|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:37 am
dzisiaj cos kolo 500g(no moze 400g smile ) uzbieralem niedlugo bede mial na lepsza wedke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:38 am
Kiray Ozzwald Kiray Huuuuurrraaa panie oficerze *polewa mu czystego spirytusu* to pijemy co by to na nas nie glupie laski lecialy... *pije spirytus ze szklanki* swiete slowa towarzyszu *unosi swoja szklanke i wypija do dna* w tym tempie toasty nam sie skoncza.... poczekajmy na revcata z piciem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:48 am
moze masz racje zaczekajmy, a w tym czasie zjedzmy sobie pizze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:56 am
Kiray moze masz racje zaczekajmy, a w tym czasie zjedzmy sobie pizze wink bierze kawalek pizzy i szamie... dobra rzecz... goraca zagycha pod alkohol to dobry pomysl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:00 am
Ozzwald Kiray moze masz racje zaczekajmy, a w tym czasie zjedzmy sobie pizze wink bierze kawalek pizzy i szamie... dobra rzecz... goraca zagycha pod alkohol to dobry pomysl... Pizza pierwszej klasy bo z Pizza Hut a nie jakas podrobka z marketu po kotrej robi sie nie dobrze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:03 am
Kiray Ozzwald Kiray moze masz racje zaczekajmy, a w tym czasie zjedzmy sobie pizze wink bierze kawalek pizzy i szamie... dobra rzecz... goraca zagycha pod alkohol to dobry pomysl... Pizza pierwszej klasy bo z Pizza Hut a nie jakas podrobka z marketu po kotrej robi sie nie dobrze biggrin a fu... juz nigdy pizzy ze sklepu.. szczegolnie takiej tylko w folie zapakowanej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:06 am
Nadal nie wiem co podkusilo Pawla aby kupil taka foliowana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:11 am
Kiray Nadal nie wiem co podkusilo Pawla aby kupil taka foliowana bo hajsu nei bylo.. przecierz my mielismy tam ponad 5L voodki... i to tylko jedna byla bylejaka... reszta to porzadne alkohole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:17 am
no tez racja, a pozatym jak juz cos zwrociles to wiecej voodki sie zmiescilo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:19 am
Kiray no tez racja, a pozatym jak juz cos zwrociles to wiecej voodki sie zmiescilo xd ja i tak poleglem szybko... sweatdrop i musiale zaprzestac picia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:24 am
Ozzwald Kiray no tez racja, a pozatym jak juz cos zwrociles to wiecej voodki sie zmiescilo xd ja i tak poleglem szybko... sweatdrop i musiale zaprzestac picia.... No ja to odpadlem niedlugo po tobie, ach te dziewczyny dlaczego one mnie podkusily wink I dlaczego nikt mi nie powiedzial o skarpetkach Kukusa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:42 am
wrocilem towarzysze broni ..przynioslem spirytusik tym razem *podhcodzi do stolu i rozlewa w szklanki* pijcie na zdrowie ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:49 am
i co sam ze soba mam pic? i sam mam pelnic sluzbe? ladafak? eek
coz *siada przy stole, i zaczyna cos mamrotac do butelki po czym przechyla szklanke. ciach buteleczko.... twoje zdroweczko... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:36 am
revcat i co sam ze soba mam pic? i sam mam pelnic sluzbe? ladafak? eek coz *siada przy stole, i zaczyna cos mamrotac do butelki po czym przechyla szklanke. ciach buteleczko.... twoje zdroweczko... xd *wyczolguje sie spod stolu* jeszcze ja stoje na warcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:38 am
Ozzwald revcat i co sam ze soba mam pic? i sam mam pelnic sluzbe? ladafak? eek coz *siada przy stole, i zaczyna cos mamrotac do butelki po czym przechyla szklanke. ciach buteleczko.... twoje zdroweczko... xd *wyczolguje sie spod stolu* jeszcze ja stoje na warcie... no witam towarzysza..po jednym? *nalewa do szklanek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|