|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:59 am
Kukus *po rozlaniu wszystkim po lufie... wznosi kielona* Za Suney'a *siorb* nienawidzę woodki, trza ją w morde lać *wstrząsa się* po pierwszym nie zakąszam hihi bo pić to trzeba umić*odstawia pusty kielonek na stolik*dest polej kolejke byl toast za mnie a co za wampircia????????????????? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:59 am
*Zabiera martini dziekujac skinieniem glowy. Idzie w kacik i dolewa zawartosc malej fiolki do kieliszka. Martini zmienia barwe w szkarlatna czerwien*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:01 pm
W gore kieliszki .. i co tam w nich macie ....za młodych .. !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:01 pm
Sun, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zyciowej xd biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:03 pm
dziekuje bardzo karina........pisarz no to chlup w ten dziób................ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:03 pm
Kagenoyami *Zabiera martini dziekujac skinieniem glowy. Idzie w kacik i dolewa zawartosc malej fiolki do kieliszka. Martini zmienia barwe w szkarlatna czerwien* hejka Kage biggrin podasz mi jakies dobre martini? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:04 pm
Suney Kukus *po rozlaniu wszystkim po lufie... wznosi kielona* Za Suney'a *siorb* nienawidzę woodki, trza ją w morde lać *wstrząsa się* po pierwszym nie zakąszam hihi bo pić to trzeba umić*odstawia pusty kielonek na stolik*dest polej kolejke byl toast za mnie a co za wampircia????????????????? biggrin polewa kolejke .. za wampira niech sie dobrze w Ciebie wgryzie biggrin i wyssie co bedzie mogla razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:04 pm
dest Suney Kukus *po rozlaniu wszystkim po lufie... wznosi kielona* Za Suney'a *siorb* nienawidzę woodki, trza ją w morde lać *wstrząsa się* po pierwszym nie zakąszam hihi bo pić to trzeba umić*odstawia pusty kielonek na stolik*dest polej kolejke byl toast za mnie a co za wampircia????????????????? biggrin polewa kolejke .. za wampira niech sie dobrze w Ciebie wgryzie biggrin i wyssie co bedzie mogla razz biggrin ......chlup!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:05 pm
*Niepewnie zagląda do środka*Nyu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Niepwenie zagląda do środka*Nyu. łapie za reke i wciaga dalej .. podaje kieliszek ... musisz wypić na Młodych !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Kagenoyami *Zabiera martini dziekujac skinieniem glowy. Idzie w kacik i dolewa zawartosc malej fiolki do kieliszka. Martini zmienia barwe w szkarlatna czerwien* hejka Kage biggrin podasz mi jakies dobre martini? xd *Spoglada na Karine. Dotyka kieliszka i podaje drugi identyczny. Usmiecha sie* Prosze bardzo *Podaje kieliszek czerwonego niczym krew martini* Za mlodych!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:06 pm
Sei chan *Niepwenie zagląda do środka*Nyu. witam sei biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:06 pm
Miss_Karina Kagenoyami *Zabiera martini dziekujac skinieniem glowy. Idzie w kacik i dolewa zawartosc malej fiolki do kieliszka. Martini zmienia barwe w szkarlatna czerwien* hejka Kage biggrin podasz mi jakies dobre martini? xd Martini i inne alkohole są w barku *wskazuje na wielki barek z kontuarem na poołkach ktoorego stoją butle Martini, Tequili, Wina, Jabcoki, Campari i dodatki, a nad kontuarem wiszą szklaneczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:07 pm
BeeWolf Napewno ?? ja z checia ci pomoge heart napewno wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:07 pm
BeeWolf Sei chan *Niepwenie zagląda do środka*Nyu. łapie za reke i wciaga dalej .. podaje kieliszek ... musisz wypić na Młodych ! Ale ja nie piję alkocholu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|