|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:26 pm
nie bede sie wypowiadac czym jest smierc, bo to sprawa kazdego. i religii rowniez.
najgorsze jest uczucie bezradnosci. ktos nas potrzebuje a my nie umiemy pomoc. i nie potrafimy zrozumiec. wczoraj siedzialam z moja chora babcia przez dlugi czas, nie mogla juz mowic. obiecalam jej, ze zaraz ktos do niej przyjdzie. sama nie moglam juz tam wytrzymac, moze jestem slaba, nie wiem. babcia zostala sama. pol godziny pozniej juz nie zyla. umarla w samotnosci, tylko przez to, ze ja zostawilam. to straszna smierc, umrzec nie majac nikogo przy swoim boku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 1:28 pm
Ibris nie bede sie wypowiadac czym jest smierc, bo to sprawa kazdego. i religii rowniez. najgorsze jest uczucie bezradnosci. ktos nas potrzebuje a my nie umiemy pomoc. i nie potrafimy zrozumiec. wczoraj siedzialam z moja chora babcia przez dlugi czas, nie mogla juz mowic. obiecalam jej, ze zaraz ktos do niej przyjdzie. sama nie moglam juz tam wytrzymac, moze jestem slaba, nie wiem. babcia zostala sama. pol godziny pozniej juz nie zyla. umarla w samotnosci, tylko przez to, ze ja zostawilam. to straszna smierc, umrzec nie majac nikogo przy swoim boku. taa.... w moim przypadku najgorsze bylo to ze ta osoba wyjechala... nie widzialam jej chyba z 2 miesiace i juz nie wrocila sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:13 am
Prinee taa.... w moim przypadku najgorsze bylo to ze ta osoba wyjechala... nie widzialam jej chyba z 2 miesiace i juz nie wrocila sad cry to bardzo przykre sad nie mysl o tym najlepiej znaczy sie myśl ale tylko o tych dobrych chwilach :* a nie złych sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:14 am
Paolka1990 Prinee taa.... w moim przypadku najgorsze bylo to ze ta osoba wyjechala... nie widzialam jej chyba z 2 miesiace i juz nie wrocila sad cry to bardzo przykre sad nie mysl o tym najlepiej znaczy sie myśl ale tylko o tych dobrych chwilach :* a nie złych sad zeby to bylo takie latwe. czlowiek ma czasem zbyt dobra pamiec i zbyt wiele skojarzen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:18 am
Ibris Paolka1990 Prinee taa.... w moim przypadku najgorsze bylo to ze ta osoba wyjechala... nie widzialam jej chyba z 2 miesiace i juz nie wrocila sad cry to bardzo przykre sad nie mysl o tym najlepiej znaczy sie myśl ale tylko o tych dobrych chwilach :* a nie złych sad zeby to bylo takie latwe. czlowiek ma czasem zbyt dobra pamiec i zbyt wiele skojarzen. to bylo tak dawno ze w tej chwili nie mam zadnych wspomniem..... po woli wszystkie znikly..... mialam wtedy 6 lat wiec naprawde trudno jest cokolwiek pamietac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:20 am
wiesz, to chyba lepiej ^^ ale fakt, faktem - dobrze pamietac dobre chwile. ja po mojej babci mam tylko dobre zdjecia, a ostatnim widokiem jej jest dretwe cialo na lozku. nic dobrego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 3:28 pm
To jest najgorszy widok tez to niedawno przezylem bo smierc matki nie pamietam bo bylem zbyt mlody a gdyby tego bylo malo to babcia mozna powiedziec umarla mi na rekach sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:39 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:48 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:01 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 7:05 am
p2prince Swoją drogą, nie ma nic czego nie mogą mi dać kontakty w necie, a mogą w brudnym materialnym świecie. seks........... 3nodding xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:32 am
opcy p2prince Swoją drogą, nie ma nic czego nie mogą mi dać kontakty w necie, a mogą w brudnym materialnym świecie. seks........... 3nodding xp A co z masturbacją? To też seks! I dostaje go tu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:48 am
p2prince opcy p2prince Swoją drogą, nie ma nic czego nie mogą mi dać kontakty w necie, a mogą w brudnym materialnym świecie. seks........... 3nodding xp A co z masturbacją? To też seks! I dostaje go tu. skoro tak twierdzisz...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:56 am
Wiesz... to jeszcze zalezy, kto mowi o samotnosci. Czlowiek, ktory ma grupke przyjaciol, czy czlowiek, ktory jest samotnikiem wink bo to dwie, zupelnie rozne historie. Pisalam obie z nich, tak to nazwe. Poza tym... internet to swietna sprawa. Od 3 lat mam przyjaciolke pareset kilometrow dalej i jest to osoba, ktora zna mnie najlepiej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|