|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 2:44 am
-- to, że w "Co nas cieszy?" jest dwa razy mniej wpisów, niż w "Co nas wkurza?"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 4:06 am
-> Denerwuje mnie potrzeba pomocy moich siostr, ktorej i tak nie przyjmuja. Roar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 5:21 am
Kilkugodzinna jazda autobusem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 6:30 am
--> wkurza... i to BARDZO mnie to, że na dwa dni przed wyjazdem Paulinie się odechciało jechac do Sopotu i w efekcie nie pojechałyśmy na wakacje (z braku chetnych)
--> wkurza mnie, że tak ciężko ludziom coś przetłumaczyć (a podobno to ja nikogo nie słucham)
--> wkurza mnie, że nie mogę sobie japonek znaleźć, a stare mi się popsuły.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 9:45 am
wkurza mnie że układam puzzle, a mimo to nie dostaję golda ani itemków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:12 pm
wszystko wkurza mnie scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 7:20 am
Wildcatt 99 wszystko wkurza mnie scream To co napiszesz w dziale "Co nas cieszy"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 1:29 am
wkurza mnie: => pchajacy sie moher na siedzenia w tramwaju lub w autobusie bo on musi siasc .... => ojciec dyrektor i jego siedziba szatana => drapiezne kaczory =>bulwersy i fochy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 10:34 am
Wku... mnie to, ze od ponad tygodnia mam problemy z żołądkiem, tak mnie boli po każdym jedzeniu ze az zgina mnie w pół stare gonk domokun xp scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 10:41 am
wukrza mnie niesamowicie to, że nie wiem, jak będzie wyglądała moja matura.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:33 am
Cos mnie osttanio porządnie wkurzyło, ale juz nie wiem o to mnie też wkurza stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 4:02 am
No cóż, ja staram się być zawsze wyrozumiała i brać wszystko na spokojnie, ale w czterech przypadkach trudno mi się opanować. A te przypadki to moja babcia (a raczej jej wyskoki stare ), kujoni ( bo niektórym się wydaje, że należą się im niewiadomo jakie hołdy za ich wiedzę a w rzeczywistości są po prostu przerostem formy nad treścią), polskie tłumaczenia animców (sami wiemy, jakich mamy genialchych lektorów sweatdrop ) i Rysiek z Klanu (i inne kasowe polskie seriale)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 10:06 am
To, że mnie od kompa wyganiają... crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 9:16 am
Dzieci. Dziecko. Do końca września. Dzien w dzień. Sialala... Tak kamiś, to dziecko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 6:22 am
--> jestem chora i NIE MOGĘ MÓWIĆ! (a dla takiej gaduły jak ja to katastrofa)
--> zamieścili zdjęcie ładnej bransoletki z muliny, ale jak zrobić, to nie łąska napisać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|