|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:43 pm
A teraz coś ode mnie 3nodding smoczek ^^jestem początkująca, więc nei spodziewajcie się nie wiadomo czego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 3:29 am
Katka1989 A teraz coś ode mnie 3nodding smoczek ^^jestem początkująca, więc nei spodziewajcie się nie wiadomo czego sweatdrop ładne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 4:12 am
Katka1989 A teraz coś ode mnie 3nodding smoczek ^^jestem początkująca, więc nei spodziewajcie się nie wiadomo czego sweatdrop Cute 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:11 am
Serio się wam podoba? 4laugh Moja pierwsza "prawdziwa" praca 3nodding zawsze były tylko jakieś szkice i bazgroły blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 3:19 am
Fajne macie prace!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:25 am
Ja zapraszam na http://seikathefish.deviantart.com narazie sa tam tylko moje pixelarty ale za tydzień może dwa pojawią się tam równierz wszystkie moje rysunki zrobione ręcznie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 1:12 pm
SERAFIN-VAMPIRE no dobra skoro aż tyle obub zamieŦ#8250;ciŦ#8218;o swoje rysunki to i ja zamieszcze swoje tylko ostrzegam nie sĦ#8230; zbyt Ŧ#8218;ande i powstaŦ#8218;y podczs wykŦ#8218;adów na moich studiach no i czarny mi sie skoniczył   Wyjebiste Serafinie eek kurcze normalnie mi zainponowales tymi rysunkami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:37 am
niom... fajny jest tenn 2 podoba mi sie wyraz oczow razz skojarzyly mi sie z bohaterami z DB biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:18 am
CzemuNie niom... fajny jest tenn 2 podoba mi sie wyraz oczow razz skojarzyly mi sie z bohaterami z DB biggrin prawda, tylko dlaczego jego dlonie sa mniejsze niz oczy? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 3:46 pm
[Blue Blood] CzemuNie niom... fajny jest tenn 2 podoba mi sie wyraz oczow razz skojarzyly mi sie z bohaterami z DB biggrin prawda, tylko dlaczego jego dlonie sa mniejsze niz oczy? xp bo zawsze mam z nimi problemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 8:32 am
SERAFIN-VAMPIRE [Blue Blood] CzemuNie niom... fajny jest tenn 2 podoba mi sie wyraz oczow razz skojarzyly mi sie z bohaterami z DB biggrin prawda, tylko dlaczego jego dlonie sa mniejsze niz oczy? xp bo zawsze mam z nimi problemy eheh świetne rozwiązanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:32 am
Mowiliscie ze lubicie aniolki to jeszcze jednego strzelilem. I jeszcze raz prozba o konstruktywna krytyka xd * Zanim zapytacie czemu ksiezyc jest czarny - odwroccie kolory rysunku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 11:56 am
Point.Zer0 Mowiliscie ze lubicie aniolki to jeszcze jednego strzelilem. I jeszcze raz prozba o konstruktywna krytyka xd * Zanim zapytacie czemu ksiezyc jest czarny - odwroccie kolory rysunku wink  To jest genialne...załóż sobie konto na www.deviantart.com *dalej wpatruje się w rysunek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|