Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 13 14 15 16 17 18 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Suney

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 11:59 am

Kukus
*po rozlaniu wszystkim po lufie... wznosi kielona* Za Suney'a *siorb* nienawidzę woodki, trza ją w morde lać *wstrząsa się* po pierwszym nie zakąszam
hihi bo pić to trzeba umić*odstawia pusty kielonek na stolik*dest polej kolejke byl toast za mnie a co za wampircia????????????????? biggrin
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 11:59 am

*Zabiera martini dziekujac skinieniem glowy. Idzie w kacik i dolewa zawartosc malej fiolki do kieliszka. Martini zmienia barwe w szkarlatna czerwien*

Kagenobaka

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 12:01 pm

W gore kieliszki .. i co tam w nich macie ....za młodych .. !
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 12:01 pm

Sun, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zyciowej xd biggrin biggrin biggrin

Miss_Karina

Suney

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 12:03 pm

dziekuje bardzo karina........pisarz no to chlup w ten dziób................ biggrin
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 12:03 pm

Kagenoyami
*Zabiera martini dziekujac skinieniem glowy. Idzie w kacik i dolewa zawartosc malej fiolki do kieliszka. Martini zmienia barwe w szkarlatna czerwien*
hejka Kage biggrin podasz mi jakies dobre martini? xd

Miss_Karina

dest

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 12:04 pm

Suney
Kukus
*po rozlaniu wszystkim po lufie... wznosi kielona* Za Suney'a *siorb* nienawidzę woodki, trza ją w morde lać *wstrząsa się* po pierwszym nie zakąszam
hihi bo pić to trzeba umić*odstawia pusty kielonek na stolik*dest polej kolejke byl toast za mnie a co za wampircia????????????????? biggrin
polewa kolejke .. za wampira niech sie dobrze w Ciebie wgryzie biggrin i wyssie co bedzie mogla razz
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 12:04 pm

dest
Suney
Kukus
polewa kolejke .. za wampira niech sie dobrze w Ciebie wgryzie biggrin i wyssie co bedzie mogla razz
biggrin ......chlup!!!!!!!!!

Suney

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 12:05 pm

*Niepewnie zagląda do środka*Nyu.

Sei chan
*Niepwenie zagląda do środka*Nyu.

łapie za reke i wciaga dalej .. podaje kieliszek ... musisz wypić na Młodych !

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Kagenobaka

Miss_Karina
Kagenoyami

*Spoglada na Karine. Dotyka kieliszka i podaje drugi identyczny. Usmiecha sie* Prosze bardzo *Podaje kieliszek czerwonego niczym krew martini* Za mlodych!!!
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 12:06 pm

Sei chan
witam sei biggrin

Suney

Kukus

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 12:06 pm

Miss_Karina
Kagenoyami
Martini i inne alkohole są w barku *wskazuje na wielki barek z kontuarem na poołkach ktoorego stoją butle Martini, Tequili, Wina, Jabcoki, Campari i dodatki, a nad kontuarem wiszą szklaneczki*
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 12:07 pm

BeeWolf
Napewno ?? ja z checia ci pomoge heart

napewno wink

Omega Sun
Captain

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 12:07 pm

BeeWolf
Sei chan

łapie za reke i wciaga dalej .. podaje kieliszek ... musisz wypić na Młodych !

Ale ja nie piję alkocholu.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 13 14 15 16 17 18 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games