|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 6:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 2:22 am
nio mam jakis dobry humprek w ostatnie dni.... Pewnie dlatego bo trzeba isc do tej glupiej szkoly a tam to te same ryje trzeba bedzie widziec O nie!!!
ech ja juz mam ich dosc :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 7:48 am
renge_karen nio mam jakis dobry humprek w ostatnie dni.... Pewnie dlatego bo trzeba isc do tej glupiej szkoly a tam to te same ryje trzeba bedzie widziec O nie!!!
ech ja juz mam ich dosc :XP:no trza isc... mi sie tera wogole nie chce... =/ jeszcze jakiego wychowawce dostalem... T-R-A-G-E-D-I-A =/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 10:13 am
Anzelmo renge_karen nio mam jakis dobry humprek w ostatnie dni.... Pewnie dlatego bo trzeba isc do tej glupiej szkoly a tam to te same ryje trzeba bedzie widziec O nie!!!
ech ja juz mam ich dosc :XP:no trza isc... mi sie tera wogole nie chce... =/ jeszcze jakiego wychowawce dostalem... T-R-A-G-E-D-I-A =/ ja mam tez nowych nauczycieli ale masakra juz dwa dwi i mam dosc XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 12:06 pm
renge_karen ja mam tez nowych nauczycieli ale masakra juz dwa dwi i mam dosc XP oo sziiit x.x po 8 miesiacach nie cwiczenia (plywanie w jeziorku pomijam... jakos strasznie meczace to nie jest xD ) dzisiaj myslalem ze padne x.x 2 w-f'y pod rzad... tylko biegalismy... (w poprzednim roku szkolnym , w drugim semestrze nie cwiczylem, gdyz mialem polamana noge xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 8:39 am
Anzelmo renge_karen ja mam tez nowych nauczycieli ale masakra juz dwa dwi i mam dosc XP oo sziiit x.x po 8 miesiacach nie cwiczenia (plywanie w jeziorku pomijam... jakos strasznie meczace to nie jest xD ) dzisiaj myslalem ze padne x.x 2 w-f'y pod rzad... tylko biegalismy... (w poprzednim roku szkolnym , w drugim semestrze nie cwiczylem, gdyz mialem polamana noge xD ) ja tam mialam w-f w srode i mam w piatek ale mam luzy bo sa tylko 4 dziewczyny w klasie a w-f'u uczy nas ziomek =]
a moja kondycha jest bliska zera po ruszeniu z miejsca juz mam dosc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 6:20 am
renge_karen ja tam mialam w-f w srode i mam w piatek ale mam luzy bo sa tylko 4 dziewczyny w klasie a w-f'u uczy nas ziomek =]
a moja kondycha jest bliska zera po ruszeniu z miejsca juz mam dosc xd ja uwielbiam wf XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 7:04 am
Rin_Youkai renge_karen ja tam mialam w-f w srode i mam w piatek ale mam luzy bo sa tylko 4 dziewczyny w klasie a w-f'u uczy nas ziomek =]
a moja kondycha jest bliska zera po ruszeniu z miejsca juz mam dosc xd ja uwielbiam wf XD ja tez... heart moglabym miec codziennie po dwa + jeszcze SKS heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 7:21 am
zuzika Rin_Youkai renge_karen ja tam mialam w-f w srode i mam w piatek ale mam luzy bo sa tylko 4 dziewczyny w klasie a w-f'u uczy nas ziomek =]
a moja kondycha jest bliska zera po ruszeniu z miejsca juz mam dosc xd ja uwielbiam wf XD ja tez... heart moglabym miec codziennie po dwa + jeszcze SKS heart whee *gleba* jak mozna lubic w-f XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 2:55 pm
renge_karen *gleba* jak mozna lubic w-f XP ja tez nie wiem... >.>' ostatnio musialem przez 2 godziny biegac po parku neutral najgorsze byly schody... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 6:03 am
Anzelmo renge_karen *gleba* jak mozna lubic w-f XP ja tez nie wiem... >.>' ostatnio musialem przez 2 godziny biegac po parku neutral najgorsze byly schody... stare nie znacie sie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:18 am
prawdopodobnie nie ninja ale ja juz mam dosc biegow ninja musialem jeszcze biegac na kilometr po pagorkowatym terenie ninja czas mialem wyjatkowo slaby ninja (ale co tam sie dziwic... w koncu 8 miesiecy nie cwiczylem xP )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 5:20 am
Rin_Youkai Anzelmo renge_karen *gleba* jak mozna lubic w-f XP ja tez nie wiem... >.>' ostatnio musialem przez 2 godziny biegac po parku neutral najgorsze byly schody... stare nie znacie sie ninja no! no! rin ma racje blaugh uwieeeelbiam biegac na kilosa! xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 3:15 am
zuzika Rin_Youkai Anzelmo renge_karen *gleba* jak mozna lubic w-f XP ja tez nie wiem... >.>' ostatnio musialem przez 2 godziny biegac po parku neutral najgorsze byly schody... stare nie znacie sie ninja no! no! rin ma racje blaugh uwieeeelbiam biegac na kilosa! xd rofl omg prosze nie dreczcie mnie w-fem to jest straszne gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 11:41 pm
renge_karen omg prosze nie dreczcie mnie w-fem to jest straszne gonk heart heart heart WF heart heart heart XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|