Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:31 am
a czytal ktos książki Karla Edwarda Wagnera np. "Pajeczyna utkana z ciemnosci"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 9:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:15 pm
Ja sie musze wziac za OJCA CHRZESTNEGO .... tylko, ze najpierw musze go kupic ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:24 pm
dziś kupiłam autobiografię Jana Pawła II i od razu zaczęłam czytać... to naprawdę wciągająca lektoora 3nodding można się dusho dowiedzieć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:04 pm
Kitty ShadowCat dziś kupiłam autobiografię Jana Pawła II i od razu zaczęłam czytać... to naprawdę wciągająca lektoora 3nodding można się dusho dowiedzieć. to prawda jego autobiografia jest bardzo interesujaca ...w szkoole ja wypozyczyłami i pod koniec zajec w szkole juz ją oddałam bo skończyłam ja całą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:20 am
Elara Kitty ShadowCat dziś kupiłam autobiografię Jana Pawła II i od razu zaczęłam czytać... to naprawdę wciągająca lektoora 3nodding można się dusho dowiedzieć. to prawda jego autobiografia jest bardzo interesujaca ...w szkoole ja wypozyczyłami i pod koniec zajec w szkole juz ją oddałam bo skończyłam ja całą... Na prawde jest taka ciekawa ??? Ja mialam watpliwosci, bo za biografiami nie przepadam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:53 am
Ja czytam duuuuuuzio ksiazek sensacyjnych, wojennych, itp., w ktorych ciagle cos sie dzieje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:33 am
Melania Moon a czytal ktos książki Karla Edwarda Wagnera np. "Pajeczyna utkana z ciemnosci" ciekawa jest?? bo nieczytalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:49 am
Sir_Snajper Melania Moon a czytal ktos książki Karla Edwarda Wagnera np. "Pajeczyna utkana z ciemnosci" ciekawa jest?? bo nieczytalem a tytulu wyglada fajnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:13 am
Sir_Snajper Melania Moon a czytal ktos książki Karla Edwarda Wagnera np. "Pajeczyna utkana z ciemnosci" ciekawa jest?? bo nieczytalem fajne fajne to fantasy o takim jednym...... ale co ja bede pisala czytajcie i tyle a to jest tytul pierwszej ksiazki z calej sagi ktora liczy eee chyba 8 ksiazek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:41 am
Melania Moon Sir_Snajper Melania Moon a czytal ktos książki Karla Edwarda Wagnera np. "Pajeczyna utkana z ciemnosci" ciekawa jest?? bo nieczytalem fajne fajne to fantasy o takim jednym...... ale co ja bede pisala czytajcie i tyle a to jest tytul pierwszej ksiazki z calej sagi ktora liczy eee chyba 8 ksiazekwow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:05 am