|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 12:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 6:36 am
Celowalem w 10 ale trafilem w 8. Sorry. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Demon Nocy rolled 20 8-sided dice:
5, 2, 1, 4, 6, 6, 4, 3, 6, 2, 8, 2, 6, 8, 3, 7, 7, 4, 8, 7
Total: 99 (20-160)
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 4:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 4:04 pm
jestem rycezem w lsniacej zbroji biggrin jak wam sie podoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
Angrenereg Kali The Nefty
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 12:56 am
Najlepiej jak facet nie ma na sobie nic... twisted Ale ogolnie wolę zbroję od pelerynek... sama mam naturę wojownika biggrin ( Ale ja preferuję zbroje skorzane... nie krępują ruchow ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 8:42 am
Ta, jasne, przyznaj że to po prostu taki skórzany fetysz rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 30, 2006 10:56 am
Yajo Ta, jasne, przyznaj że to po prostu taki skórzany fetysz rolleyes Skąd! Zbroja skórzana naprawdę jest lepsza pod tym względem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 5:34 pm
ale rzeczy ze skory sa fajne ^^
chociaz wole lateks czy lack ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 2:41 am
Angrenereg Kali The Nefty Yajo Ta, jasne, przyznaj że to po prostu taki skórzany fetysz rolleyes Skąd! Zbroja skórzana naprawdę jest lepsza pod tym względem... Ta, jasne, winny sie zawsze tłumaczy, a ten trzykropek na końcu to juz sa wyrzuty sumienia jak nie wiem co wielkie... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 3:25 am
Yajo Angrenereg Kali The Nefty Yajo Ta, jasne, przyznaj że to po prostu taki skórzany fetysz rolleyes Skąd! Zbroja skórzana naprawdę jest lepsza pod tym względem... Ta, jasne, winny sie zawsze tłumaczy, a ten trzykropek na końcu to juz sa wyrzuty sumienia jak nie wiem co wielkie... rolleyes ...bez komentarza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 5:20 am
Racja, nie komentuj, jeszcze bys się zdradziła z kolejna słabościa do wykorzystania rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 1:20 am
*goni Yajo z badylem w garści* Ty mnie dziś nie wkurzaj bo wstałam lewą nogą z łożka! I jeszcze się nie wyspałam! A I JESZCZE SPAŁAM SAMA!!!
Ekhmm... Jak Ci nie przyznam racji to będziewsz mi to wpierac do usranej śmierci stare ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 1:57 am
Czy wiesz, jakie czekają Cie konsekwencje prawne po uszkodzeniu choćby najmniejszego kawałeczka mojego cielesnego jestestwa? *i tak ucieka, ale brechta* rofl A co mi do tego, która szwaja wstajesz z wyrka? rolleyes Ja to np. robie obiema i jest dobrze ^^ Tak, bede Ci to wmawiać, taka upierdliwa jestem, ale jak mi przyznasz rację, to tez wcale lepiej nie będzie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|