehe, skandal. prawie, jak Comatus? zoofilia sie szerzy xd
hakuna matata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:51 am
ałim bała ałim bała ałim bała ałim bała w środku dźungli, poteznej dzungli, lew stary mocno spiiiii!
[zaarz sobie normalnie chyba ten film obejrze xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:53 am
hehehe, to jeden z lepszych byl disneya.. szkoda, ze juz takich nie robia... a ja chce inuyashe wreszcie sciaganac..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:05 am
wilkus hehehe, to jeden z lepszych byl disneya.. szkoda, ze juz takich nie robia... a ja chce inuyashe wreszcie sciaganac.. ja ogladalam dzis to anime od Gumisia 'Monster' - naprawde wciaga. i jeszcze yaoi - Gravitation! 4laugh juz teraz wiem, ze dni sa tylko po to... by do Ciebie wracac kazda noca zlota...! [rzuca mi sie na mozg xp ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:13 am
oi taaaaaaaaaak
a aj wlasnie tylko to chce obejrzec i... i nie wiem... moze wreszcie wezme sie za cos powaznego... nie, mialam jeszcze Elfen Lied obejrzec na koniec >.< skomplikowane toto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:32 am
ja wogole nie powinnam niczego zaczynac ogladac bo znowu sie wciagne xp eh co ja bede spiewac... piekne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:39 am
skandal. nie wlaczaj takich rzeczy, bo mozna dola dostac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:47 am
wilkus skandal. nie wlaczaj takich rzeczy, bo mozna dola dostac xd ale dzieki takim klipom (od Anny P. swoja droga xd ) odzyskkuje moj mrooook ktory pogubilam gdzies w wakacje blaugh cos radosnego? ok! hey hey you you! i don't like your girlfriend! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:53 am
zuzka to potrafi 15 razy dziennie puszczac.. mam dosc xd i gdzie to wesole jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:58 am
Nie pytaj mnie o jego los - Odpowiem ci najprościej: Pod czarnym niebem w piasku plaż Tak wiele leży kości, Tyle ich płynie nurtem rzek I ginie w morskiej fali!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:05 pm
wilkus zuzka to potrafi 15 razy dziennie puszczac.. mam dosc xd i gdzie to wesole jest? mnie osobiscie ta piosenka rozwala xd a keep holding on uwielbiam 3nodding ta jest pozytywna niezaprzeczalnie... You're not alone, together we stand I'll be by your side You know I'ii take your hand... *rozmarza sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:09 pm
zaraz obacze, tylko odplacze sie ze kabla xd edit\no pozytywne. wiesz, ze ta skala, z ktorej saphira skakala i uczyla sie latac to Tomasovski vyhlad jest? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:52 pm
wilkus zaraz obacze, tylko odplacze sie ze kabla xd editno pozytywne. wiesz, ze ta skala, z ktorej saphira skakala i uczyla sie latac to Tomasovski vyhlad jest? xd NO CO TY?!?! ale super! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|