Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
ED (czyli dyskusje na powazniejsze tematy) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 13 14 15 16 17 18 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gailenquen

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 1:26 pm

nie bede sie wypowiadac czym jest smierc, bo to sprawa kazdego. i religii rowniez.

najgorsze jest uczucie bezradnosci. ktos nas potrzebuje a my nie umiemy pomoc. i nie potrafimy zrozumiec. wczoraj siedzialam z moja chora babcia przez dlugi czas, nie mogla juz mowic. obiecalam jej, ze zaraz ktos do niej przyjdzie. sama nie moglam juz tam wytrzymac, moze jestem slaba, nie wiem.
babcia zostala sama. pol godziny pozniej juz nie zyla. umarla w samotnosci, tylko przez to, ze ja zostawilam. to straszna smierc, umrzec nie majac nikogo przy swoim boku.
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 1:28 pm

Ibris
nie bede sie wypowiadac czym jest smierc, bo to sprawa kazdego. i religii rowniez.

najgorsze jest uczucie bezradnosci. ktos nas potrzebuje a my nie umiemy pomoc. i nie potrafimy zrozumiec. wczoraj siedzialam z moja chora babcia przez dlugi czas, nie mogla juz mowic. obiecalam jej, ze zaraz ktos do niej przyjdzie. sama nie moglam juz tam wytrzymac, moze jestem slaba, nie wiem.
babcia zostala sama. pol godziny pozniej juz nie zyla. umarla w samotnosci, tylko przez to, ze ja zostawilam. to straszna smierc, umrzec nie majac nikogo przy swoim boku.

taa....
w moim przypadku najgorsze bylo to ze ta osoba wyjechala... nie widzialam jej chyba z 2 miesiace i juz nie wrocila sad

eddh

YumiTao

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 3:13 am

Prinee
taa....
w moim przypadku najgorsze bylo to ze ta osoba wyjechala... nie widzialam jej chyba z 2 miesiace i juz nie wrocila sad

cry to bardzo przykre sad nie mysl o tym najlepiej znaczy sie myśl ale tylko o tych dobrych chwilach :* a nie złych sad
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 3:14 am

Paolka1990
Prinee
taa....

cry to bardzo przykre sad nie mysl o tym najlepiej znaczy sie myśl ale tylko o tych dobrych chwilach :* a nie złych sad

zeby to bylo takie latwe. czlowiek ma czasem zbyt dobra pamiec i zbyt wiele skojarzen.

Gailenquen

eddh

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 3:18 am

Ibris
Paolka1990
Prinee
taa....

zeby to bylo takie latwe. czlowiek ma czasem zbyt dobra pamiec i zbyt wiele skojarzen.

to bylo tak dawno ze w tej chwili nie mam zadnych wspomniem..... po woli wszystkie znikly..... mialam wtedy 6 lat wiec naprawde trudno jest cokolwiek pamietac....
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 3:20 am

wiesz, to chyba lepiej ^^ ale fakt, faktem - dobrze pamietac dobre chwile. ja po mojej babci mam tylko dobre zdjecia, a ostatnim widokiem jej jest dretwe cialo na lozku. nic dobrego...

Gailenquen

vego_ssj

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 3:28 pm

To jest najgorszy widok tez to niedawno przezylem bo smierc matki nie pamietam bo bylem zbyt mlody a gdyby tego bylo malo to babcia mozna powiedziec umarla mi na rekach sad
PostPosted: Mon Feb 14, 2005 3:39 pm

[ Message temporarily off-line ]

Musubi P.

Gailenquen

PostPosted: Mon Feb 14, 2005 3:48 pm

PostPosted: Mon Feb 14, 2005 4:01 pm

Musubi P.

opcy

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 7:05 am

p2prince
Swoją drogą, nie ma nic czego nie mogą mi dać kontakty w necie, a mogą w brudnym materialnym świecie.

seks........... 3nodding xp
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 8:32 am

opcy
p2prince
Swoją drogą, nie ma nic czego nie mogą mi dać kontakty w necie, a mogą w brudnym materialnym świecie.

A co z masturbacją?
To też seks!
I dostaje go tu.

Musubi P.

opcy

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 8:48 am

p2prince
opcy
p2prince

A co z masturbacją?
To też seks!
I dostaje go tu.

skoro tak twierdzisz...... sweatdrop
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 8:56 am

Wiesz... to jeszcze zalezy, kto mowi o samotnosci. Czlowiek, ktory ma grupke przyjaciol, czy czlowiek, ktory jest samotnikiem wink bo to dwie, zupelnie rozne historie. Pisalam obie z nich, tak to nazwe.
Poza tym... internet to swietna sprawa. Od 3 lat mam przyjaciolke pareset kilometrow dalej i jest to osoba, ktora zna mnie najlepiej ^^

Gailenquen

novelin

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 12:05 pm

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 13 14 15 16 17 18 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games